icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

denisocka
21. okt 2011

ja som si dala do podmienok,že premerania a otazky neberiem ako rezervaciu . ale - stalo sa mi minule,že som dala kombinezu,ozvala sa pani,že chce premerat .... premerala som, doplnila udaj do inzeratu a ozvala sa druha,že berie. prvej som pisala,že počlam do rana inač davam tej druhej. cakala som trochu viac,nakoniec predala druhej, ozvala sa prva že teda skoda-nieje na nete stale . a nakoniec ta pani,čo to ako druha vzala -nesadli im a predava ich a ta prva ich asi nechce,.asi zohnala ine

smreko3
21. okt 2011

uz mi v poslednej dobe zacinaju liezt na nervy 😠 neregistrovane kupujuce,kazda si pyta podklady k platbe...pisu aky maju strasne velky zaujem.....poslu uz adresu..a ja cakam na peniaze z ich strany a staaale nic...a ked ich kontaktujem tak hraju mrtveho chrobaka...nemoze to tu fungovat tak ze mozu kupovat len registrovany uzivatelia,sice niekedy sklamu aj registrovane maminy....ale aspon su zato patricne ohodnotene... 😒

monulicka
21. okt 2011

@smreko3 no, tak moja neregistrovana sa ozvala teraz po 2 dnoch, s tym ze mi posiela adresu ze a uz sa tesi na tovar...ale ani slovo o tom, ci uz zan poslala platbu... 🙄

denisocka
21. okt 2011

@monulicka a ktora to je ? ja som tiež taku mala 😀

smreko3
21. okt 2011

@monulicka no tak moja neregistrovana mi konecne odpisala ..skoro po tyzdni,ze este to neplatila,lebo ,ze ma strasne dcerku choru a v pondelok pojde k lekarovi a ze potom mi tie peniaze posle...neni to dost divne,ze ked ma niekdo dieta chore ,tak ide k lekarovi az po tolkatich dnoch?..ani si napamatam ze by mi hovorila ,ze ma dieta,ale ze je tehotna...ako nechapem,nema IB?asi to chce priamo vlozit alebo co... 😒 uz vidim,ze zase z toho nic nebude len same natahovacky 😢

pajinka23
21. okt 2011

@smreko3 moja ja uz si to ani nevsimam....ked mi napise neregistrovana ani inzerat nerezervujem,samozrejme pokial ju nepoznam🙂ale inym nie ja uz tiez nemienim drzat nejaku vec doma odlozenu,kym sa im uraci aspon odpisat,mam inzerat aktivny,ale vzdy cakam 48hodin ci sa mi neregistrovana ozve...ak nie davam vec dalsej zaujemkyni a mam na salame 😀 😀 😀 😀 ja som neni uschovna a kazde euro je mi dobre,hlavne teras ked idu sviatky🙂

pajinka23
21. okt 2011

@monulicka asi to sce zadarmiko 😀 😀 😀

pajinka23
21. okt 2011

@smreko3 pocuj moja napi nick ci to nieje ta ista co aj mne pise furt a potom je bud ona v nemocnici alebo ma chore dieta alebo jej to nevyda a tak.. 😀 😀 😀 a furt ta ista ma tieto vyhovorky a nakoniec ti napise ze nema na kupu peniaze,a popritom jej pribudaju hodnotenia od inych maminiek u ktorych nakupila😀

smreko3
21. okt 2011

@pajinka23 ale ta moja neni registrovana....

pajinka23
21. okt 2011

@smreko3 ok ani ta moja nebola ale je tu na MK aj ako registrovana a aj ako neregistrovana☹napis meno

monulicka
21. okt 2011

@denisocka mail jej zacina ze boldizarka 😉
@smreko3 no tak to je divne.. aj keby nemala IB, nema nikoho co by dceru postrazil?..sak chodi snad nakupovat apod. 😕 resp.poviem manzelovi, aby to siel vlozit...no, drzim ti palce, aby to bol nebol len plany poplach ale seriozny zaujem 😵

smreko3
21. okt 2011

@pajinka23 andrejka.19@azet.sk - andrea simorova je jej ctene meno 😉

monulicka
21. okt 2011

@pajinka23 ani ja nepozastavujem inzerat, dam do nadpisu k tovaru ze "rezervacia" ale necham ho normal bezat az kym nenabehnu prasule

pajinka23
21. okt 2011

@smreko3 uf Brona 😀 😀 😀 taak to neni ona☹asi tu maju retas neregistrovane s rovnakymi vyhovorkami 😀 😀

pajinka23
21. okt 2011

@monulicka tak treba robit lebo naozaj vzdy pridem o zaujemkynu ktora by kupila hnet,kvoli neregistrovanej bez oci a usi 😀 😀 😀

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
21. okt 2011

jaaj a vcera minapisala jedna neregistrovana k inzeratu na slnecne okuliare,ze:ZOBERIEM a odvtedy ani chyru ani slychu 😀 😀 😀

nikuska27bb
21. okt 2011

Cítam baby,že nemáte dobré skusenosti s neregistrovanými maminamy.Ja som mala zatial len jednu neregistrovanu,ale s dobrou skusenostou.Chcela balík oblečenia na dobierku,len to som odmietla tak suhlasila aj s prevodom.Komunikácia bola trošku zdlhavá,ale peniažky my nabehli hned na druhý den,ako my napísala že ich previedla....Keby bolo viac takých neregistrovaných.

li_la
21. okt 2011

@nikuska27bb Ale je ich dosť. A v istých prípadoch aj chápem, že sa kvôli kúpe nechce registrovať... Ale na druhej strane je to raj pre deti a ich zábavky...

nikuska27bb
21. okt 2011

@pajinka23 Takéto záujemkyne neznášam-napíše BERIEM JU a ani dobrý ani dakujem,proste nič a už sa ani neozve 😠

nikuska27bb
21. okt 2011

@li_la To máš asi pravdu,ja by som sa asi tiež koli jednej kupe neregistrovala,ale ked mám do kelu o niečo záujem tak aspon slušnost káže odpísat že to neberie...

pajinka23
21. okt 2011

@nikuska27bb no a stava sa to denne 😠 😠 😠 ale tamoja bola bohovska ze ZOBERIEM apotoooom uz nic 😀 😀 ja sa uz nad tym len pousmejem,lebo podla mna je to trapne as urazajuce ☹ ☹ mat taky pristup ☹ ale to sveci aj o charaktere tej zeny☹co uz....

li_la
21. okt 2011

@nikuska27bb Ale iba v teoretickej rovine... :D A už si vypýtala aj č.ú.?

jankac1986
21. okt 2011

Pridam moju skusenost s pani Veronikou Chodelkovou so Ziliny,poslala som jej balik na dobierku a doteraz ho neprevzala,par krat sa ma snazila natahovat ze ten ony den si uz pon pojde na postu a doteraz nic,uz nema ani len snahu napisat ze ho nechce:(

pajinka23
21. okt 2011

@jankac1986 a bola neregistrovana??

li_la
21. okt 2011

KEĎ SA UŽ VOĽAČO MAŽE, MALO BY TO BYŤ DANÉ NA ZNÁMOSŤ AUTOROVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikuska27bb
21. okt 2011

@pajinka23 No to je jasné s tým charakterom,tá moja zasa napísala Beriem ju a potom pekne dlho nič,napísala som jej že to posuvam dalej,tak som ju predala a o pár dní my píše že prečo som jej ju predala,ona mala o nu záujem a to sa nerobí...Upozornila som ju-nereagovala,tak som ju predala.

nikuska27bb
21. okt 2011

@li_la Nie číslo učtu nechcela,len som všetko pomerala,popísala na jej žiadost a už nič-ticho.

macamac
21. okt 2011

baby? kedy sa admini odomknú??? 😕
@martinjasen haloooooooooooooo! kedy otvoríte kanceláriu? 😉 už stačilo, nie? hádam vychladli v téme baby 😉 mi to tu príde divné-ako keby vedenie firmy zatvorili riaditeľstvo-a robte bez nás 😀 ako ono to funguje-ale keď sú nejaké problémy a treba ich riešiť-na koho sa majú obrátiť?
bo ja píšem IP-ak mám problém odvtedy-a ani obraz ani zvuk 😕
díky 🙂

li_la
21. okt 2011

@nikuska27bb
@pajinka23
A ja som raz tiež niečo predávala, ozvala sa mi milá pani, neregistrovaná... Vec som jej držala, držala... ona nič, ďalšia do mňa rýpala, prečo ju tu ešte mám, keď som jej povedala, že je už predaná. Hovorím, čakám na peniaze. Tej prvej píšem, nič...Hovorím jej, počkám ešte dva dni, keď nič, tak posúvam ďalej. A ona nič, tak som posunula ďalej, dala podklady, ale platba nechodila, ozvala sa prvá, mala dojemný príbeh, mňa to potom mrzelo, tak som jej povedala, že z druhej kupujúcej nič nebolo, že to teda dávam jej, hneď na to sa tá druhá začala vyhovárať... V tom momente bol inzerát zmazaný!! 😀 To boli šoky...