Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@matulik222 Píšeš, ako by som to ja sama hovorila...presne takto to cítim 🙂
holky co robit ,ked dotycna ignoruje ziadost z banky o vratenie mojich penazi?
aj admini to riesi,ani jemu sa neozyva, neodpoveda na ip spravy, a mam aj jej adresu kde byva..
ako to dalej riesit? ci sa zmierit ,ze som prisla o 17,85€ a plus aj poplatok z banky o vratenie penazi co je 16,50€ ...
😠 a sa o @martinamatejkomimo
vratit cas, tak by som si u nej nezajednavala pikovit sirup pre deti. pekne na obabrala ....hroza.
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
p.s. mila dotycna ,verim, ze si uzivas moje peniaze.....
Admin sa mi doteraz neozval...škoda...
@katarina111 myslím že ich bude viacej 😒
@zuzin78 preco ta zena nema od teba negativne hodnotenie ...? hned jej ho napis ved inzeraty si aktualizuje tak sem chodit musi ...
@katarina111 to trosku trva trosku strpenia. aj ja riesim danu vec co som tu uz pisala aj cez admini a asi ma toho vela. zacalo predvianocne obdobie a na MK sa objavuju podvodnicky. 😠
@maznacik007 lebo sa mi ne napisat hodnotenie k nej, lebo sme to riesili cez ip spravy a nie cez bazar...
@zuzin78 nerozumiem, prečo má @martinamatejkomimo uvedené v bazári -v profile okres Nové Zámky a pod inzerátmi zase okres Košice - okolie 😅
@zuzin78 No stale nic...kolko to asi moze trvat?
@katarina111 aj tyzden
@najkiss152 pre zaciatok je mi velmi luto, ze musim takto postupovat, ako som Vam pisala mam tri deti, dvojrocneho syna a dvojmesacne dvojicky, takze mam dost prace okolo nich, ale bohuzial som nutena, vzhladom k tomu, ze som Vam zaplatila 60 Euro, co je pre moju rodinu dost vela penazi.
Poslali ste mi tovar, ktory mal byt podla Vasho inzeratu bez zavad, pekny precizna rucna praca, a to zavesy (dva kusy), prehoz cez postel a zástena, k tomu akoze gratis (pricom asi ked by som supravu nekupila, tak mi ich asi nedarujete) tri navlecky na vankus a podsedak.
Prisli mi vsetky kusy ale flakate, derave, spinave, sprana vyblednuta latka, akoby to bolo prane minimalne 50 krat, proste katastrofalny stav.
A ktomu vsetkemu este aj smradlave od zatuchliny.
Tesila som sa lebo zariadujeme synovi izbicku a chcela som aby to mal pekne, zavesy mi sice nesedeli, ale ako som Vam pisala uz tento vikend som zavolala svokru, aby mi ich presila, a to zbytocne, lebo aj napriek tomu, ze ste mi slubili poslat v pondelok minuly tyzden, poslali ste ich az v piatok, ale to by mi nevadilo, ak by bola suprava v poriadku bez zavad.
Chcela som Vam tie vady aj pofotit a prosila som Vas o Vas email, ten ste mi ale neposlali.
Nehnevajte sa ale je to nepouzitelne do detskej izby mojho syna a nedovolila by som si to tu predavat ani za 20 EURO.
Prosila som vas o vratenie penazi, a to viackrat s tym, ze Vam zaplatim postovne aj to, ktore ste zaplatili uz vy.
Som ochotna Vam to poslat aj na dobierku, takze nemate ziadne riziko, ze by som Vam to neposlala naspät.
TAK CO ESTE CHCETE?
TAK TOTO MI NAPISALA
ešte k tym zavesom tie neboli prane ani raz)) takže je jasne o čo vam ide,proste vam nesedia rozmery a neviete čo s tym.Je to obchod z druhej ruky ja kupujem nosene vevci stym že viem o tom že nekupujem novy tovar ,Ked chccem nove idem do nakupneho centra.Je to takto šite to nebolo kupovane v obchode šite na objednavku cez jednu pani.Taky material aky použila je povodny taky bol na začiatku iny ani nebol,ja nechapem takych ludi ako ste vy proste pochopte nič nie je sprane to sa nepere ako tričko 100 krat prehoz+zastena boli raz oprate!!!! To je taka latka taky odtien,chapete?? mila pani očividne mate problem sama so sebou ked už toto neviete posudiť.
JE TO PODVODNICKA POZOR NA NU @najkiss152
@sanym dakujem idem to vsetko pofotit, je to jasny podvod, urcite si to nedala nikde sit, ale niekde to nasla v smetiaku, alebo neviem, ved predsa normalny clovek sa nebude takto natahovat, som od nej oytala aj cislo na krajcirku, prosila som ju, vyhrazam sa jej zalobou na sud, cez admina a ona nic,....pozor na nu je to klamarka....oklamala matku troch deti, je to svinstvo...
@dagmar25 je jedno, ze je to bazar , tovar ma byt vzdy riadne opisany, ak sa tak nestane, ak neboli v popise spomenute chyby a poskodenia, ma nakupujuca narok na vratenie plnej sumy+preplatenie oboch postovnych..cize ak si v prave, nemas preco doplacat na postovnom..to ti ma preplatit predavajuca @najkiss152 ..pridaj tu fotky 😉
@traktor suhlasim s tebou ale ak posles vypratý tovar a odpiše ti nietko že tam su flaky a zodrate a dierka a vehementne ta presvieča že som na to neupozornila v popise, vratiš jej peniaze?, lebo ja teda nemam dobrý pocit že uvidim ešte svoj tovar....Upozornila som na žmolky a stalo sa mi to teda prvykrát a ta pani ma tak vytočila že všetky svoje next veci radšej darujem prvej ciganke čo stretnem pri kontajneri....

@katarina111 no to je vrchol čo tu ta pani @sny píše, že porušenie ochrany osobných údajov, urážka na cti...to snáď nemyslí vážne...vôbec sa ňou nedajte zastrašiť...takéto niečo jej nemohol povedať žiadny právnik, to je úplny nezmysel...nech si pani lepšie prečíta zákon o ochrane osobných údajov , tu je link http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/docs/122... ..pokiaľ predáva a nakupuje je povinná poskytnúť adresu a č. účtu, porušenie zákona sa rozumie, ak sú nejakým spôsobom zneužité tieto osboné udaje : rodné číslo, dátum narodenie, číslo OP prip. pasu..to znamená meno + jeden z tých troch osobných údajov..určite nie adresa a č. účtu....toto by mal právnik vedieť...tu zákon porušený určite nebol, to som si 100% istá..čo sa týka urážky na cti, preboha akej, veď žiadnu nemá...jediné urážlivé slovo som tu našla "špina" a to vyšlo od pani @sny, takže tu by som podala tresné oznámenie asi na pani @sny, za urážku na cti... @katarina111 určite sa nedajte a predsa bránite svoju matku,svojho rodinného príslušnika, preto nevidím dôvod, prečo by ste nemohli konať v jej mene...držím palce a určite sa to vyrieši vo váš prospech, všetku komunikáciu si uložte, lebo všetko može byť použité voči nej, najskôr sa skuste dohodnuť, ak nedôjde k dohode, treba okamžite podať trestné oznámenie za podvod, ktorý sa stal, tak nie čo dodať...bolo by dobré keby sa k tomu pridružili všetky tie, ktoré podvedené boli, čím je vás viac tým je podvod lepšie a skôr dokázateľný...držím palce a pani @sny prajem dobrý spánok...pekný deň