Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinjasen napadlo mi, ako by sa dalo možno aspoň čiastočne predchádzať nedorozumeniam na bazáriku typu: čítala správu? nečítala? Mám ešte čakať na odpoveď alebo hraje mŕtveho chrobáka? Nebolo by možné urobiť tak, aby mi ukazovalo v bazáriku, či moju správu dotyčná prečítala/neprečítala? Na istej nemenovanej stránke 😀 to takto funguje s IP... že mi vypisuje: "príjemca ešte správu neprečítal"..... 😉
@piacere @martinjasen mozno by stacilo, aby sa tu realne zobrazovalo, kedy bol dany uzivatel online, resp. posledne prihlasenie ...Tu svieti "aktivny" tusim 2 tyzdne od posledneho prihlasenia (?) to je napr. pre mna uplne zbytocny udaj...
@gabika7706 na mma aj mmb ukazuje presne aj čas kedy bola predavajúca prihlasená a tuto k tym nedorozumeniam aj prichádza ked čakáte a čakáte a ani obraz ani zvuk a nevieme kedy na posledy na tejto sránke bola
@piacere @gabika7706 Zvazime, ale problem vidim v tom, ze takymito vecami zasahujeme do sukromia uzivatelov, ked inym uzivatelom davame vediet, co kto robi u nas na stranke. Ale skuste navrhovat dalej, radi by sme vo veci nedorozumeni a podvodov posunuli dalej.
ahojte babulky🙂takze som pred chvilou dosla s posty☹balik ktory som 17teho posielala vraj este v ten den od nas s posty odysiel,ale baliky 2.triedy vraj chodia do jedneho tyzdna od datumu podania,takze by mala ta pani mat balicek najneskor v pondelok,ale povedala mi ta veduca posty,ze uz moze byt davno na mieste dorucenia,ze ak sa nahodou stratil ten papierik co dava postarka☹tak som jej napisala podacie cislo a moju adresu a nech sa ide aj ona opytat...tak uvidime☹
@martinjasen ved by len stacilo presnejsie k tomu prihlaseniu, ze ked je prihlasena a ked neni aby sa to dalo rozlisit, lebo takto ked tam svieti, ze je aktivna aj 2 tyzdne v kuse a napr. neodpoveda tak ja nemozem vediet ci tam bola alebo nebola prave ten den 🙂
Ajááj... Aké zasahovanie do súkromia? Že budem vedieť či tu niekto je alebo nie je? Ako mu tým môžem zasahovať do súkromia? Veď dotyčnú tým nebudeme špehovať v sprche. Či? Bola by to dobrá vec kvôli tomu, aby bolo vedieť, či niekto na mňa kaká alebo má nejaké iné dôvody, ktoré dotyčnej osobe nedovoľujú prísť na internet... alebo aspoň na MK. Funguje to tak bežne a nie len na mmb. Je to tak na FB, tuším na pokeci a neviem kde všade. A dokonca som videla aj také, kde presne ukazovalo, čo kto robí - číta si správy, diskutuje vo fóre, prezerá si fotoblogy. To je už také na zváženie, ale čítala nečítala... to je také neškodné.
Ahojte maminy....bola tu rozpytvavana predavajuca zara248...takze moja skusenost s Agatkou bola velmi pozitivna a obchod prebehol v najlepsom poriadku....takze zistujem ze nie vsetko co je o jednotlivych predavajucich napisane je aj pravda...ja som s nou bola velmi spokojna, upozornila ma na vsetko co sa tyka tovaru...takze ja ju mozem len a len odporucat 😵 😵 😵
@martinjasen no to hej ale to mi moc nepomoze ked jej tam bude svietit aktivna a nebude sa mi ozyvat, lebo napr. neni na MK....vsade inde sa da rozosnat ci je alebo nie je dany den na tej stranke, tak preco to neurobit aj tu tak?
@li_la bola by to dobra pomoc..pretoze uz sa mi velakrat stalo,ze povedala dotycna ze ma zaujem..2dni nic..potom ked sa jej pytam...zas napise...a potom zas 2dni nic..niekto sa tu bavi dobre..a toto je hlavne bazar...chceme predavat a kupovat vecicky a nie cakat kym sa dotycna ozve🙂
@bartokami To mi nemusíš vysvetlovať. 🙂 Ja to veľmi dobre viem, aká by to bola veľká pomoc. Vieš, ja ani tak strašne nebazírujem na tom, aby som všetko hneď predala. Chcem sa tých vecí zbaviť, chcem nimi niekomu pomôcť a chcem za to získať nejakú tú "korunku". A keďže väčšina predávajúcich / nakupujúcich sú tu mamičky s deťmi, úplne chápem, že sa tu nedá vysedávať nonstop celé dni a čakať na to, či mi niekto nepoloží nejakú otázku... A keď by bolo vidieť, aha, mamička tu nebola, tak asi nestihla, možno bolo bábo mrzuté a nič sa nedeje. Ale keď by som videla, nó, mamička tu bola, ale zámerne sa vyhla mojej správe, tak asi niečo nebude celkom fajn...

@pajinka23 sice mi to posiela firma a nie sukromna osoba,ale aj tak kde v ri.. je ten balik 😒