icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pietra
8. okt 2011

@zuzana1710 no mne je jedno, kto sa ozve, dostal by rovnaku odpoved ako ona, velkost tam ma uvedenu a cenu tiez a zadarmo neposielam. Predpokladam, ze viac sa neozve

zuzana1710
8. okt 2011

@pietra skusia to na ineho..ale to by som chcela vidiet toho blbca k veceri co jej nieco posle.. 😀

stanislavao
9. okt 2011

tato pani je neochotna poslat presne rozmery
cicka420
chcela som odmerat bundu, tak ze dlzka 60-65 cm, a to je co? podla mna je 5 cm dost velky rozdiel.

mirka907
9. okt 2011

@stanislavao dlzka v strede bundy....napr ak je tam zips moze byt ina ako ked to meria v najdlhsej casti...alebo predok moze byt kratsi ako zadna strana, mozno to myslela tak....napis jej co presne chces vediet a nie ze len dlzka...

stanislavao
9. okt 2011

@mirka907
napisala mi ,ze nema meter. no ja sa s nikym dohadovat nebudem. ved jej by malo zalezat, aby predala.

mirka907
9. okt 2011

@stanislavao jaj tak to je divne 😝 ...a tych 60-65 potom dala len tak, ze tipla si? fakt zaujimavy pristup

stanislavao
9. okt 2011

presne, ze ona nosi XS - S a toto je vacsie, tak ze asi M, ale take vacsie M. no podla tohto by som si nic nekupila. a rozdiel % cm je pre mna dost podstatny, lebo bundu 60 cm si nekupim, ale 65 by bola ok.

stanislavao
9. okt 2011

@mirka907
presne, ze ona nosi XS - S a toto je vacsie, tak ze asi M, ale take vacsie M. no podla tohto by som si nic nekupila. a rozdiel 5 cm je pre mna dost podstatny, lebo bundu 60 cm si nekupim, ale 65 by bola ok.

zuziq
9. okt 2011

ahojte, nemate niekto skusenosti s tym, ze vam admini pozreli na komunikaciu predavajucej s inymi zaujemcami? jedna sa mi o to, ze mam zaujem o vecicku. Predavajuca ma len jedno hodnotenie, 1 predanu vec, ziadne prispevky a 5 zaujemcov... Mozno sa len pytali na rozmery a pod. ale bojim sa aby som neposlala peniaze, urobia tak aj ostatny a nakoniec mi nic nepride. ☹

akika722
9. okt 2011

@zuziq su tu mamičky ktore su nove a len začinaju..aj ja osobne take poznam..ma dobre hodnotko???ak sa nejedna o extra drahu vec skusila by som 😉

gabika7706
9. okt 2011

@zuziq ja som tiez reagovala na inzerat, kdej boli viaceri zaujemcovia, opytala som sa, ci je to volne a ak ano, ze mam zaujem...ostatni sa mozno len pytali na rozmery, prip. chceli zlavu...

zuziq
9. okt 2011

@akika722 ona je ale registrovana od 2009 a vec stoji 12 eur tak neni to extra vela ale zas ani malo 😀 A hodnotenie je pozitivne. Viem ze vela mamiciek sem pride prilezitostne, nieco nakupit, predat, neprispievaju do diskusie.. tak snad sa neobabrem 😕

@gabika7706 no dufam ze to tak je, len som si chcela byt ista. Doteraz som nakupovala vzdy len od mamiciek s viacerymi hodnoteniami

nunus11
9. okt 2011

@zuzana1710 aj mne písala....

traktor
9. okt 2011

@zuziq no neviem, ci ti admin v tomto pomôze, skôr nie, ako ano..to by ho potom kazdy ziadal o overovanie..to , ze tam jej svieti viac zaujemcou môze byt aj tym, ze niektore jednoducho nevedia, ze sa zaujemca da odstranit /kolkokrat som uz na taky inzerat odpovedala a vec bola volna a aj mi dosla/..ak sa bojis, mozno by som este skusila napisat tej, co jej to hodnotenie dala, ci bola spokojna, ci jej to rychlo poslala..

denisocka
9. okt 2011

@zuziq myslím,že admin to nemože. može to vidieť @viz ale určite ma kopec inej roboty.skus ale napisat,ktovie

katja78
9. okt 2011

@zuziq - alebo sa jej popýtaj, či nemôže k inzerátu pridať viac fotiek (z viacerých pohľadov), alebo či skutočne stav veci zodpovedá jej opisu v inzeráte predávajúcej. Ja som sa nedávano obabrala a bohužiaľ, dodnes nemám späť peniaze, pričom poškodená vec je u pôvodnej "predávjúcej" 😖 😝

marinko1988
9. okt 2011

nechapem preco ma tu riesite a preco je tak rozculena peniaze som je j poslala a aj dostala a za to ze som jej ich poslala neskor som sa jej ospravedlnila a co by robila keby ze jej neposlem nic???????? a co je na tom ze co m ciganka?????? sami rasisti mam tam vyse 50 hodnotenia a nikoho som nesklamala a preto ze nemam dobry pravopis xi xi xi to je kazdeho osobna vec nik nie je dokonali a laskavo ak nieco mate tak mi to napiste a nesute ma ak ma nepoznate dakujem za pochopenie

marinko1988
Odpoveď bola odstránená
marinko1988
9. okt 2011

@klody1010 zase dajaka bez chybi rieste ssami seba nie mna

denisocka
9. okt 2011

jedna vec je preberat dobierku,a druha vec je riesit si veci vypisovanim do hodnoteni.tot z mojej strany

klody1010
9. okt 2011

@denisocka presne tak ...a hodnotko dala znova !!

marinko1988
9. okt 2011

@klody1010 ano dala mam ho ja tak ho bude mat aj ona myslim si ze je to nefer

marinko1988
9. okt 2011

@denisocka dobierka to nebola a laskavo sa do toho nestarajte

klody1010
9. okt 2011

@marinko1988 no len ta predavajuca ich mala od vas viac ako dost,nechapem preco to nenechate uz na pokoji aj seba aj predavajucu,uz pomaly nato vsetci zabudli ale vam, to asi neda a potrebujete stale vyryvat...kaslite nato!

denisocka
9. okt 2011

@klody1010 by som sa necudovala,keby som ho u seba nasla aj ja

marinko1988
9. okt 2011

nevirivam ale nechapem jednemu peniaze dostala aj ked neskoro co som sa jej ospravedlnila ale poslala som ich a riesit sme to mali mi nie vseci na modrom koniku a co to ma spolocne s tim ze som ciganka ajajajajajaja vy bieli ste svaty vy nikdy nic jasneeeeee

marinko1988
9. okt 2011

@denisocka pozname sa vlasne mi?????

traktor
9. okt 2011

@marinko1988 ja len k tomu hodnoteniu..ona dala mne, tak jej ho vratim..tak sa to nerobi a dava sa za jeden obchod jedno hodnotenie , hodnoti sa obchod, nie truc, ze ked sa nepacilo tej prvej, dala negatko, tak ja jej ho vratim, napriek tomu, ze vsetko u nej prebehlo ok.. ostatok si mate pisat do IP, nie pisat za jeden oobchod 10 hodnoteni.., A ak ho admin zmazal, vie preco..to ze ho zas date..no tak uz tu bolo aj to, ze ked si baba nedala povedat, bol jej zablokovany cely ucet..

traktor
9. okt 2011

@marinko1988 nik nema pravo riesit ci ste biela ci cierna ci zlta..ci neviem aka.. 😉 ..hodnoti sa obchod..a mozno ste o tom pravidle jeden obchod -jedno hodnotenie nevedela..nabuduce uz budete vediet 😉

marinko1988
Odpoveď bola odstránená