Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
citam citam a nerozumiem jednej veci, preco tu nakupujete veci kt si nemozete pozriet osobne? Aj my kupujeme veci v sekaci alebo v obchodoch ale moja draha kedze sije tak vs dolkladne prezrie a naucila aj mna ako ma by co spravne usite..
Takze aj v sekaci sa djau kupit takmer nove a kvalitne veci
obdivujem Vaše pátracie schopnosti a zanietenie... 😀 😀 nuž, ale ak je to tak, to sa ozaj nerobí.....
@monickapd zalozim si detektivnu firmu 😀 😀
@monickapd ja si myslim, ze mat viac nickov nie je az take strasne, napr. ked moj nick niekto pozna a chcem nacat temu, ktoru nechcem, aby niekto videl, alebo predava pod jednym a diskutuje pod druhym (aby bol obchod odosobneny od nazorov) apod. no ale dat si pozitivne hodnotenie? tak to je vrchol! to skresluje nazor kupujucich!!! a aj tu na fore to vyzeralo, ze aku ma podporu a to bola vlastne stale len ona.
@pasteleria suhlasim.. Napriek vsetkemu, bunda podla mna nebola poskodená. A to ze nema stitok s oznacenim tiez nic neznamena.. ale pani priznala ze nie je z CA..takze nie je uz o com.. 🙂
nebaví a doslova otravuje ma takto sa tu doťahovať,sú to doslova bludy,za svojou pravdou si stojím,ale pre pokoj mojej duši som peniažky 7 eur dnes pani ewana77 poslala na účet,dúfam že ma už viac nebude obťažovať!!nechcem mať s ňou už nikdy viac do činenia-hrozná ženská
myslím, že múdrejší ustúpi-viac sa k tejto téme nemienim vracať,ani strácať čas,ani reagovať,skončila som.....................
natahovanie to bolo trapne, presne tak, ako vase vymyslene nicky a prispevky!!! skoda, ze su uz zmazane tie hodnotenia co ste si sama davala 😀 😢 fakt teraz neviem, ci sa smiat, ci plakat nad vasou hlupostou
viete, kvoli takym ludom, ako ste vy sa niektori ludia radsej nakupovania na MK vyhnu, bohuzial!
Vas nebavi a doslova otravuje natahovanie? Okay, tak si dovolim spomenut vase natahovanie:
anaaninova presne,ako môže niekto takto klamať,a ešte aj adminovi musela klamať že bunda je poškodená,napíš adminovi,nech vidí s kým má tú česť,aj ja si myslím že bunda je OK,toto nie je poškodenie...bundu jej vráť-klamárke aj keď ťa to bude stáť poštovné
arrow ďakujem baby za podporu,adminovi som už písala,čakám ako sa k tomu vyjadrí
akakas ak pani trvá na visačke ca môžem jej jednu alebo dve poslať,je to trápne,najprv jej vadí popáraná podšívka,keď sa ukáže že to tak nie je tak je to druhý rukáv a keď sa ukáže aj to je klamstvo tak teraz tu hrá rolu CA, pani je trápna,pre nejakých 8 eur sa tu handrkuje viac ako mesiac?? aj ja idem spať,lebo sa nestačím čudovať,čaute
Takze: ewana sa nehandrkovala viac ako mesiac kvoli nejakym 8 euram-TO VY! Si to uz uvedomte!!! Bolo to divadlo velkolepe co ste spravila s pomocou troch nickov. A este ma napadlo,ze tam malo byt 8,45 vratene, dokonca podla vasej akakas o tom aj viete, tak preco zrazu bez postovneho? Zaujimave.
@ewana73 obratila by som sa na admina /mariosmykal/ a ziadala vymazat aj negatko, ktore ti dala..nemas ho preco mat..a kludne môzes spomenut aj tie dalsie nicky, pripadne ukazat konverzaciu v tejto teme..mas narok na vratenie nie 7 eur, ale plnej sumy + preplatenie oboch postovnych...
@pasteleria no fakt musim uznat,ze to sa ti naozaj podarilo takto ju odhalit.. 😀 s takym niecim asi neratala.... 😀 pekne si to teraz napisala.. absolutny suhlas .. ano malo tam byt 8,45 eur to je suma s jednym potovnym..
@traktor dakujem,skusim este kontaktovat admina, s ktorym som danu zalezitost riesila .
@pasteleria teda, ty si riadny detektív "oriešok" je fajn, že sú tu takéto baby a vedia nás upozorniť na príp. expertky, ktoré si myslia, že všetkým prejdú cez rozum. Očakávala by som to niekde v MŠ, ale nie tu....
@ewana73 chcem ta upozornit, ze ta dala na ciernu listinu: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/
samozrejme, zavinac neuviedla 😠
@pasteleria no teda ! a to si predstav,ze ked sme zacali riesit danu zalezitost pod tym druhym nickom co mala anaaninova ma ziadala o potvrdenie priatelstva ,to som si az teraz spätne uvedomila,ked sa ukazalo,ze anaaninova akakas, arrow su jedna a ta ista osoba 😠
@ewana73 neviem, co ma za lubom, ale to uz je zrele na liecenie 😖
na tej ciernej listine samozrejme nechyba palec hore pre vlastny prispevok od akakas 😀 😀
waw, tak po dlhšej dobe nakuknem a ... už sa tu rieši aj čistá schíza😀 ...
@pasteleria inak ako je mozne,ze este stale funguju vsetky jej tri nicky,vsak to @traktor riesila 😅
@benne ano uz som si to pozrela,ja som o tom nevedela,ze ma tam dala lebo samozrejme ma "zabudla" oznacit az ked mi tu @pasteleria dala link a upozornila ma. no peniaze v sume 7 eur vratila,prisli dne,s prave teraz som nasla sek v schranke. samozrejme bez postovneho takze neviem o co jej teraz ide ked ona ma svoju bundu spät a ked ona ako tvrdi je bez poskodeni a je krasna..
@ewana73 Ako prosím? Vraj nemáš nárok dať negatívne hodnotenie? @martinjasen obraciam sa na teba s výčitkou, ktorú ja ako dlhoročný poctivý predajca na Modrom Koníku jednoducho nemôžem prehliadnuť.
Predajca, ktorý vyslovene klame v značke (čo si ako admin vieš zistiť),
predajca, ktorý sám sebe dáva hodnotenia, o ktoré príde akonáhle ju odhalia (čo si ty ako admin tiež vieš overiť),
takýto predajca si smie ponechať len pozitívne hodnotenia? Žiadne upozornenie na nespokojnosť s nákupom? K dispozícii sú fotky bundy, dokonca nafotené samotnou predávajúcou, kde je vidno, ako bola vetrovka šitá, nikde nevie dokázať, že bunda je značky, pod akou ju predala (sama tu v komunikácii priznala, že nie je tou značkou).
Absolútna nespravodlivosť, nemám slov, hrubá ignorácia faktov, som veľmi sklamaná, že držíš stranu podvodníčke, lebo tak to je. (Kupujúca síce od nej nemá negatívne hodnotenie, ktoré jej nepatrí, lebo už jej ho admin zmazal, zato je však vystavené v čiernej listine a v podmienkach predaja danej predávajúcej, pričom jediná chyba, ktorú urobila je, že sa rozhodla nakúpiť u arrow - dokonca ostala škodná na dvojitom poštovnom ☹ )
@benne @pasteleria @traktor vsetkym vam dakujem za podporu
@benne Tento pripad riesim s oboma stranami viac ako 1 mesiac a je tam viacero nejasnosti, ktore neviem overit. Z toho dovodu som zakazal obom stranam pridat hodnotenie, kedze nie je ziadny zjavny umysel podvodu. Jedna sa o nedorozumenie a zlyhala vzajomna komunikacia medzi jednotlivymi stanami. Doslo k vrateniu penazi (bez postovneho) co vnimam ako uspesne riesenie. Ak niekomu zo stran toto riesenie nevyhovuje moze sa obratit na policiu a riesit to cez nu, ja nedokazem ziskat dostatocne dokazy, aby som mohol jednu zo stran obvinit z podvodu a tym padom sankciou vymahat aj vratenie postovneho.

Takze aby som sa vyjadrila v rychlosti nakolko z dovodu objektivnych pricin nebudem pri pc az podvecer. Bunda NEMA ZIADNY STITOK o povode vyrobcu ! v pripade mozete nafotit aj stitok o vyrobcovi..mne je jedno kde bola kupena .. vyrobok je poskodeny,teraz ste to sama priznala ,pisem este raz tak ako som uz pisala pred tym, ze rukav je sity do kriva uz od vyroby,treba si vsimnut,ze sitie je niekde vynechane a teda sa podsivka pare.
@arrow