icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mirka907
29. mar 2011

@ela2710 nick nam neda....tiez ma zaujima kto je ta udajna kamaratka a odpovede som sa zatial nedockala...ale moje nervy baby...stacilo si uznat chybu a nikdy by sme sa k tomuto nedostali...vsetky sme omylne a vieme odpustat aj sa respektovat...akurat klamstvom clovek daleko nezajde a potom sa to zvrtne takto!!!!

ela2710
29. mar 2011

@monika15 vas nazor vam nikto neberie, ale preco mate taky problem napisat nick vasej kamosky? ake ma meni na MK? ved ked ssi dac kupovala, tak tu aj potom je ci nie?

ela2710
29. mar 2011

@mirka907 presne tak 🙂 ma daky velky problem vyslovit jej nick co tu ma 🙂 zeby ta jej ,,kamoska" nejestvovala?

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@mirka907 presne tak, načo klamať? ja mám v inzerátoch nafotené a popísané všetko, aj prípadný fľak, popísané žmolky, nenosené mám písané pri naozaj nenosených veciach... tu nie je o čom, predmetná pani si asi potrebuje pokecať a pourážať zopár ľudí....

patricia84
29. mar 2011

@beruska.zuzanka ne chybu som urobila ja hned na zaciatku ze som vam predala ten tovar.ste neseriozna a basta. 😠

abbey1
29. mar 2011

@danabel JA som takto dopadla naposledy s kočíkom.Bola som tu na MK 1. a jediný záujemca,a pani ho napokon predala niekomu mimo osobne.Bolo mi to ľúto,lebo po konverzácii s ňou som to brala ako hotovú vec.Čo už.

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@patricia84 myslite si čo chcete, každá máme svoju pravdu.... nikdy som pri kúpe ani pri predaji nemala takéto problémy a dúfam, že ani nebudem

mirka907
29. mar 2011

@patricia84 nepoznam Vas ani @beruska.zuzanka ale ak si mam vytvorit nazor z uvedenych prispevkov drzim stranu Zuzke. V kazdom pripade si ale myslim, ze uz tato diskusia klesla na velmi zlu uroven a navrhla by som ju ukoncit...

ela2710
29. mar 2011

@abbey1 najlepsie je hned poslat peniazky cez ucet potom uz dotycna cuvnut nemoze 😉 ja posielam v momente cez banking, no parkrat mi uz maminky aj podrzali vecicky dlhsie dokonca az dva tyzdne, ale tak ja uz kupujem od takych ktore tu na MK ako tak poznam 😉

abbey1
29. mar 2011

@ela2710 Toto sa odohralo behom jedného dňa.Ale veď nevadí,len mi to bolo ľúto. 😉

ela2710
29. mar 2011

@mirka907 aj ja a dotycnu pani moniku by som teda nahlasila adminom, dost tu raza, nehovoriac o klamstvach, keby to tak bolo, napisala by meo tej jej kamosky, napisali by Zuzke negatko a riesili by to, ja by som riesila aj dve eura, nie kvoli sume, ale kvoli principu, takze vyhovorka, ze za 5 eur kaslu nato je blba

ela2710
29. mar 2011

@abbey1 to verim, mna by to trosku nastvalo, ja ked niekomu pisem, ze nieco chcem musi sa mi to velmi velmi velmi pacit, a musim to aj mat 😀

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@abbey1 jujha, no stáva sa asi kadečo.... 😔

danabel
29. mar 2011

@abbey1 Veď aj mňa to nahnevalo, ja som jej dnes predvečerom napísala, že nech mi pošle číslo účtu a ona, že sa nemám hnevať, ale že to už rezervovala druhej záujemkyni, čo sa ozvala ráno - doslova preteky, to že ja som bola prvá, to nehrá žiadnu rolu- je pravda, že som sa pýtala na veľkosť a chcela som kúpiť polovicu (predávala 10ks), ale tak tej druhej to mohla napísať, že k dispozícii nude len polovičný počet. 😠

pink_lady
29. mar 2011

poprosim vas, uz si dalej vzajomne problemy rieste cez IP, ak nie temu budeme nuteni docasne zamknut, nie sme tu za serifov aby sme povedali ty mas pravdu a ty nie, neboli sme pri tom 😉

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@pink_lady nejde o to, kto má pravdu, ale kto sa ako vyjadruje... ale ja už s dotyčnými dvoma dámami nekomunikujem

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@danabel ja takéto riešim tak, že nech sa vyjadrí prvá záujemkyňa, podľa toho sa riadim...

pink_lady
29. mar 2011

@beruska.zuzanka ok nech zacne kazdy od seba 😉

monika15
29. mar 2011

@pink_lady
neviem ze ci ste admin ale dakujem pekne za vas prispevok pomohlo to.

mirka907
29. mar 2011

nedá mi to....
@monika15 pozdravujem kamarátku 😠
@pink_lady kludne ma zmazte

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 aj ja zdravím kamošku a nech sa mi kľudne ozve, vráti tovar a ja vrátim peniaze, ak tak doteraz nespravila.... 😉

@pink_lady ...

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

neni problem tovar vratime ale prosim ta potom nedavaj zle hodnotenia lebo tovar je prepraty a je tam uz aj diera.... nakolko uz to ma 4 mesiace a mala to nosi v kuse....

@ pink_lady

mozna by bolo lepsie zatvorit tu temu lebo ako vidite sama co sa tu robi....

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 pošli mi do IP nick kupujúcej, nech si to vyhľadám, ďakujem

ani3012
29. mar 2011

@monika15 chvalabohu o tom nerozhoduješ ty.....

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

moja kamoska svami nechce mat nic spolocne aby dopadla ako ta Patricia co ste jej urobili ze uz teraz ani jeden tovar nepreda kvoly vam.

a uz fakt mi dajte pokoj nemam zaujem svami sa bavit dalej...

pink_lady
29. mar 2011

temu docasne zamykam

pink_lady
30. mar 2011

temu opat odomykam ale drzte sa temy a osobne spory si rieste medzi sebou cez IP

danabel
30. mar 2011

@pink_lady ďakujeme, ja som sa to tu včera snažila zvrátiť mojím problémom - skúsenosťou, no nepomohlo 😅

ivett1
30. mar 2011

@danabel 🙂 ja som chcela reagovať na ten tvoj príspevok, lebo mne sa stalo niečo podobné, ale tak ma to vytočilo 😠 ...doteraz nechápem...vyhliadla som si tovar (detský bicyklík), oslovila som dotyčného pána, že mám seriózny záujem o kúpu a či si môžeme dohodnúť osobný odber (aj keď to bolo na druhom konci Ba) ...kontaktovala som predávajúceho cez e-mail, aj mobil (smskou, lebo mal uvedené, že volať máme až po 16-tej a bolo 10 ráno...) ...a milý predávajúci mi odpísal, že je to OK a očakáva nás v určenú večernú hodinu a bicykel je náš...večer môj manžel pre istotu ešte raz volal (ja som chcela ísť bez toho, veď všetko bolo "dohodnuté") ...a pán predávajúci nám oznámil, že už je predaný 😝 😅 😖 ...stalo sa to pred mesiacom, ale keď si na to spomeniem, tak ma ide rozhodiť....stále mi vŕta v hlave, prečo nám nepovedal, že má aj iných záujemcov...skrátka, dodnes na to nemám slov 😝

beruska.zuzanka
30. mar 2011

@ivett1 ty brďo 😲 to je teda....

mne sa stalo opačné, mala som záujemkyňu o opalovačky, všetko šlo ok, ozvala sa druhá, čo by vzala tie isté+ďalší tovar. Ale tá prvá, že ich určite chce, že druhý deň prevedie peniažky. Tak druhá záujemkyňa že ďakuje, ak nie sú opalky, nechce ani ostatok.
A druhá mi druhý deň ráno píše, že našla dačo lepšie a nechce ich, no ma šlo poraziť 😠 a v ten istý deň sa mi ozvala aj druhá záujemkyňa, že všimla, že sú stále voľné a nakúpila 😵 😵 😵 a tuším si to bola Ty, @danabel , dobre pamätám? 😵