Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sante81 nehadame sa.. nie su pekne, vidite fotky..vyzeraju presne tak. boli osvetlene bleskom, v skutočnosti to ze su tmavomodre nevidiet, su skoro cierne, vysedivené, syn ich odmieta nosit a ja sa hanbim co som kupila vzdy ked na ne pozriem. Ked sa predavajucej tak pacia, nech si ich necha teda... Keby boli odfotene tak, ako vyzeraju v skutocnosti, nikdy by som ich nekupila... A presne to pisem ja dookola,,foto vobec nezodpovedá skutocnosti..a kedze to neuviedla, ziadam vratenie penazí.
neviem baby, ale mne sa zdajú fotky predávajúcej v pohode, akurát, že jasnejšie, lebo to bolo fotené bleskom, s čím ale pri kúpe cez internet treba rátať, okrem toho záleží aj ako máte nastavený monitor, ale čo sa týka kupujúcej tak jej foto sa mi zdajú dosť nekvalitné, žiadna z nich nie je dosť ostrá a všetky sú akoby zašednuté, ale pritom aj tak je farba topánok tmavomodrá a nie čierna.
Ahojte, chcem sa spýtať maminiek, ktoré si aktivovali službu Bazár Plus, či mali nejaké problémy zo začiatku?
Ahojte,idem si k Vám po radu.Predávam pršiplášť,ozvala sa mi jedna maminka,najskôr chcela výmenu,potom začala pýtať rezerváciu,nenapísala ani do kedy ,no závezne som jej ešťe nedala ani údaje k platbe ani nič,problém je v tom,že mi hneť neodpovedá na správy,já píšem,ona mlčí,potom mi napísala,až na moje upozornenie,že viem,že správy dávno prečítala,a to mi zabila,že chce rezervovať 18dní,čo mi nie je po chuti pričom na ten pršiplášť mám dalších 5záujemcov 2ešťe po nej tu na Mk a dalších 3na inom bazariku..Ta istá záujemkyňa mi raz písala na šaty a tiež som s nej ťahala konverzáciu a odpovedala až po tretej správe a nakoniec mi napísala,že mám tovar posunúť,tak mám strach,že budem držeť tovar a nakoniec ho nevezne..Ako by ste reagovali,kby,že chceťe čím skôr mať peniaze,aby ste kúpili nový pršiplášťik,čakali by ste 18dní?Vopred ´dakujem za názory..Pekný deň.
@pajinka23 Ty si určuješ podmienky predaja, a záujemca o Tvoj tovar s nimi buď súhlasí alebo nie. Komunikácia je základ, samozrejme v rámci slušnosti. Každopádne 18 dní nie je bežná doba rezervácie, to by som rezervovala možno dobrej kamarátke, ak by mi dala relevantný dôvod. Môj názor.
@katja78 ´Dakujem za odpoveď,vieš nechcem nikoho nahnevať,vždy som ochotná sa dohodnúť,no žiaľ teraz mi treba peniaze čím skôr,lebo malá potrebuje nový,ale bojím sa aby nereagovala negatko,aj kedˇ by bolo nemiestne,kedže ani údaje sme nevymenili,na začiatku som jej napísala,že jej to rezervujem,ale to som nevedela,že na tak dlho☹Potom som jej napísala,kedˇ mi konečne napísala do koľkého,že je to dlho,a že mám záujemkyne čo chcú platiť okamžite,tak uvidím túto správu ešťe nečítala,tak uvidím jej reakciu..
@xxxstanka
@monickapd ja keď pozriem foto predávajúcej má tam topánky odfotené dvojako. aj pekne modré aj tak do šediva
http://static0.asmira.com/image/66-396366-1600/...
dávaš foto predávajúcej, len kde sú tie topánky pekne modré. prečo nedáš aj iné foto od nej?
treba si poriadne pozerať fotky a hlavne sa pýtať 😉
@monickapd to je možné, netvrdím, že nie . ale už keď má predajca viac foto a na každej iný odtieň tak sa pýtam. aspoň ja tak robím. myslím, že to nieje na vrátenie. teda netuším aká bola vaša komunikácia pri predaji. je to asi na porazenie ale bohužial, budeš sa musieť pozorne pozerať foto a veľa pýtať, aj 100x 😉
a bývaš trošku ďaleko nato aby som prišla 😉
@mitape presne tak. a ja sa pytam, ktora z nas ma doma Nikon za 15 tis.? no asi ziadna...
a este jedna vec je tu: predavajuca nema ziadne negativne hodnotenia, u kupujucej sa vsak najdu. hm...
a co sa tyka profil fotky kupujucej, tak to robila s tym istym fotakom ako tie topanky? ak ano, tak uz asi tusim, kto ma pravdu...
@pasteleria netreba tušiť, treba sa prísť osobne pozrieť 🙂 už tu boli dve moje susedy a skoro padli na zadok 😨 tuším prečo...
a už sa k tomu nemienim viac vyjadrovať..kto chce, nech kludne príde osobne, ja nemám čo tajiť, topánky sú príšerné.. admin to rieši, pani sa má vyjadriť a on rozhodne. V každom prípade, sa zase raz potvrdilo, že MK sa sa posledné roky veľmi zmenil...samá hyena.. zatiaľ čo inde si ľudia pomáhajú, držia spolu, snažia sa vyhovieť jeden druhému, daruvávajú a vymieňajú si veci pre svoje deti tak, že každý je spokojný, tu si fotíte šatníčky, kočiariky, chválite sa cudzím perím, závidíte všetko-aj nešťastie a nedaj Bože si povedať-napísať pravdu..lebo mi nedajú tisíc lajkov..robíte zo seba paniveľmidôležité, ale keď sa jedná o takúto vec, ako mne teraz, pre Boha, ja by som spať nemohla, kebyže viem ako topánka vyzerá a predám ju spokojne takto a napíšem v skutočnosti ešte krajšia ☹ ..ešte sa mi sťažujú že decko ju nechce obuť a ja sa za počítačom smejem.......... Keby tie topánky nevyzerali tak katastrofálne, kašlem na to, ale toto sa ja hanbím predať..a že mám negatívne hodnotenia-za to že pani predala to čo sľúbila mne a dala mi negatko z pomsty..alebo za to, že topánka prišla oškretá vpredu a ja som si dovolila ozvať sa že sa mi to nepáči..? takéto negatka budem mať pokojne aj sto...svedčia totižto len o jednom, že sa nebojím ozvať. Ja sa do zadku nikomu pchať nebudem a tiež sa nebojím napísať ak som nespokojná.. Keby mám s kým nechať decká, nabehnem za tou pani nech mi takto zaklame rovno do očí...zneužívate všetko a každého...ale všetko sa raz vráti.
Všetka česť výnimkám..ktoré odtiaľto utekajú rovnako rýchlo ako ja teraz..lebo tu sa pravdy slušný človek nedovolá 😔
Nech tú správu admin pokojne zmaže ak sem nepatrí, verím, že ten kto si ju prečítať mal, si ju prečítal.
Ospravedlňujem sa za dlhý príspevok, ale ja toto neznesiem, nespravodlivosť.
@monickapd reci typu ten ma take hodnotko a preto je menej doveryhodny necitaj a nepocuvaj.. Kazdy si vie obraz urobit sam preco si ich dostala. Dolezite je, ze ty to riesit chces a predavajuca vobec.. Asi si je vedoma, ze su v takom stave ako pises a chce zarobit za kazdu cenu. Inak takemuto hraniu sa na mrtveho chrobaka nechapem... Nedrzim ziadnej strane, pozeram sa na to nestranne.
@sisaha tak aby bolo jasne so špekulantkami typu monickapd už odmietam komunikovať a to jej vyplakávanie je už trápne,,,ona sem nevložila úplne všetky fotky podľa ktorých tie topánky vyberala a ja si myslím,že 7 fotiek ktoré sa dajú ešte aj priblížiť jasne poukazuje,že nekupuje topánky od GUCCI-ho -znova som ten inzerát zverejnila,nech si všetci pozrú podľa čoho vyberala a ja som nikdy nemala problém vziať tovar späť pokiaľ som nestretla túto pani,,,ak chcem niečo vrátiť tak asi nebudem osočovať predajcu,že mi niečo zatajil,ona je tak samoľúba a myslí si,že ako kupujúca je automatický víťaz lebo tu to tak chodí a sa pýtam prečo by som si mala nechať na seba kydať od niekoho čo sám má zlé hodnotenia za nefér jednanie a ani len vlastnú bielu stenu nevie nafotiť ako bielu a odomňa vyžaduje dokonalosť,,sama priznala,že tie topánky neprišli vôbec poškodené a aj,že sú modré a aj boli málo nosené,,,ja viem,že nie sú krásne, ale pre detičky ktoré majú problém s nožičkami sú perfektné a 100% tak preto som ich aj dala na bazár-kôli funkčnosti a nie kráse a keď už tak predala som ich za 10e a nie 13 ako tvrdí ona,,,mne nejde o 10 eur,,,ako predajca mám tiež svoje práva a nepáči sa mi,že si o mňa obtiera hubu niekto čo unáhlene nakupuje a nevie si uznať svoje pochybenie
https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/kxoz/zimne... tam sú všetky fotky podľa ktorých vyberala a teraz mi povedzte,či tie topánky ozaj nevyzerajú krajšie na fotkách ktoré ona vložila ako posledné,,,tak kto je ten klamár a robí sa slepou,,,ako som už písala je to TRAGIPRÍBEH ale autorom som určite nebola ja
preboha,ženy že vás to baví 😖
@xxxstanka ,"nech chce ktokoľvek z akýchkoľvek dôvodov vec vrátiť tak tovar späť neberiem" bola prvá veta ktorú ste mi napísala. Nevyžadujem dokonalosť, len pravdu, ktorú ste zamlčala. Nie, nie sú poškodené, len nezodpovedajú popisu. A ja nejednám nefér, nikdy..len špekulantky ako Vy vedia všetko prekrútiť tak ako im to vyhovuje.
to tu nie je nikto z Prievidze kto je ochotný sa nie koli 13-s postou euram , ale koli pravde prist presvedcit?
@monickapd no to ste uhadla, cesta k vam by mi trvala dve a pol hodiny. a tvrdenie, ze susedky skoro padli na zadok ma tiez nepresvedcilo. radsej zainvestujte do kvalitneho fotoaparatu a potom posudime ozajstne fotky lebo to, co ste vyfotila (zrejme s mobilom) nema ziadnu vypovednu hodnotu 😖

baby, nehádajte sa, dá sa to vysvetlit aj cez IP a trochu slusnosti, prosím. ja mam doma niekolko párov topánok po synovi, nosené minimálne, kupovala som vzdy 2 páry posledny rok, aby mal aj na doma aj do skôlky, ale nevynosil , lebo bol casto chory, cizmy z minulého roku , dala som za ne 2x 30e su ako nové, chcela som ich odfotit mojim fotákom aj telefonom, ale foto vôbec nezodpovedá skutočnosti, mozno keby bola iná farba ako tmavo-modra alebo čierna, tak to na foto uplne inác ukáze. a to som fotila aj bez blesku. tym chcem povedat to, ze čizmy na fotke môze vyzerat hrozne, ale v skutočnosti su velmi pekné.