Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pasteleria a este ma dzost dat mi hodnotenie,z pomsty 😠
@monulienka1 bude to sekac urcite,a uz nan bol admin upozornovany,bez uspechu 😠 😠
@simisi ved prave tomuto nerozumiem!ja som ho tiez upozornovala na nu,a ma to ....nechapem tomu,a inokedy to tu blokuju hlava nehlava!chore 😠
dobrý večer..poprosím o váš nestranný názor, ďakujem. Kupila som tu topanky pre skoro 10rocneho syna, v popise stálo -modré PROTETIKA vnútorná vložka 24cm ,v skutučnosti sú krajšie-
pani ochotne komunikovala, všetko bez problemov. Balik dorazil, ja som onemela, syn ich nechce obuť...vyzerajú s prepáčením ako čierne "bagandže". Predávajúca "zabudla" v popise dodať, že fotky nezodpovedajú..že sú osvetlené bleskom, alebo čokolvek. Ja to uvádzam vždy, ved pre Boha budme ludia.. 😖 písala som jej to hned, je škaredo odmeraná, nepriznáva to, čo píšem ja. Tak som topánku odfotila ja, ja nemám v telefóne blesk, sú fotené pekne pri svetle, oproti je biela stena..... Tak vyzerajú reálne a takéto by som určite nekúpila. Nie sú poškodené nijako. Ja vždy uvediem ak fotka vyzerá inak ako skutočnosť..je to aj v pravidlách, že vec musí zodpovedať popisu..Čo Vy na to? prvé krásne modré fotky fotila predávajúca-pridávam nick, nech sa môže vyjadriť @xxxstanka, spodné fotky sú fotené mnou, bez blesku, tak vyzerajú v skutočnosti..celkom dole ešte jedna fotka s bleskom..
Ďakujem a sorry za dlhý príspevok...viem že mi ich nevezme späť, nevadí, síce na ďalšie už nemám, ale nedá mi to, neznesiem nespravodlivosť.
monickapd - Dnes o 10:01
prepacte, maly ich nechce nosit, ze su cierne. ozaj skutocna farba nezodpoveda fotkam, poprosim Vas o vratenie penazi, poslem Vam ich naspat....mohla ste mi to napisat hned, nezobrala by som ich... vyzeraju ako cierne pracovne bagandže, nie topánky pre buduceho štvrtáka
@xxxstanka toto mi napísala pani ako odôvodnenie prečo ich chce vrátiť ,,,trvá na tom,že modrá je čierna a tie jej foto sú ozaj profi tak kto chce komentovať nech si pozrie jej a moje albumy kto vkladá reálnejšie fotky,,,,keď od druhých vyžaduje fotošop - nech ide príkladom,,,mojím problémom je ,že v skutočnosti jej prišli neošúchané a neokopané
a tá biela stena ozaj vyzerá ako biela.....čo dodať,čakám na ospravedlnenie za tú klamárku
@xxxstanka -prosím? pozrite sa na titulnu fotku. ak tvrdite ze v skutocnosti tie topanky tak vyzeraju, tak pekne klamete.- som napísala ja. A vidím že s Vami to význam nemá, jednoducho tovar nezodpovedal popisu. mám Vašu adresu, hned ako mi príde manžel donesiem Vám ich osobne a som zvedavá či mi do očí poviete že sú rovnkaké ako na fotke. Ste povýšenecká, sarkastická, takto sa nejedná s ľudmi..toto sa nerobí. Idem podla pravidiel, čiže toto bol krok číslo jeden, teraz to vyrieši admin. Pokojný spánok Vám prajem.
tak potom ako to je chcete vyšedivené ako na foto alebo nie,,,ako to je,,,čo keby sme zverejnili všetko a to ,,,zoči voči,,,čo ste napísali na to je pod moju úroveň reagovať,len ste sa ukázali v tom pravom svetle,,,týmto toto doťahovanie o farbách končím a poprosím o postúpenie adminovi a samozrejme čakám to ospravedlnenie
@xxxstanka mila pani, ja teda nepoznam osobne ani jednu z vas, ale moj monitor prve dve fotky ukazuje ako tmavomodre, dlasie ako cierne (sedive ako tricko vytahane od slnka) a posledna je cierna s modrym nadychom (ten modry nadych je sposobeny bleskom) ...v kazdom priapde...tie prve dve fotky vyzeraju ako by na nich boli uplne ine topanky ako na tych dalsich fotkach.
@monickapd
@xxxstanka no tak ked teda vsetky farby, tak vsetky farby...cize na tych prvych dvoch je ten predpokladam biely lem s modrym nadychom, asi bleskom...na tych dalsich biela nie je biela, cela foto ma zelenozlty nadych a na poslednej biely lem je biely...takze mne pride najrealnejsia fotka ta posledna napriek tomu, ze blesk sposobil mierny modry odlesk na ciernej topanke...
@xxxstanka to sa mi ešte nestalo, aby mi tu nejaká ženská zobrala spánok..tie Vaše detinské argumenty..fotky boli fotené večer, dobre ste to vedela. 😠
@chirabell má pravdu, v izbe máme zelené svetlo, preto ten nádych.. v každom prípade, stále fotka nezodpovedá tej Vašej. Ale pridávam fotky na bielom okne za denného svetla. Lem topánky nie je biely.. a topánka nie je taká modrá, ako ste to v inzeráte uviedla Vy..je vyšedivená-skoro čierna. Ja sa takéto topánky hanbím obuť synovi. Inzerát nesplňa pravidlá, fotka nezodpovedá popisu...Zbytočne sa ťaháte za slovíčka, vysmievate a pod. Preto Vás naposledy žiadam, vrátte mi moje peniaze, lebo si pre ne prídem sama, či už je to pod Vašu úroveň, alebo nie 😵
@xxxstanka
@monickapd baby, nechcem sa vam do toho pliest, ale je vidno, ze predavajuca ma fotky ovela vyssej kvality ako kupujuca. kupujuca ma fotky ako keby fotene s telefonom, vobec nie su zaostrene, farba celej fotky je do siva, vsimnite si, ze aj tie okenne rimsy su do siva. takze farba je podla mna ina ako na fotkach kupujucej. plus su fotene proti svetlu. takze ja verim predavajucej, sorry, toz moj nazor.
@pasteleria farba uplne presne zodpovedá..a pisem este raz, ktokolvek z Pd sa moze prist pozriet...
@pasteleria ja sa takisto nejdem do toho montovat.. Napisem iba za seba. Keby mne nakupujuca napisala, ze farba je ina ako v skutocnosti a po prezreti si fotiek si uvedomim, ze sa co i len trosku mýli a poziada ma o moznost vratenia tovaru, tak to riesim k spokojnosti kupujucej. Ci uz vratenim casti penazi, alebo vratenim tovaru. Kvoli par euram by som sa urcite nehadala. a ja zase naopak si myslim, ze modra nie je modrou..
či modré či čierne, tie topánky sú fakt dosť škaredé a aj keby to boli pumy a nie protetika nekúpila by som ich 😖

@pasteleria vsak ona sa mi celkom nezda...len admin to tiez nema zaujem riesit,myslela som ze ma vacsie pravomoci,a pani sa nam smeje do oci... 😢 skoda rewci,som z nej zhnusena