icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

anjeliklienka
7. okt 2011

@nicky655 a to od vtedy robim

jonas17
7. okt 2011

@nicky655 aj ja odteraz...ale aj tak jej dám negatko...

nicky655
7. okt 2011

vsak hej,ked nie si spokojna. ale tak mna tiez obcas niektore baby prekvapia-v zlom,milion dobrych hodnoteni, a pritom sa nastvem-aj ked vacsinou sa mi to dehe pri kupujucich( ze chcu nieco odlozit a potom sa dlho neovzu),s predavajucimi som zatial problem nastastie nemala.ale tak mi sio vzdy povieme,ze kaslem na hodnotenie, apotom sa im kopia len tie kladne 😠

stastnamamulka
7. okt 2011

mamky tak ja som napr.kupila nepouzitu len vysterilizovanu flasu MAM za 1euro,hovorim si wau super cena ALE mamicka zabudla napisat,ze sa jej to tesnenie.predpokladam,ze vo vriacej vode riadne natiahlo 😖 ako ok,flasu pouzivame a inac je super,mam doma nahradne tesnenie,ale mohla to spomenut,ze?alebo ma malo tuknut pri takej nizkej cene,ze nebude vsetko ok?ale ten popis bol len:nepouzita,len vysterilizovana.

magimary
7. okt 2011

@stastnamamulka to mi pripomenulo, ako som tu od jednej mamičky (so samými pozitívnymi hodnoteniami!) kúpila dve MAM malé fľašky (tiež po eure) so stručným popisom: používané...
len tam akosi nebolo uvedené, že oba závity na oboch (aj hore, aj dole) sú prasknuté a celé odrané, ošúchané a ešte aj špinavé (! fľašky zvnútra)... bola som znechutená... nechcela som byť nepríjemná a tak som to veľmi taktne predávajúcej napísala, na čo mi ona začala dávať rady, ako sú tieto fľašky vôbec neni vhodné na mlieko, lebo lepšie sú sklené (!)... tak ona namiesto toho, aby navrhla nejakú kompenzáciu ide ma poučovať o správnosti a vhodnosti (antikolikovitých!) fliaš! 😠 bola som riadne nasrdená, ale všetky jej pozitívne hodnotenia mi nedovolili napísať jej negatko... 😖

a ešte mi písala, že čo by som chcela za takú sumu...no spolu s poštovným to už nebola až taká malá suma... 😖 , pričom, mne sa raz podarilo takto obdržať 4ks týchto MAMfliaš vo výbornom stave zadarmo... a ona sa oháňala nízkou cenou... 😒

stastnamamulka
7. okt 2011

@magimary uuuuuuf,tak toto uz bol planovany odzub 😖 ze poslat spinave flase,fuj 😝 😝 😝 mne ta flasa nastastie prisla uplne funkcna,cistucka,pouzivame doteraz aaaaaaa predsav si,ze jej sa tam podarilo to tesnenie napchat,nic som si nevsimla,az kym som ju chcela pouzit 😀

pajinka23
8. okt 2011

@luciferova a to bola co za postarka??by som jej hnet svoje povedala🙂)ja sice balim do obalok alebo do krabiciek,ktore potom este zabalim do bal.papiera,ale uz som posielala aj velke baliky napr.choditko v hrubsom vreci ako je do kosa😀a nemali problem🙂nechapem preco ta ta postarka vratila☹

pajinka23
8. okt 2011

@luciferova inak ja niekedy dam veci do igelitky ale potom aj do bal papira🙂

pajinka23
8. okt 2011

inak ja viem ze najlepsie sa bali do tych gumenych obalok,lebo tie sa daju poistit,len jedna ta obalka stoji u nas na poste 1,40 a to je teda dost,ale ked posielam viac veci vo vetsej sume tak sa oplati tak🙂

andulka111
8. okt 2011

@pajinka23 Inak ja kupujem plastové obálky cez internet napr. veľkosť A5 za kus cca 0,080€, A4 za kus cca 0,110€ a musím kúpiť minimálne 10ks z danej veľkosti

koniarova
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
8. okt 2011

supeer baby vdaka uz objednavam🙂))))vdakaaaa to je super stranka🙂

janus32
Odpoveď bola odstránená
andulka111
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
tanika5
8. okt 2011

wrr, baby, co ste tu nahodili za temu,zabudli ste na nazov temy? 🙂 nie že by mi to vadilo, ale potom tu tazko hladam príspevky k téme 🙂 ozaj nič v zlom aby ste sa nehnevali 🙂

denisocka
8. okt 2011

@tanika5 tak to označ,nech to zmažu,kto si nepozrel link na ebay,ma smolu 😉

zuzana1710
Odpoveď bola odstránená
smreko3
8. okt 2011

stale sa mi ozyvaju na kupu veciciek neregistrovane zienky a z ich strany ani farba ani zvuk,uz ma to prestava bavit 😒

akika722
8. okt 2011

@zuzana1710 na dobierku by som neposlala už ani bielej..je jedno či je biela alebo "ina" ani biela ti to nemusi prebrať..ved dnes už v každej rodine je učet 😒

monka9999
8. okt 2011

@akika722 no každy nebyva v meste aby mohol hned utekat do banky posielat peniaze na učet.a kde je zaruka, že ked tebe niekto pošle peniaze na učet, že ty mu pošleš tovar.ked si niekto objedna na dobierku ,tak by si to mal pekne prebrat.inak je to obyčajna špinavost voči predavajucej.ja si kupujem iba na dobierku a ešte sa mi nestalo ,aby som si neprebrala balik hned vten den ako to prišlo.si predstav ,že by som mala ist do mesta autobusom,previest 1,5eura tam a tak isto spet,len aby som dala niekomu 5eur na učet.a zabijem s tym cely den.a viac preveziem,ako to bude hodno.ked si niečo objednavam,tak som si 100percent ista,že to konkretne chcem.inak si to nebudem predsa objednavat.ja viem že sa najdu aj take čo si nepreberu.ale to musia byt potom pekne padnute na hlavu.a samozrejme robia nepriamo problemy takym,čo by si to aj prebrali. 😢

akika722
8. okt 2011

@monka9999 existuje aj IB 😕
ja mam blbu skusenosť ked som posielala športovy kočik a pani ho chcela prvou triedou a napokon si ho neprebrala 😔
ok,tak tebe by som poslala 😀 😀 😀 ja chapem že to musi byť zložite,no ja mam strach že sa to neprebere 😒
a IB?neskušala si tak posielať?maš to z domu,rychlo a jednoducho 😒

traktor
8. okt 2011

@zuzana1710.. normalna,? 😅 ..neregistrovanym na dobierku neposielam, jeden nikdy nevie, ak nieco chce, nech sa zaregistruje, prispieva, ziska hodnotka..registracia trva chvilku...tak bud nech ti prevedie peniazky, alebo nech ti ich posle postovou poukazkou..