Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stastnamamulka aj keby to stalo 20 cent. , v inzerate sa ma napisat pravdivy stav, /mozno by si aj tak vzala, ked uz taku flasku doma mas/..ak jej to prejde raz, prejde aj druhy klrat..baby nebojte sa davat hodnotenia..nemusi byt hned, ty jedna..ale da sa aj jednoducho napisat, flaska je dobra, len nabuduce upozornit na volnu gumicku..pre druhych to bude mozno varovanie a budu sa viac pytat..
@monka9999 behni do banky, je to max. 10 minútová záležitosť na zriadenie a všetko Ti v banke ochotne vysvetlia čo ako treba robiť. Nie je to nič ťažké a ušetríš tým množstvo peňazí. Ak chceš, pošli mi do IP, akú máš banku a aký máš typ účtu a napíšem Ti, čo ako treba zmeniť ak bude treba a uvidíš, že keď ho budeš mať, budeš veľmi spokojná a ušetríš čas a hlavne peniaze za dobierku, príp. za cesty busom aby si išla poslať platbu do banky.
@traktor ved ona napisala len :nepouzivana,len sterilizovana,takze v opise neklamala ani nezavadzala a mne osobne jej chyba usetrila min.5eur 🙂 hehe uz si viem predstavit,co by odpisala na moje hodnotko:co by ste chceli za 1euro?🙂)))))ale v podstate chapem,co si chcela povedat a suhlasim s tebou
@denisocka bože,to fakt zmazali? to fakt niekto nahlasuje???? ja som nestihla kuk ten link na e-bay 😒
to čo má byť??? podľa mňa ste nepísali od veci, lebo téma je skúsenosti s predávajúcimi-a keďže sa riešilo poštovné a balné, tak myslím,že to s obchodovaním súvisí 😒
ale veď nech, čo už-aj tak je to tu v poslednej dobe divné, mažú sa témy a horšie sú tu naďalej a človek sa bojí už aj niekde niečo napísať, aby náhodou milimeter neodbočil od témy
a na 100% bude nahlásený aj tento môj príspevok 😝
@monka9999 existuje aj MBank - vsetko cez internet, bez poplatkov, za par minut, nikam chodit nemusis, ziadnu aplikaciu navyse k tomu nepotrebujes 😉
janikovini@email.cz - iveta (neregistrovaná/ý) - Dnes o 22:22
Nová správa
dobri vecer praje pisem pre moju mojej kamaratke ona zie slapsie a este na to ma dievcatko velmi chore lieci sa a je len a asmatickich pristrojoch ona ma iba len dva rocki ona je bes manzela nema co obliekat na nu ak idu klekarovi ak nieco mateBlbec-k-večeři(novinky- starsi prosim pomozte jej uz jej tak pomohli viacero prom z celeho srdecka pomozte je dakujem vopret vam ci biste jej nieco nepodarovali alebo vasi znami prosim s celeho srdca vas kvoli tej malej je velmi chora dakujem vopret vam
@luciferova netusim.citala som to 5x a na nic som neprisla.asi blbca mala na veceru a potom pise take zrozumitelne slova...halucinogeny blbec
@zuzana1710 blbec na večeru je divadelná hra, asi dačo hľadala v google a sa jej to tu priplietlo 😉
a kde Ťa kto napomenul?? 😕
@beruska.zuzanka aha..no teda...to je zaujimave ako sa jej to mohlo pripliest do rozpisanej spravy 😉 😉 ale vraj urazam a provokujem,ked som sa pytala na jednu osobu....ci je taka,alebo taka..uz to radsej nenapisem konkretne,lebo ma ukamenuju ako bosorku... 😅
@zuzana1710 uplne rovnaka sprava mi prisla v cca tom istom case. Zas niekto skusa 😝
@pietra aj s tym blbcom na veceru ti to prislo??? 😀 😀 no ja mam balik od narodenia a pytala som sa toho individua,ze ako stare dieta ma a napisala,ze 9 mesiacov,tak som jej popriala pekny vecer.. 😀
@zuzana1710 aj ten blbec tam bol 😀 😀 mne tiez reagovala na balik oblecenia a pre 2 rocne dievcatko.
@pietra im sa zrejme hodi vsetko od 0mes az po xxxxl...no a admini nas za toto blokuju...aj oni im drzia stranku a beru nas ako rasistov...pane boze ochranuj nas.asi bude lepsie sa postavit na ich stranu a bude pokoj v dusi. 🙄

@magimary ja by som jej negativne dala aby sa poučila a aby si druhy dali pozor.ja mam kupene všetky flaše nove,ale na mlieko som dala umelu.lebo sa aspon nerozbije.ved sa umyje.aj pri prvom som mala a prežil to 🙂