icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

edusik
7. okt 2011

Dnes ma dorazila pani Kuraliova. Kupovala som od nej pyžamko pre malú. Mala napísané v popise že je super teplučké a tak. Keď mi došlo, dala som pani neutrálne hodnotenie - napísala som že napriek tomu že uviedla že je teplučké, som čakala klasické froté pyžamko, a ono síce je froté ale úplne tenulké, takže dávam neutrálne hodnotenie. Tá tenkosť materiálu ma fakt zaskočila. Ale zas froté bolo froté, takže som nechcela vyskakovať, že je zlé, len ozaj taký tenký froté materiál som doteraz nemala v rukách. Joooj, keby ste vedeli ako sa rozčertila, hneď arugmentovala že ona je VŠ-vzdelaná a vyprosuje si aby som jej písala také hodnotenia, že jej okamžite mám vrátiť tovar, že mi pošle peniaze. Uffff, to dnes človek nemôže napísať do hodnotenia, čo si myslí? To som sa jej mala pred kúpou pýtať v akej hrúbke je látka či čo? Proste čertica a tou svojou VŠ ma zabila 😀 . a samozrejme hneď dala honotenie aj mne, že mi píše neutrálne, keďže došlo k zbytočným nedorozumenia.... A ešte argumentovala, že mi ho dala za 4Eurá, akoby som ju o tú sumu prosíkala keď vytvárala inzerát 😝

mpavlinka
7. okt 2011

@edusik já jsem kupovala nedávno overálky, bavlvněné a nic moc a ještě jeden byl i s dírkou 😒 V popisu to nestálo 😒 Sice mi paní přibalila overálek navíc, ale opět dírkatý 😖 Nepsala jsem žádné hodnocení, nemám nervy na to si pak s někým dopisovat, ale naštvalo mne to ☹

michelleuk
7. okt 2011

@edusik tak na tej Vs som sa nasmiala teda ta musela byt ina bifloska lebo evidentne mudrostou velmi nedsponuje 😎

edusik
7. okt 2011

@mpavlinka no ja som doteraz dávala len kladné honotenia, a po tejto skúsenosti pri tom asi aj ostanem, predpokladám, že pani ešte neskončila a čaká ma určite ešte min. 1 obšírna správička 😎

mpavlinka
7. okt 2011

@edusik však je to správné, vždyť jsi v právu, žes jí to napsala... Já doteď měla dobré zkušenosti 😒

tina78
7. okt 2011

@edusik Aj ja som si dovolila napísať jednej pani negatívne hodnotenie, že ju ako kupujúcu neodporúčam, lebo najskôr odo mňa chcela kúpiť capačky za 2 eurá na dobierku a ked som nesúhlasila s dobierkou, vypýtala si odo mňa všetky údaje, že zaplatí cez poštu a ja som tovar rezervovala a čakala a čakala...a ked sa mesiac nič nedialo, tak som jej písala, či má ešte záujem alebo nie a aj tak sa neozvala, no tak som jej napísala, že ju ako kupujúcu neodporúčam a dva dni na to ma začala bombardovať správami a negatívnymi hodnoteniami.... 😠

mpavlinka
7. okt 2011

A co se mi děje pořád, že se někdo zeptá, kolik bude poštovné, či chce míry a pak už nenapíše 😒 Ani děkuji, nechci 😖

edusik
7. okt 2011

@tina78 tak s tou dobierkou to bol zrejme nejaký úmysel, keď to tak dopadlo... Mne sa už stala aj v jednej téme, že som napísala svoj názor na isté predškolské zariadenia a jedna mamima sa tak do mňa pustila a popísala tam veci som ja ani nespomínala, že si teraz veľmi dobre rozmýšľam, kedy sa do ktorej témy zapojím, aby som zas niekoho svojím názorom nepodráždila. Niektoré maminy sú ako sršne alebo včelie matky ?! Asi berieme ten internet nejako moc vážne, alebo neviem v čom to je, že dokážete svojím názorom niekoho tak neskutočne vytočiť a potom sa človek bojí vôbec túto stránku zapnúť, či mu niekto zas nevynadá...

tina78
7. okt 2011

A ešte som chcela napísať tá "kupujúca" má nick hermina14 😉

traktor
7. okt 2011

@tina78 pozeram, ze mas od nej 3 hodnotenia, napis adminom, ze prebehol jeden obchod a ona ti dala 3 hodnotenia, admin ti ich vymaze 😉

traktor
7. okt 2011

@jonas17 ja netvrdim, ze ma ona pravdu..urcite nemala pisat velkost S , ked to Sko nebolo 😉

tina78
7. okt 2011

@edusik veru, niektoré akoby vyhľadávali príležitosť hádať sa takto cez net 😉 ja tu už tiež veľmi málo prispievam, nepotrebujem sa s niekým doťahovať, akurát občas nakuknem do jednej uzamknutej témy, len si sem chodím skontrolovať bazár a tam som natrafila na takúto uhm... 😅

tina78
7. okt 2011

@traktor hej? dík za radu, skúsim to 🙂

traktor
7. okt 2011

@edusik ale aspon navrhla vratit peniaze...niektore sa radsej budu hadat, natahovat a tvrdit svoje a peniaze nevratia 😖

traktor
7. okt 2011

@tina78 ano, je to na 100 % 😀 😉 ..uz to mam odskusane 😉

tina78
7. okt 2011

@traktor díky, práve som napísala, tak som zvedavá 😉

luciferova
7. okt 2011

Hcem len napisat moju dnesnu skusenst z posty - kupujuca si ziadala balne obycajne, co pre mna znamena zabalit to do igelitky, prelepit a vybavene. Tak som to tak aj urobila a postarka ma vratila, ze jej na tom nedrzi znamka, ze musim mat obalku 😕 tak som musela este obalku kupovat a vypisovat....

sisaha
7. okt 2011

@luciferova ja ako balne pouzivam obycajnu krabicu (bud od mlieka, kaše, alebo z drogerie, potravin co tam maju volne vylozene).

traktor
7. okt 2011

@luciferova nebalim do igelitky, balim do papiera / aj vianocneho, otoceneho na druhu stranu 😀 /, do krabiciek..

vivusika
7. okt 2011

@traktor ja taky tak 🙂 míňam baliace papiere a všetky možné krabičky, alebo kupujem aj obálky také A4 alebo A3, lebo keď posielam ako doporučenú listovú zásielku tak v pohode 🙂

nicky655
7. okt 2011

@luciferova skus na tu igelitku nalepit nejaky biely papier-tam o urcite bude drzat.

lucy1990
7. okt 2011

Ja kupujem na poste taky velky baliaci papier, nie je pekny biely, je taky hnedy, ale stoji 0,17 centov, vec zabalim do sacku a potom do papiera. Neuctujem si balne a toto mi pride ako najlacnejsia moznost 😉

simi.w
7. okt 2011

@luciferova Já taky někdy balím do igelitky, papírama nepolepuju a nikdy nebyl na poště problém, že by na balíčku nedržela známka. Mne chodí hodně balíčky z Aukra nebo MMB v takových plastových obálkách a to je něco jak igelitka a ty obálky jsou na zásilky určené. Někdy ty plastové obálky použiju ještě jednou a vždy, když ty původní známky a nálepky odstraňuju, tak mám co dělat, jak drží 🙂

fukylove
7. okt 2011

@sante81 ja si tiez myslim, ze pokial je to ferova a normalna maminka, tak premeranie a pod. otazky aj ked napokon nezoberies nic, by nemali vadit.. 😉

fukylove
7. okt 2011

@luciferova - ja tiez sem - tam balim do igelitky - ale davam na to papier z kazdej strany nalepeny lepiacou paskou - najma preto, ze na ten papier pisem obe adresy a je tam dost miesta na postovne vecicky 😉

@jonas17 - som preletela ten tvoj prispevok - osobne si myslim, ze chybu urobila predavajuca - nakolko ak maju rifle velkost 32 na sebe, tak to nemoze byt S 😉 bez ohladu na to, komu boli predtym dobre a kto ich nosil...

anjeliklienka
7. okt 2011

@jonas17 mne sa stalo daco podobne, namiesto toho ako bolo uvedene 32 velkost tak mi prisiel balik a oboje kratase nie 32 ale o 2cisla Vatsie.hihihi

anjeliklienka
7. okt 2011

@jonas17 mne sa stalo daco podobne, namiesto toho ako bolo uvedene 32 velkost tak mi prisiel balik a oboje kratase nie 32 ale o 2cisla Vatsie. 😲

jonas17
7. okt 2011

@anjeliklienka nechceš kúpiť teraz tie odo mňa?sú zaručene 32! 😀 😀 😀

nicky655
7. okt 2011

ono je asi jedno co je na rifliach uvedene.kazde maju iny strih.najlepsie je premerat a hotovo.

anjeliklienka
7. okt 2011

@jonas17 ne ne do leta daleko. to so muzovy kupovala. pansku 32 😀