Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@denisocka @pajinka23 mne sa totiz stalo -napisala som ,ze mam zaujem o tovar a chcela som premerat a asi na 3 hodky som bola s malou vonku a ked som si pozrela spravu s mierami ,na napisala som ,ze ok moze byt -napisala mi ,ze uz predala ked som sa jej hned neozvala 😠 a mna to vtedy dost nastvalo. Preto ja nechcem druhym robit to ,co mne sa nepaci .
ahojte, potrebujem radu...kúpila som si riflové kraťasy, v inzeráte bolo uvedené S. ale na rifliach číslo 32..čo je jasné XS. bolo to zavádzajúce..kontaktovala som ju, tak si to mám vraj predať.. 😕 dali by ste jej negatívne hodnotenie?
tak ja som trochu upravila podmienky predaja ,čo poviete :
*** POZOR !!! PRECITJTE SI !!! ***
- PREMERANIE veci - pokial niesu už pomerane - neberiem ako zaväznu objednavku ani REZERVACIU .P okial vec chcete - len vam chyba nejaky rozmer, tak mi napíšte že o to mate zaujem, ináč to posuvam dalšiemu ,kto si vyžiada podklady k platbe .
- KED SI NIECO REZERVUJETE ,TAK OCAKAVAM SERIOZNOST A UHRADU REZERVOVANEHO TOVARU ! POKIAL ZAMERNE ZAVADZATE A ZDRZIAVATE TOVAR , NA KTORY STE SI UZ PYTALI PODKLADY K PLATBE ?LEBO REZERVACIU - TAK NA TO UPOZORNIM VO VASOM HODNOTENI OSTATNE MAMICKY
POKIAL CHCETE DANU VEC "OKAMZITE" , TAK SI TO NAJPRV SO MNOU VYBAVTE,CI TO BUDE MOZNE , KEDZE POSTU NEMAME V OBCI
@trnka77 nechcem nikomu škodiť...pokúšala som sa to predať v okolí, ale fakt takú vychrtlinu s číslom 32!! nepoznám..dokonca ich skúšalal aj kámoškina chudá dcéra osmačka a ani ona ich nezapne a táto pani mi povie, že jej sestra nosí 36 a sú jej dobre...no, jasne..ja tiež nosím 36 a tieto mi proste ani nevyšli na zadok...tak si kosti predsa nedám ohobľovať...a štve ma, že dotyčná prestala so mnou komunikovať...toto sa predsa nerobí...
lillyonice je tá múdra...ešte ich ponúknem jednej kámoške pre dcéru a ked jej nebudú, píšem negatko, hlvane preto, že nekomunikuje...ja by som jejto poslala, ale kto mi ich zaplatí...
@jonas17 urcite neposielaj dopredu, kym neprehla medzi vami komunikacia, lebo nebudes mat ani rifle a ani peniaze..skus jej este pisat, môzno len nie je na nete..inak pri rifliach by som sa velmi na velkost S v inzerate nespolahla..ved nohavice sa siju rôznej sirky, strihu a S nemusi byt zakonite S , vela zavisi od postavy..vzdy treba radsej ziadat mieru..
baby.ak mi ide pani posielat peniaze z pošty -potrebuje moju adresu a je poptrene k sume priratat tiež tých 0,50€,čo strhava banka pri priamom vklade ? asi nie,asi je to ine ?
@denisocka ahooj .) mne tak posielala prednedavnom jedna mamicka z posty na ucet a nestrhlo mi to nic .)prisla mi suma aka mala
@denisocka je to tak ako napisala @carrie aj ja som kedysi tak posielala a na postovej poukazke je adresa prijemcu aj ucet (taky zeleny poukaz ...a...uz som to nasla na stranke posty http://www.posta.sk/subory/264/vzor-postoveho-p... manipulacny poplatok nemusis priratat, lebo to plati zvlast kupujuca ...tych 0,50 eur by si pripocitala len vtedy, keby fyzicky vosla do pobocky banky, kde mas ucet a priamo by ti peniazky vlozila na tvoj ucet ...(banka si totiž z tej sumy (hotovosti) stiahne manipulacny poplatok...t.j. ak ti ma napr. zaplatit 10,- eur, tak tebe by na ucet prisla cista suma 9,50 eur...ak sa tomu chces vyhnut, mala by ti zaplatit 10,50 eur...dufam, ze je to zrozumitelne 🙂 )
ja som poslala z učtu na učet pre istotu aj tych 0,50e navyše, su tu pekné veci na bazáriku, len niekedy mam strach napísať nejaké info mamine, len sa spytať, na rozmery, alebo na kvalitu, pretože je iné ked skusam vec v obchode a viem či mi to je dobré alebo nie.
@sante81 - nemaj strach sa pytat - cim viac sa pytas, tym lepsiu odpoved dostanes a aj istotu, ze vecicky budu podla tvojej potreby... 😉 kvalita sa tazko opisuje - uz len preto,, ze kazdy ma iny narok co sa kvality tyka 🙂 to co sa moze zdat jednej mamicke dobre a kvalitne, pre inu to moze byt "handra" - no miery - rozmery - ti isto kazda predavajuca napise rada - ak ma zaujem tovar predat 🙂 aaaaaaaaaaa - ked ti tovar nevyhovuje,, je podla mna slusne podakovat a povedat, ze vec nesedi rozmerovo podla toho co hladas a pod... kazda predavajuca oceni vzdy aj spatnu odpoved - aj ked o tovar uz nemas zaujem 😉
@fukylove myslela som kvalitu ako zloženie - bavlna, napr. Ja chcem niečo na doma, alebo na von, na záhradu. ak chcem nové veci nenosené, tak si kupim v obchode, myslim niečo drahšie.ale stretla som sa s takou reakciou, že ked som sa spytala na nejaké info a potom mi tričko nevyhovovalo dlžkou rukáva, tak sa mamička urazila, že na čo sa pytam, ked nekupujem. asi tak.
@sante81 ahoj, vôbec sa nemusíš báť opýtať na miery, každá mamička, ktorá predáva to pochopí (aj v obchode, kde si to môžeš omrknúť, sa niekedy "sekneš", lebo nie je veľkosť ako veľkosť...)...len, treba dať vedieť, či berieš, alebo neberieš ...toto je podstatné... lebo, tiež ma to "vytáčalo" (ako ostatné mamičky), keď som pekne všetko pomerala a potom od záujemkyne "ani obraz, ani zvuk" ...ale, dala som si do podmienok predaja jednu podmienku, takže sa už nerozčuľujem...a inak, čo sa týka otázok... ja sa dokonca pýtam, resp. vždy si overujem aj konečnú cenu, ktorú mám poukázať na účet...takže, len sa pýtaj, ale aj odpovedaj🙂
@sante81
normalna mamicka sa neurazi, ked vec nezoberiete, len treba napisat vzdy, ze nemate zaujem, aby s tym predavajuca nepocitala. treba sa pytat a pytat. ja sa strasne vela pytam, uz mam niekedy pocit, ze im idem na nervy, ale potrebujem presne vediet vsetko, aby som potom nebola sklamana. aj na zlozenie, na rozmery, na stav veci. daju sa tu kupit aj velmi krasne veci, co su v super stave a este velmi dlho budu sluzit. radsej som, ekd sa mamicka opyta na vsetko a zoberie vec az potom a viem, ze ked jej to pride, nebude sklamana. ovela horsie je, ked sa neopyta a potom by mi napisala, ze je sklamana.
baby ako to je ked niekto chce aby som mu zaslala postovne....nie ako postovne 1.20 ale pani mi napisala prosim vas poslite mi to postovne moja adresa je xxxxxx...??
baby POZOR na tuto podvodnicku nick: deniska2305 chcela odomna vydrrankat vsetko striebro a znackove tricka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@traktor takto, keby na rifliach bolo číslo 36, alebo S a v inzeráte uvedené S, a rifle by mi boli malé, moja chyba, mala som to premerať. ale ked je v inzeráte označené že S a na rifliach 32...tak neviem. kupovala som nohavice S a dotyčná ma dopredu upozornila, že zodpovedajú M.tak by to malo fungovať, nie? a viete čo? ja sa čudujem niektorým predávajúcim, že sa im oplatí takto si kaziť meno..ved chcem tu ešte nejaké roky fungovať, niečo popredať, tak sa neukážem ako nezodpovedná...vezmem vec spať a radšej si ju predám, nech je každý spokojný...ja by som to tak určite urobila..
NASA KONVERZACIA!!!!!!!!!!!!!!!!
deniska2305 - daniela - 4 hodnotenia - 28. septembra o 19:48
prajem krasny den je to este aktualne?aj 50libier by som vam poslala
Ja - 28. septembra o 20:09
dobry den ano je to aktualne akurat jeden prstienok uz tam nieje🙂
Ja - 28. septembra o 20:11
ak mate zaujem treba poslat 42,20,pretoze by somto poslala aj ako poisteny balicek🙂dajte prosim vediet🙂prstienok nahradim niecim inym striebornym🙂
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 20:12
to je oki,kupila by som toto striebro ak by nebol problem poslat mi to do uk samozrejme by som poslala aj nieco navyse a v librach.a ak mate niake znackove zo tri tricka.postovne je cca10eur.neposielam koruny na rychlo aale do 12dni ich mate z uk z mojej banky na uzcte a preto posielam v librach a vasa banka to premeni ......western union maju nehorazne poplatky tak ak suhlasite hned rano by som to odoslala adala vam to na mail aby ste mi verily ze som vam to odoslala
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 20:12
to je oki,kupila by som toto striebro ak by nebol problem poslat mi to do uk samozrejme by som poslala aj nieco navyse a v librach.a ak mate niake znackove zo tri tricka.postovne je cca10eur.neposielam koruny na rychlo aale do 12dni ich mate z uk z mojej banky na uzcte a preto posielam v librach a vasa banka to premeni ......western union maju nehorazne poplatky tak ak suhlasite hned rano by som to odoslala adala vam to na mail aby ste mi verily ze som vam to odoslala
Ja - 28. septembra o 20:36
noak zaplatite to vysoke postovne🙂ale posielam veci len po nabehnuti penazi na moj ucet🙂a mate teda zaujem aj o tricka?
Ja - 28. septembra o 20:37
inak mam aj ine veci co predavam aj uplne nove prstene a nausnice za dobre ceny🙂ja som presla so striebra na zlato🙂tak sa zbavujem
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 21:08
oki tak mi dajte vsetko striebro co mate a plus niake tricka a poratajte mi to a plus to postovne
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 21:12
jasne a aj ja potrrebujem mat niaku istotu vsetko vam poslem na mail ze som to odoslala na vas ucet peciatka z banky proste vsetko ,,,,,,,,mohli by ste to aj mne poslat a oddfotit ze stee mi to poslali?bojim sa ja som fer clovek ale kupila som odtialto kocik pani som poslala peniaze a kocik mi nedosiel a peniaze nemam a pani sa zmazala,jee to na vas ja vam mozem na synceka prisahat ze nikdy vzivote by som niekoho nedokazala oklamaat o koruny ale bojim sa uz
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 21:12
som ochotna vam poslat aj o dvacat eur viac za vasu ochotu
Ja - 28. septembra o 21:50
ja vam samozrejme poslem aj vsetky potvrdenky ked budem odosielat balik,ale zase nemozete odomna chciet aby som vam poslala tovar bez toho,aby mi nabehli eura🙂ja inzerujem na viacerych strankach a este som nikoho neoklamala mam lendobre hodnotenia a mam tu okolo 300inzeratou🙂takze odomna zradanehrozi ani nahodou🙂este vam pribalimajkopec darcekou🙂 a to som uz predavala takymto stylom aj kocik za 200eur🙂a pani mala plnu doveru do troch dni mala kocik doma🙂ale tiez som jej ho odoslala as po nabehnuti penazi na moj ucet,samozrejme somposlala aj vsetky potvrdenia🙂tak akosa dohodneme?
Ja - 28. septembra o 21:51
nahodim vam sem este co mam a vy si vyberiete🙂hodim k tomuto inzeratu dalsie foto
Ja - 28. septembra o 21:59
mate tu nahodene aj foto triciek a este striebro🙂3xnovy strieborny prsten a nausnice uplne nove nenosene🙂pokukajte a rozhodnite sa🙂ako to urobime🙂
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 22:32
aj by som to tak spravila ako som vam nnapisala ja vam poslem doklad vsetko co mi daju a vy mne tiez
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 22:32
je to uz len na vas
Ja - 28. septembra o 22:37
no ved ano vam daju v banke doklady ked budete posielat,aj ja vam poslem doklad o poslani,ked budem odosielat balik🙂
Ja - 28. septembra o 22:38
ked mi potom nabehnu peniaze okamzite posielam balik aj s potvrdenkou,mozem aj na i mail🙂
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 22:39
mozte mi to pposlat ked vam to dam na mail vsetko?
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 22:40
tricka len cierne ,a to jedno adidas biele
deniska2305 - daniela - 28. septembra o 22:41
ved mne ide o to ze nemam doveru ani ja
Ja - 28. septembra o 22:41
tak to asi nie☹lebo kym nemam peniazky nabehnute tovar neposielam☹a je toho dost takze takyto risk si ja nemozem dovolit mam dve malinke deti a uz ma parkrat maminky oklamali☹ a mne je dobra kazda koruna navyse
Ja - 28. septembra o 22:46
ved si kuknite moje hodnotenia aj na MMB aj BB a aj tu🙂ja som zodpovedna predavajuca uz som posielala velky balik aj do CR a maminka tiez nemala problem mi poslat peniaze na ucet a po nabehnuti som jej odoslala balik,samozrejme ze som ju o vsetkom aj informovala,ci uz o abehnuti platby alebo poslani veci,vzdy to tak robim a myslim ze aj vetsina maminiek co tu predavaju🙂ved konec koncou tych 165kladnych hodnoteni som si nenapisala sama ,ale maminky co odomna bud kupovali tovar alebo ja od nich
Ja - 29. septembra o 17:31
mate teda zaujem??dakujem za skoru odpoved
Ja - 29. septembra o 17:31
mate teda zaujem??dakujem za skoru odpoved

@denisocka pockaj do rana a potom daj tej druhej🙂