icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tikivikiniki
10. jún 2013

Baby potrebujem poradiť. Kupujúca sa mi sťažuje že tovar čo som jej posielala sa mierne poškodil počas prepravy.Keď som ich posielala boli v poriadku,dokonca aj kupujúca potvrdila že v obálke boli odlomené kúsočky z tovaru. Tovar chce vrátiť a žida späť peniaze a aj poštovné (na jej žiadosť som to posielala obyčajne 1.triedou). Má na to podla vás nárok? Kto má byť stratová kôli neopatrnosti pošty?

sisaha
10. jún 2013

@tikivikiniki bohuzial, ale ty za to nenesies zodpovednost

sisaha
10. jún 2013

@tikivikiniki ale na druhej strane, je na tvojom zvazeni ci si to vhodne zabalila a o aky tovar islo

dejnas
10. jún 2013

kočky, minule som tu riešila platbu prostredníctvom pošty... chcem sa ešte spýtať, koľko cca dní trvá prevod, keď mi kupujúca cez poštu posiela platbu?
totiž do dnešného dňa mi nič neprišlo, dotyčná mi 4-teho ( 5 dní po odoslaní všetkých podkladov k platbe) napísala "prepáč, ešte som nestihla, zajtra to vybavím" 😠 , dnes je 10teho a peniaze stále nikde... tak neviem, či to tak dlho trvá, alebo to to neuhradila 🙄
nechcem, aby ma zbytočne ťahala za nos (keď s tým nemám skúsenosť) a takisto jej nechcem, možno neoprávnene, krivdiť...

sisaha
10. jún 2013

@dejnas asi by som sa jej opäť spytala ci to uz posielala a ci ti moze prefotit podaci listok. Platba moze ist maximalne do 4-5 dni...

dejnas
10. jún 2013

@sisaha ďakujem, napíšem jej, len som chcela vedieť, čo - to.... nech ma nebalamúti, ak neuhradila vôbec

bartonka1
11. jún 2013

Ahojte, nemá niekto skúsenosti s predávajucou mumsi? Kúpila som si u nej tričko a do dnešného dňa mi nedošlo. Predávajúca sa od začiatku obchodíka odhovárala, že ak chcem poslať tričko obyčajne, to m určite nedôjde, podozrivo ma na to stále upozorňovala. Keď mi samozrejme nedošlo, bez akéhokoľvek namietania mi navrhla, že mi vráti polovicu sumy a do dnešnéo dňa sa neozvala....ostala som tak bez peňazí a bez tovaru...predávajúca zrušila všetky svoje inzeráty a navyše mi písala jedna mamina, že foto triča si d nej "požičala" bez jej vedomia. Ja teda túto predávajúcu hodnotím veľmi negatívne a odprúčam maximálnu obozretnosť pri obchodovaní s touto predávajúcou!!!!!!

dejnas
11. jún 2013

presne ako som predpokladala.... dotyčná (samozrejme neregistrovaná) mi peniaze ešte neposlala a na moju žiadosť o potvrdenie sa do mňa pustila, že sa mám hanbiť, že či som vymáhačská firma 😝 😀 😀
vraj ona má problémy a nemôže ísť na poštu 😝 ...
počas celého týždňa si ale nenašla čas na minútu, aby mi to oznámila!!! za to ale na moju správu reagovala výbušným a útočným spôsobom okamžite do pár minút 😖 vraj nemá rada takých ľudí, ako ja... keď, prosím pekne 30.5. prejavila záujem o tovar a k dnešnému dňu ho nebola schopná uhradiť 😒
zrejme naťahuje čas, ja zas nemám rada, takých ľudí.... dohodnúť sa viem s kýmkoľvek na čomkoľvek, ale musí tam byť komunikácia... ale to zrejme všetci nekomunikujúci očakávajú, že protistrana má vešteckú guľu, a keď si dovolí niečo namietať tak je za úplného úbožiaka a človeka bez chrbtovej kosti 😅 😅
prišla som "vďaka" nej o jednu záujemkyňu... ale kašľať na to už... a tak "blbý" pocit som mala, keď ešte aj tie moje osobné údaje pýtala 😔

717monika
11. jún 2013

Ahojte,chcem Vám všetkým tu prihláseným mamičkám aj nemamičkám dať do pozornosti neregistrovanú nakupujúcu Ruženu Križanovú zo Šamorína,ktorá tu nakupuje oblečenie,a potom,keď oblečenie zničí alebo použije sa vyhráža a tvrdí,že som jej poslala konkrétne šaty žlté a s dierami.A to mi napísala po 3 týždňoch od prevzatia,ovšem medzitým už šaty použila na svadbe v rodine,mimochodom,takú informáciu som si zistila.Teraz odo mňa pýta peniaze naspäť a to popritom šaty zničila sama.Šaty som jej posielala raz oblečené,čisto biele bez poškodení.Ešte som jej poslala aj darček kabelku ku šatám.A teraz sa mi tu vyhráža,že mi ide šaty nafotiť zažlknuté a s dierami,že som jej také poslala a prihodiť aj negatívne hodnotenie!Mamičky,dávajte si pozor,lebo ak u Vás nakúpi,bude Vám robiť problémy!!!Nezabudnite Ružena Križanová Šamorín!

traktor
11. jún 2013

@717monika po 3 tyzdnoch si uz môze ist len ..hm ..zaspievat 😅 😀 , nie reklamovat tovar..ak jej prisiel poskodeny tovar, mala ho reklamovat hned..

717monika
11. jún 2013

@traktor Keby jej aspoň prišiel poškodený tovar,ale šaty boli ako nové,sama ich zničila a teraz už ich použila,tak peniaze chce naspäť.Podvodníčka jedna a ešte sa nehambí tvrdiť,že ja som jej ich poslala,keď pred 3 týždňami tvrdila,že ďakuje za šaty a zrazu sú žlté a deravé...

traktor
11. jún 2013

@717monika vôbec by som ju neriesila..ak by si nedala pokoj,tak sa obrat na admina

717monika
11. jún 2013

ale ide o to,že ona je neregistrovaná

traktor
11. jún 2013

@717monika myslela som to tak, ak by sa zaregistrovala a tak ti pisala pod nickom..ak ti pise teraz do bazarika ako neregistrovana, jednoducho uz neries, neodpovedaj jej ..skratka 3 tyzdne je fakt dlho, aby tovar reklamovala, ak to neurobila hned, tak zial..

717monika
11. jún 2013

Ďakujem moja za povzbudenie 🙂

akab
11. jún 2013

@717monika presne tak ako píše "traktor", ak Vám hneď po obdržaní balíčka napísala, že je spokojná a ďakujem tak po troch týždňoch nemá zmysel ju riešiť. Keďže je neregistrovaná, hodnotenie dať nemôže.

winipega
12. jún 2013

Ahojte,potrebujem poradiť.Predavala som kočík,pani sa prišla na kočík pozrieť osobne v apríli,páčil sa jej,videla v akom je stave,a povedala,že ho vezme o týžden s tým že ma prosila či by ho mohla zaplatiť na 2x,že prvé peniaze mi dá pri prevzatí kočíka,druhé o mesiac ked jej príde materská.Hoc nerada ale súhlasila som.Kočík si vzala v apríli,v máji mi peniaze neposlala,tak som jej začiatkom júna napísala asi 2smsky že kedy mi dá druhú splátku,asi 2 týždne sa vyhovárala,no chvalabohu peniaze mi min.týžden prišli.ALE.. dnes mi volala a začala na mna ziapat,že mi okamžite donesie kočík a chce svoje peniaze späť lebo sa jej vraj rozsypalo predné koliesko...Ja som kočík používala rok a nič sa mi nerozsypalo nikdy a ona ho v podstate po 2mesiacoch používania chce vrátiť.Kočík je v záruke,záručný list mám ja,kedže som jej pri prevzatí povedala,že jej ho dám ked mi prinesie druhú splátku,no neunúvala sa prísť,peniaze mi poslala nakoniec na účet.Nestihla som v tom jej ziapaní jej ani povedať nech mi dá adresu že pošlem jej ten záručný a treskla mi telefonom a nezdvíha mi už....Ako nech sa na mna nikto nehnevá,ale najprv vymýšla s platbou,a teraz po 2 mesiacoch mi ho chce vrátiť?Neviem či som nenormálna ale ja ho späť nevezmem a stojím si za tým že kočík bol v poriadku.

marhulka13
12. jún 2013

@winipega ale ved si ho bola osobne prevziat, nie? mohla si ho vyskusat, prejst sa s nim, skontrolovat kazdu jednu srubku. ja preto uprednostnujem osobny odber, lebo dotycna to vidi... hm, asi prestanem predavat kociky, ved to co sa tu s nimi deje je jak v zlom filme 😝

salomee
12. jún 2013

@winipega No já bych ji nedala nic a požádala bych ji ještě jednou, třeba jen přes SMS či mail, když zvednout telefon nechce, o adresu, poslala bych záručák a zdar..

winipega
12. jún 2013

@marhulka13
@salomee a ešte v tom telefonate mi vykričala,že už vie prečo som tak naliehala aby mi poslala peniaze,že som vedela,že kočík je chybný....tak ako ja jej predám vadný kočík za polovičnú sumu a budem čakať vyše mesiaca na druhú polovicu a pritom budem vedieť,že kočík sa jej rozpadne hej?keby som vedela že je chybný tak od nej žiadam celú sumu hneď nie?
Ona ho 2 mesiace používa,zničí ho a teraz mi ho taký doničený chce vrátiť...paráda

salomee
12. jún 2013

@winipega ...no a ještě je divný, že se víc neangažuje o ten záručák, určitě to bylo i v inzerátu, že kočárek je v záruce...tak by nebyl problém jít reklamovat...pokud ovšem není nějak “ na sílu “ rozbitý, že...to se pak lip řve po prodávající, než to vysvětlit v obchodě, jak se to stalo.

winipega
12. jún 2013

@salomee v inzrate bola hned prva veta "Predám športový kočík kupovaný 4/2012" takže každému je jasné,že v záruke je...ona to vie tiež a tiež si myslím,že bohvie čo s tým kočíkom robila ked sa jej toto stalo...už má aj fotky toho"rozbiteho"kolieska v svojom fotoblogu...

marhulka13
12. jún 2013

@winipega a aky ma nick?

gubcikova
12. jún 2013

@winipega napíš nick

winipega
12. jún 2013
monulienka1
12. jún 2013

potrebujem pomoc mam podozrenie na viac nickov na jednu osobu,ale admin potrebuje dokazat...ma niekto nevyriesene obchody s profesionalom peter323?piste....dik 😠

nice202
12. jún 2013

@winipega ani nahodou jej nic nevracaj! to je ciste spekulovanie....

luciferix
12. jún 2013

@winipega tam aj napísala ako sa jej to stalo, takže určite to nie je tvoja vina,, 😉

traktor
12. jún 2013

@winipega neriesila by som ju..nereklamovala kocik hned..ale po case a mohlo sa tam udiat hocico..ty môzes urobit jedno, ze ak mas zarucny a kocik je v zaruke , das jej ho a nech si to ona riesi..s tvojej strany to je vsetko...nic ti nemôze urobit, ty jej nie si povinna vratit peniazky, bol to osobny odber, videla co kupuje..

nikolca
12. jún 2013

@monulienka1 pokial ma viac nikov tak admin to vie zistiť,čo si od neho kupovala,on nie je profesional nema ani jeden inzerat ani hodnotko ☹