icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ani3012
29. sep 2011

@monulicka treba vážiť slová ,sme na verejnom fóre a napísať,že keby videla jej fotku,tak jej nič nepredá je rasistické ...to mi nikto nevyhovorí...čo sa týka hodnotení,tak som čítala len posledné tri,za to sa teda ospravedlňujem ale za ostatným,čo som napísala, si stojím....

ani3012
29. sep 2011

@traktor keď sa mazalo,tak by sa malo všetko-až na ten jeden ,ktorý bol daný ako prvý

monulicka
29. sep 2011

A este, kde tam vidite rasizmus? ze do prispevku napisala "tej ciganky"? Keby napisala "tej Romky" bolo by to ok? Ved ona pise konkretne o jednej (a podla mna mala dovod) nie o vsetkych Cigankach/ Romkach na tomto fore....

monulicka
29. sep 2011

@ani3012 aha uz ste mi odpovedali vyssie... 😉 s tou fotkou, ok, berem aj ked podla mna to bolo napisane v hneve...

denisocka
29. sep 2011

ja to ako rasizmus neberem,že napisala tej ciganky..keby to bolo naopak,tak by ta druha mohla napísat,že jej vypisuje ta gadžofka a to by nik nebral rasisticky?

denisocka
29. sep 2011

@ani3012 a nieje to od segri? ason napiš co stal a odkial je kupovany,nech viem

monulicka
29. sep 2011

@denisocka ja tiez nie...ale ona myslela tu vetu s fotkou, ze keby stanislava videla predtym jej fotku (marinkinu), tak jej nic nepreda....
Ale inak, to meno mi je nejake povedome, nespominal ho uz niekto predtym? Resp.na ciernej listine, neviem preco sa mi tak mari..

monulicka
29. sep 2011

@denisocka ty si teda 😀

ani3012
29. sep 2011

@denisocka @monulicka ježiši baby ! Kto tu hovorí o tom,že ju označila za cigánku? (veď aj je a je jedno či si hovorí Cigánka alebo Rómka alebo neprispôsobivá - o ako máme nové Slovensku slovo označovania)

a ako rasizmus vo vete: keby som skôr pozrela na jej fotku,tak jej nič nepredám sa vám nezdá byť rasistické ?
čo je podľa vás rasizmus ?

a už sa k tomuto nevraciam,mám urobený názor o stanislavao -nech už dopadol obchod všelijako (ale v konečnom dôsledku dostali obe čo chceli)

ani3012
29. sep 2011

@denisocka nie není,Maťko má rad veci,čo sa točia a je to jedna z vecí,čo je dosť pevná...a ak chceš ,tak hodím foto,ako by mal vyzerať,dobre ? 😀
Neviem koľko stál,to Patrik dostal od susedky.....

ani3012
29. sep 2011

@monulicka @denisocka než som odoslala príspevok,tak ste tu aj niečo popísali-tak aby ste vedeli,že som ich nečítala 😉

monulicka
29. sep 2011

@ani3012 no ved ja som Vam vo svojom prispevku vyssie napisala, ze uz viem ako ste to mysleli s tym rasizmom...

denisocka
29. sep 2011

@ani3012 jezis,ak je to aj vas, tak sa necudujem ..susedka---patrik ..sesternica ...možno ja 😀 a kukni sa ,či sa ma to,čo kosi nejak mechanicky dvihat,či to je take padnute stale a uvolnene

ani3012
29. sep 2011

@monulicka 😉 sa míňame 🙂

ani3012
29. sep 2011

@denisocka si teda 😀 toto bola jedna z hračiek ,ktorá nám vydržala bez toho,že by sa z toho niečo odlomilo..samo....

denisocka
Odpoveď bola odstránená
monulicka
29. sep 2011

@ani3012 😉

alusha
29. sep 2011

@ani3012 ale ona jej neposielala balik na dobierku, poslala jej balik skor, lebo mala cestu na postu a verila ze dostane peniaze... pokial sa dobre pamatam... a potom od nej nevedela vymoct peniaze...

ani3012
29. sep 2011

@alusha je momentálne úplne jedno ako obchod prebiehal ....keby pozrela na jej fotku,tak by žiadny obchod neprebehol.....to je ako keby o mne niekto napísal: keby som vedela,že je tak strašne bledá,tak si od nej nič nekúpim (alebo ešte horšie,ani by mi nepredala)
ruku na srdce- naozaj nás tu cez bazár okrádajú len Cigánky a Rómky, že musíme byť opatrné ? Naozaj nám každá jedna (biela) maminka poslala peniaze,keď dostala skôr balík ? alebo prebraté dobierky ?

a fakt sa už tu nebudem k tejto téme vyjadrovať,takže aby ste vedeli: nedochádzajú mi slová,vedela by som oponovať ale sa mi nechcééééééé !
pekný deň prajem a len dobré nakupúce /predávajúce 😉

alusha
29. sep 2011

mne osobne je jedno, ci je cierna ci je biela.... ale osobne nechapem, odkial ma tolko kladnych hodnoteni, lebo mne sa tri krat ozvala na inzeraty, ze nech jej podrzim to a to, ze zaplati vtedy a vtedy, ale nikdy peniaze neprisli....

traktor
29. sep 2011

@alusha no..a dala si jej negatko?ak nie, tak to bude ta chyba..ludia sa boja davat negatka..a ako inak upozornit, ze pani nie je ok?

stanislavao
29. sep 2011

DAKUJEM vsetkym zlatym mamickam, ktore ma "podrzali" a pomohli mi aspon trosku situaciu vyriesit. sime mi tam nechali 3 jej hodnotenia, ale stale lepsie, ako 7. a si ale zoberte, ze ja som jej dala 2 a admini jej jedno vymazali a nechali jej iba jedno a mne nechali od nej 3 a potom nech mi tu niekto hovori o rasizme. samozrejm,e sa sa citim ako biela diskriminovana.

estterka
29. sep 2011

@stanislavao ahoj ja neviem ci som to pochopila spravne..ale ty si jej darovala nieco len za postovne a ona este takto reaguje?

stanislavao
29. sep 2011

ano
ja som jej to poslala, ked mi napisala, ze poslala peniaze, lebo som mala cestu okolo a uz nie raz som odoslala balicek skor, lebo som kupujucej verila. ale ona mi peniaze neposlala. az ked som jej napisala negat hodnotenie, tak mi zacala vypisovat a urazat ma a az potom mi poslala ona peniaze. cize mi z toho vychadza, ze ona vobec nemala v plane mi ich poslat. proste cirkus kvoli jednej hnusobe a stve ma to cele dni, co mi popisala do hodnotenia, lebo to nieje pravda. ona mala veci za vyse 2 kg gratis a takto sa sprava.

denisocka
29. sep 2011

@stanislavao nemas niečo gratis aj pre mna? 😀

sisaha
29. sep 2011

@stanislavao ak si jej ty prva dala negatko, tak admini ti tie tvoje z pomsty maju zmazat vsetky. Je to tak v podmienkach.

stanislavao
29. sep 2011

no tak to asi admini necitali podmienky. ja som jej dala prva, lebo mi stale nechodili peniaze a to uz bolo 20 dni od vtedy, co mi napisala, ze peniaze poslala.

stanislavao
29. sep 2011

@alusha
a preco ste jej nedali negativne hodnotko? to by tak pomohlo ostatnym mamickam. ma tam len dobre a uz nejedna mamicka mi pisala, ze bola nou oklamana. Preco jej nikto zle hodnotko nenapise?

lulana79
29. sep 2011

lebo sa všetky boja, že jej ho vráti, resp. že pošle bratrancov a sesternice a ujov a tety a dobijú ju 🙂

lulana79
29. sep 2011

@ani3012 každého slušného človeka, ktorý už získal cca 120 kladných hodnotení by trápilo, keby dostal negatívne hodnotenie a k tomu neoprávnene a snažil by sa to riešiť... Vy ste si názor o stanislavao urobili, škoda, že si ho nespravíte aj o tej, ktorá ju do tejto situácie dostala a ktorá je na čiernej listine...