Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulicka mne sa minule stalo že som kupovala pyžamká a predávajuca mi ich posielala obyčajne,učtovala si 0,60 centov. za poštovné. ale ked mi balík prišiel tak som si vsimla že zaplatila 1 euro. tak som jej hned písala či jej nemám poslať ešte tých 40 centov. pani bola zlatá a podakovala sa ale že nemusím posielať. ja by som to asi tiež neriešila, ale zas keby som mala zakaždým doplácať na poštovnom tak asi by som už radšej pýtala pri každom predaji viac o tých 10 centov vopred.
@monulicka , a akou formou sa dá vec poslať za 1,10 eura? lebo podľa taríf slovenskej pošty je len obyčajný list, potom ob. list 1. triedou za 80 centov a potom doporučene list 2. triedy a ten je vždy len za 1,20 (teda do pol kila), to sa asi poštárka nejako sekla, ak účtovala takúto divnú tarifu, či nie?
...inak aj ja som zo dva razy urobila tak, že som pribalila k veci darček a tým pádom bol balíček ťažší a platila som viac za poštovné, ale od nikoho som si nič nežiadala doplatiť...
...keď sú napríklad bazáriky detského ošatenia v mestách (kamoška bola v sobotu v trnave), tak tam sa ti tiež stane, že dáš cenu, mamine sa páči tovar, ale cena nie, no a keď chceš predať, tak aj spustíš cenu, lepšie je zarobiť niečo, ako vec brať zas domov...ja to tiež tak beriem, som vďačná, že sa to minie, mám toho na mraky, zachvíľu nám padne strop z povaly 😀
baby, ja mam vylucne kvoli bazaru ucet aj v MBank, tam mi nikto nemoze vlozit nic 😉 len previest peniaze alebo poslat poukazkou na ucet, prip. na domacu adresu a je po probleme s priamym vkladom v banke.
Raz sa mi dokonca stalo, ze mi jedna kupujuca tvrdila, ze mi dopoludnia bola vlozit peniaze na ucet a mozem uz teda poslat zasielku, velmi sa na balicek tesia atd 😀 Viac sa neozvala a ja som este v ten vecer zrusila zaujemcu a ju mam poznacenu na "svojej" ciernej listine...
podla cennika SP je to tak pisane,kazdy si vie najst na nete cennik sp,, no nase debilne stare postarky asi nepoznaju cennik uctuju vsetko do pol kila a nad pol kila☹su tam same stare kvargle a vkuse okradaju☹mna ras odrbkali,platila som za list 2.triedy 1,90 a to som posiela fakt lahunku obalku☹co uz☹clovek si musi dat pozor☹o chvilu si budeme musiet aj vahu so sebou nosit☹
@aduskatt prevod robis z uctu na ucet vklad robis priamo v banke na pobocke😀,to ja velmi dobre viem🙂lenze ked ides do banky a robis vklad pri okienku tak platis poplatok za vklad,ale tak isto platis poplatok ak ides do banky a chces aby ti urobili prevod s tvojho uctu na iny ucet..napr.v inej banke....poplatok neplatis len pri prevode ces IB a aj to musis mat urcity typ bankoveho uctu v ktorom si platis jednorazovy mesacny poplatok vktorom je zahrnute napr:trvale prikazy,platba kartou,vyber s bankomatu,platenie ces ib,atd....takto to mam ja vo VUB mam tam ucet uz 10rokou🙂
@pajinka23 ano skoro ma ranila mrtvica postovne a vklad na ucet ma stali viac ako tovar 😅 este som pani vravela ze ale ja vkladam na fizycky ucet nie firme a ona ze u nich je to bezrozdielu. 😠 no odvtedy osobne do postvej nechodim....vatcinou ked rychlo potrebujem nieco prebehnem cez cestu a nemusim cakat 2dni kym prebehne prevod a nie vzdy na ucte tolko mam.
@beruska.zuzanka to je normalne na vytrhanie vlasou 😀 😀 😀 😀 😀 xi xi teras si zober,ze pojdes vlozit 3ečka a 3ečka ti veznu poplatok ani nie hocico len 100%%%%
@pajinka23 a tak hentú banku asi nemá veľa ľudí 😉 ja mám slsp a som spokojná 😉
@pajinka23 ano na firemn..su take poplatky mi sme tak platili elektrinu priamo na ucet aj orange a t-mobile...@beruska.zuzanka kde je pobocka citybank v ba?
dexia pýtala teraz odo mňa 1 €...že je jedno koľko vkladám,ale že € majú poplatok za priamy vklad

@pajinka23 no ved a nebola debata o prevodoch?🙂)viem, ze niektore banky si uctuju aj pri vklade 😲