icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dominika1988
5. apr 2011

@stvura tusim mas pravdu 😠 je to len v blave, hlavne, ze tu ich je milion a v inych mestach nic

monica25
5. apr 2011

@dominika1988 aha diky,no my v NZ take nemame...skoda

littledevil
5. apr 2011

Satstvo sa da odovzdat aj na predajniach Humana, viac si precitate na www.humana.sk.

marecek4
5. apr 2011

holky a u vás nefungují darovací místečka-ještě když jsem byla malá,tak máma (a nejen ona) dávala takové věci na zídku za rohem a vždycky si to někdo vzal a funguje to doteď,a kamoška ve Vyškově to zase nehodila do kontíku,ale dala hezky v tašce vedle a taky to bylo během chvilky pryč,a když to tam bylo ještě druhý den tak to už vyhodila

stvura
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
5. apr 2011

@stvura ja som myslela, ze uz su na celom slovensku, lebo v ba ich je fakt vela, ale asi sa im to nejako nechce ujat, alebo co

martinka17
5. apr 2011

@dominika1988 nechcem sklamať, ale tá Humana bola na Markíze v Lampárni a nie je to charita ale finančná spoločnosť a toto je vraj jeden z ich príjmov. Takto zbierajú šaty a tie potom predávajú v sekáčoch, ten najhorší odpad ide do chudobných krajín a tam to predajú chudobným 😖

stvura
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
5. apr 2011

@martinka17 vies co, tusim aj ja som nieco take citala, ale tak nezblaznim sa zato, ja som tiez uvazovala o sekacoch, ale nebavi ma obiehanie po meste a je mi luto to oblecenie len tak vyhodit

martinka17
5. apr 2011

@dominika1988 ti verím, ja som darovala známej z obchodu, čo som tam nakupovala, čo nesadlo, posunula ďalej🙂

syslica
6. apr 2011

Ahojte všetky!

zase sme od témy, tak dúfam, že admini nebudú mazať 🙂 Ale neskúšali ste kontaktovať krízové centrá alebo detské domovy? Ja robím charitatívne zbierky v rámci organizovania búrz detských vecí už dlhé roky, pomáhame takto viacerým rodinám a super kontakty mám na DeD a krízové centrum v Malackách, tí sa vždy po konaní burzy u nás ohromne tešia 🙂 Ešte jedna skúsenosť: detské domovy v BA takéto šatstvo vôbec neberú, a keď, tak len s dokladom z čistiarne o vyčistení, ale veď možno inde na Slovensku je to inak... a absolútne nedostatkové je nositeľné oblečenie pre staršie deti, nie bábätká, s tým mávam aj ja problém, keď ma niekto urgentne požiada o pomoc.

@evinkal A plyšáky? Do, škôlky, materského centra? Tie, ktoré chcela kedysi dávno vyhodiť vedúca Bublinky - plné vrece- už stáli pri kontajneri ! - nakoniec skončili medzi deckami v osade v Plaveckom Štvrtku, lebo mi ich bolo ľúto nechať len tak vyhodiť 😀 Skrátka, už aj môj muž si myslí, že nie som normálna a "trochu" 😝 to preháňam.
Takže apel: nevyhadzujte, niekde blízko je určite niekto, komu sa vaše veci ešte môžu zísť!

evinkal
6. apr 2011

@syslica no pokúsim sa ešte niečo vymyslieť,dnes ideme kdr.na kontrolu,tak sa opýtam či o niekom nevie-je mi luto vyhodiť,ale je to pre matejove dobro

katarinasifrova
6. apr 2011

@marecek4 aj ja davam oblecenie ku kontajneru a vzdy to z tade zmizne 🙂 este niekomu posluzi 🙂

z.k
8. apr 2011

Ahojte mohol by mi niekto poradiť toto mi dneska prišlo predávam kočík a pravdu povediac neviem čo si o tom myslieť skôr mi to pripadá ako už vyššie spomínané príspevky Tancošová a spol.Mám na to reagovať a keď tak ako? Ďakujem
editamakulova@post.sk - editamakulova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 13:00
prosim vas pekne nemohli bistemi podarovat ten kocir pre cerku mam taku cerku co je postihnuta na noski a ma 1 rok a ja jej nemozem kupit lebo nemame penize zme natom velmi zle zme po povodnah a prislizme ovsetko cozme mali aj o oblecenoe ovsetko aj o domcek rodini teras nas zpbrala moja sestra bivat do seba lebo nemame dom cek a nemisite si ze mame iternet lebo gde bizmeho napojili ket nemame dom cek sestra ma tak odnej vam piseme tak prosim vas aspon otek kociar duteme vam vdacni prosim vas pre boha najdusa dobri ludia

piacere
8. apr 2011

@z.k reagovať? Na toto? 😅 určite nie 🙂

benne
8. apr 2011

@z.k neviem aký kočiar a či by si bola ochotná ho dať zadarmo, ale môžeš skúsiť, nech si príde osobne.. uvidíš, či to myslí úprimne, alebo či si to dá poslať do Malčíc 😝

nice202
8. apr 2011

@z.k uz aj kociariky chcu tí ludia. neuveritelne. staci sa pozriet na brilantnu slovencinu. by som sa hanbila takym ludom nieco poslat. na internete vysedavat maju cas....

andysok
8. apr 2011

@z.k v žiadnom prípade nereagovat čo si charita?ak by to bola kamoska tak možno ale samozrejme je to na tebe

danabel
8. apr 2011

Ahojte, zase som tu...práve mi prišlo bodyčko s oranžovými fľakmi na brušku - je vidieť, že bola snaha ho odstrániť, látka je viac zodratá ako na iných miestach a ďalší fľak na rukáve 😠 predávajúcej som sa dvakrát pýtala na stav a odpísala mi, že je v perfektnom stave bez fľakov ...no čo sú už toto za ľudia...už na toto nemám nervy...

nice202
8. apr 2011

@danabel aj mne poslala jedna pani klobucik, pisala, ze nikdy nenoseny iba vypraty. dosliel mi klobucik, cely zhuzvany so zltymi flakmi. bola som sklamana, aj som chcela napisat hodnotenie, ale mala cez 80 dobrych a len jendo negativne. nechala som to tak.

andika10
8. apr 2011

@z.k ja by som nereagovala, jedna moja skusenosť, jedna z našej dediny ma o 1 rok mladšie dvojičky, dvoch chlapcov, su finančne dosť zle, vela vecí som jej darovaal, od šiat po plienky, ešte aj kamoška posiela po mne pre jej deti šaty, a pred týždňom som sa dopočula, že jej priatel, mimochodom 30r zdravý chlap, ktorému sa nechce robyť, rozpráva, že už nechcú odomňa žiadne šaty, lebo z tych šiat su ich deti choré 😠 , podotykam nemam chorlavé deti, ma to strašne nasralo 😠 😠 , ale od plienok čo som jej dala neboli deti choré , vždy keď prišla som dala pre deti rôzne piškoty, Koho by to nenasralo ☹

cukotka
8. apr 2011

@nice202
@danabel
ja by som dala negatívne hodnotenie, aj napriek veľkému množstvu pozitívnym. Mala som obdobnú skúsenosť, ale ako sa hovorí nabrala som odvahu a dala negatívne hodnotenie, aby aj ostatné mamičky vedeli 😒

danabel
8. apr 2011

@nice202 táto predávajúca má zatiaľ 18 pozitiek, no ale mne sa toto už nestalo prvý krát, tak preto píšem, že ja už na týchto ľudí nemám nervy...ja som nikomu doteraz neposlala poškodenú vec a vždy napíšem otvorene v akom stave je daná vec...mám pocit, že tí predávajúci sa spoliehajú na to, že to človek nechá tak 😠

alusha
8. apr 2011

@danabel danka, ja takisto, ale ludia sme rozni, akurat teraz som sa pozastavila nad jednou, predala som jej vec a teraz ju predava o dve eura drahsie 🙂

danabel
8. apr 2011

@alusha ahoj 🙂 tak toto je už fakt iné kafe...zrejme si k cene prirátala extra poštovné...

mimini
8. apr 2011

ja pridam skusenost s maminou odtial z konika v decembri zareagovala na moj inzerat, dohodli sme sa na cene, dokonca som jej aj zlavila, vsetko vyzeralo super. No potom pani prestala reagovat. Ozvala sa pred 3 tyzdnami, ci danu vec este predavam, vraj sa nemohla nalogovat na konika a ci jej tyzden pockam kym dojde materska. Bola som ochotna cakat a cakam dodnes, zase nereaguje. Som hlupa, ze som jej znovu naletela, no chcem upozornit ostatne maminky na maminu s nickom zabavka

ivett1
8. apr 2011

tiež pridám jednu skúsenosť spred pár týždňov...mám v bazáriku sukničku - takú skôr na jar/jeseň, lebo je podšitá a pridala som k nej dve mikinky (zopár drobných žmolkov, bez fľakov...skrátka, do škôlky ako vyšité 🙂 ) a zareagovala jedna neregistrovaná záujemkyňa, ktorá sa pýtala na farbu sukne 😅 (ktorá je úplne viditeľná, ale dobre...)...a potom, že či by som jej mohla predať sukničku bez tých mikiniek a navrhla cenu zníženú len o poštovné (a hneď chcela aj číslo účtu...)...napísala som jej, že mohla by som jej to takto predať, ale slušne som sa spýtala, či sa jej to oplatí a nech mi dá vedieť, ako sa rozhodla ...a viete čo...už sa neozvala...asi si to rozmyslela 😀 😀 ... ale aj tak mi to stále vŕta v hlave...veď my, mamičky, rozmýšľame skôr "ekonomicky" a toto bolo trošku mimo ...

sssimi
8. apr 2011

@z.k nedá mi nereagovať na ten príspevok ohladne kočiarika. Osobne som si písala už asi s milión ľuďmi, ale takto strašne negramotne som ešte nič nevidela-príde mi to až prehnane naročky zle napísané. Už keby od niekoho, niečo žiadam, tak si to aspoň po sebe prečítam. i,y-neriešim, ale deliť dom ček a 2x v jednej vete..... Neviem, príde mi to absurdné.... A samozrejme nie si charita, aby si niečo rozdávala. Typujem, že o týždeň by si našla kočík nikde na bazáre ak by sa jej niekomu inému nepodaril predať. A ešte k tomu internetu-internet nemá, ale e-mail ano??? hmmmm

z.k
8. apr 2011

@sssimi áno presne,keď som si to prečítala viackrát tak mi to presne tak prišlo že je to akoby naschvál zle napísané.A je tu príliš veľká podobnosť s už vyššie uvádzanými príbehmi.
Ďakujem všetkým za názor len ma to utvrdilo v tom mojom prvotnom pocite že to bude podvod.Naozaj neviem kam tí ľudia na to chodia a zneužívať povodne a podobné katastrofy vo svoj prospech je to absolútne nemorálne.

zuzana1710
8. apr 2011

baby,to s tym kocikom nie je naschval pisane..som registrovana na jednej stranke,kde sa veci len daruju..tiez som tam mala veci k darovaniu a je tam kopec romov co to zneuzivaju...pisu podobne ako ta dotycna co chce kocik..v skratke-pisu vzdy pod inym nickom a vzdy su v inom mesiaci tehotenstva..ziadaju vsetko od narodenia az po xxxl oblecenie a nie len to..aj ine veci..a prislo sa na to,ze to pise stale ta ista osoba nakolko adresa je stale rovnaka..alebo dalsi pripad-pyta tak isto pre svoje deti oblecenie a chodi si pre ne na velkom aute za niekolko 100tisic..baby sa tam pohorsuju,ze ked nema na stravu ako pise,tak kde vzala na take paradne auto...a vela krat sa stalo,ze pytaju veci a potom ich predavaju na mmb a podobne....ja by som neverila cloveku co ma taky pravopis a gramatiku ako ta dotycna vyssie spominana... 😅 😅 😅