Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 uplny suhlas...hodnotenie sa ma davat (alebo nedavat...) az po ukonceni obchodu a ma vyjadrit spokojnost resp. nespokojnost s celkovym priebehom t.j. od komunikacie, cez rychlost platby, po rychlost dorucenia a samozrejme, ci tovar zodpovedal popisu v inzerate (ako zo strany kupujucich, tak zo strany predavajucich) ...takze, nechapem, preco je to pre niektore maminky take zlozite?...ostatne patri do IP... 😉
@ivett1 ja neviem ,ale fakt mi to dost vadi ked si idem kuknut u nejakej predavajucej maminky hodnotko a najdem tam dvadsat konverzacii ako sa predavajuca a kupujuca medzi sebou hadaju,ze ktora co a ako☹to tam nepatri☹je to zarazujece a dovolim si tvrdit,ze aj neslusne☹ale dobre mravy su pre niektore fakt tabu☹co uz
@traktor tak v tomto s tebou suhlasim.... len ja by som nedala ziadne hodnotko (aspon ja som to tak riesila - lebo fakt pozitivne sa to neda hodnotit, ale ani negativne...kedze peniazky som mala spat, no nemala som sandale 😝 ) ale mas pravdu, ked uz hodnotit kazdy obchodik, tak prave na taketo pripady je to neutralne ako "vysite"🙂
kocky poradte, poslali by ste vec ak by vam ju vopred zaplatili na ucet bez postovneho? alebo by ste cakali na doplatenie? nie je to zas velka vec...
@luciferova ved poziadaj o zaplatenie postovneho a potom posli. Napis jej, ze to poslala bez a uvidis ako sa zachova. Ja mam skusenosti vacsinou dobre, aj ked uz som tiez narazila na kadeco..
tak pockaj.., mozno nemoze ist na net..ake ma hodnotenia? mozno ale je to taka osoba, ktora sa spolieha ze pride k tomu lacno...A vyhodit 1,20 eur zas do vzduchu...
@luciferova a v akej hodnote je ta vec?? ne ras jedna neregistrovana tiez zapatila sumu za botasky bez postovneho ale ani sa uz neozvala tak som jej to poslala obyckom a napisala som jej ze takto naposledy,ze ked chce botasky za 3eura tak postu nech si plati,inak nech u mna nekupuje,ze niesom banka aby som postu hradila...samozrejme ak som neni dohonuta inak🙂))napis jej ze to posles,ked ti posle postovne🙂uvidis ci sa ti ozve a co povie,mozno sa len pomilila🙂
uz som jej napisala pred 2 dnami a odpoved ziadna. je to vec za par eur (je nova, nenosena, ale predavam ju za cenu akkoby bola nosena), ale stve ma ten pristup...
@luciferova poslala by som... a ked by mi postovne nedoplatila, napisala by som jej to potom do hodnotenia... vacsinou sa potom zvyknu kupujuce "zobudit"...
@luciferova neposlala by som..napis jej este..mozno je niekde mimo a cakaj..pripadne popros o pomoc admina, ten zisti, ci sa prihlasuje, ci jej prechadzaju od teba spravy..mas komunikaciu, si kryta, ze si jej pisala..takto sa obchod nerobi, ze si posle taku sumu aku chce..
@luciferova ak sa neozve, vrat jej peniaze späť na ucet. Mozno len dufa, ze jej to posles a ona sa bude tesit ako dobre k tomu prisla
no už som tu...a jakú mám zlosť...volala som včera o balíky...povedala,že už sú na pošte,a dnes ich určite vyberie.....dnes jej volám 5 skladajú mi telefon 😢 ...a zasa som volala dvihol niekto iný úplne...a povedal...nie je doma...a vypla ma... 😢
@pajinka23 no už som tu...a jakú mám zlosť...volala som včera o balíky...povedala,že už sú na pošte,a dnes ich určite vyberie.....dnes jej volám 5 skladajú mi telefon ...a zasa som volala dvihol niekto iný úplne...a povedal...nie je doma...a vypla ma...
@traktor to môžem tu napísať čiernu listinu z iných bazárov...čo mám tam veci na predaj...?
@luciferova ahoj, nie neposlala, ak by nereagovala na moje upozornenie peniaze by som jej previedla nazad na účet a viac by som sa s ňou nezaťažovala. Škoda mojej energie, mám pocit, že v poslednej dobe sa tu kôli nejakým drobnostiam neustále s niekým naťahujem....
jaj baby,jedna pani si dala o 15.00 zmerat jednu vec a už sa neozvala a teraz sa ozvala druha a po zmerani ju chce . čo robit ? dat tej druhej,či cakat kým sa ozve prva
@denisocka ja by som jej povedala ci nemoze pockat do zajtra do obeda...ze uz sa jedna pytala a cakas na odpoved...mne sa to uz par krat stalo...ak je normalna,tak to urcite pochopi a pocka 🙂
@slniecnica kazdy bazar ma svoju ciernu listinu..toto je cierna listina konika https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ ..takze tu sa davaju len nicky tych, ktory nie su ok tu..mimibazar ma svoju, babyzar ma svoju..tak ak mas obchodiky tam a nie si spokojna tam, tak to napis na ich ciernu listinu 😉

@ivett1 no zatial nijako..kedze je to vsetko po starom..mozno do buducna sa to zmeni..mne by sa pacilo aj to neutralne...lebo nie vzdy môzem obchod ohodnotit *spravodlivo?*..napr. mi pride vec v nie dobrom stave, ale predavajuca sa ozve, zoberie tovar nazad a peniazky vrati, aj milo komunikuje..tak tu sa mi neutral priam ziada.. 😅..dat negativne mi pride nie celkom fer..kedze peniaze napriek vsetkemu vratila a dat dobre..no preco?, ked mi poslala handu..