Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sisaha díky za podporu-si zlatá 😵 tiež som toho názoru 😉 🙂
ale-ja teda slovo som dodržala-a ako som jej písala, som spravila. že ak ju zmaže,zmažem ja negatko. tak už ho má preč
ale ešte mala tú drzosť,že reagovala na mňa v tom negatku 😕 že či si myslím,že len ja mám také foto-že ona to stiahla z iného bazára 😅 ešte sa verejne priznala k tomu 😅 ale som to mázla 😝 a teda-áno, mi písala,že to skopírovala z BB-že či som aj tam,áno,som tam-a teda poznám si svoje foto 😉 no a ešte mňa mala za nevychovanú-že to aké mám správanie sa ma opýtala 😅 takže-vieš,nakoniec ja som ten blbec 😝
@macamac suhlasim so sisaha,co pise.
nie je pekne,ked ti niekto ukradne fotku,potom ta osocuje,ze ci si jedina,ktora ma taky pulovrik.a namiesto ospravedlnenia ta este uraza.asi by som jej to negatko dala znovu.lebo aj takto sa ukazal charakter cloveka.ja osobne by som potom od takejto maminy kupovat nechcela.nahodou by bol nejaky problem a chovala by sa takto.nie dakujem.
@pajinka23 no ja som tu pre malú,pozerala jedna predavajúca tu predavala nové rifle a hrozne sa mi páčili mala ich za 11 euro,dosť dlho som ich sledovala,potom cenu znížila na 10 euro,ponukala ich aj na mimiaukciach tam za 9 euro ale nevydražili sa a my sme išli do tesca a presne tie iste rifle som kúpila v akcii za 5 euro! 🙂 🙂
ja som zatial zlu skusenost nemala,len parkrat niekto napise:mam zaujem a uz sa neozve,tak to ma vie nazlostit....ved sa da napisat,prepacte,uz nemam zaujem o tuto vec a nic sa nedeje 😉 ..ked sa mi nieco paci,tak sa pytam aj ci sa nedohodneme a doteraz sme sa vzdy dohodli,takze tolko moja skusenost 🙂
@macamac ja som si tu uz par krat nasla moje foto kocikov v inzeratoch inych... este jedna mala taku drzost, ze aj s mojim synom... to uz co je za ludi... ja si najdem cas, odfotim, paprem sa s tym a oni si jednoducho stiahnu foto z netu a ta co to kupi sa bude potom cudovat, ze je prislo uplne nieco ine... napisala som aj panickam - jedna sami neozvala vobec a druha mi napisala, ze sa nemam nadrapovat! 😲 tak som tie fotky nahlasila adminovi a inzeraty boli pozastavene... za co sa aj adminom chcem pekne podakovat...
@dosa to je teda drzost 😠
teraz si vsimam aj hodnotenia,lebo mamiciek typu rezervujte mi do vyplaty uz mam teda dost.......pretoze nikdy sa uz neozvu a hodnoteni ako :Neodporucam maju viac nez dost 🙄
@zuzana581 ja vzdy pisem hodnotenie, ale az potom, ked mi kupujuca napise, ze balik ma doma, ci je spokojna a pod..skor nie pretoze kym nemam od nej info o balicku, obchod nepovazujem za dokonceny. Ci uz mi da potom aj ona hodnotenie, je uz len na nej, nikdy som si ziadne ani naznakom nepytala 🙂
@gabika7706 davate hodnotenia aj kupujucim,ktore sa potom co zaplatia viac neozvu? Ako ci prisiel balik,ci su spokojne a pod.
@cristi ja pisem spravy dovtedy,pokial sa neozvu a ak nic,tak nepisem hodnotko
@cristi ak sa neozve, tak nie, pisem jej spravy, kym sa neozve, lebo uz sa mi stalo, ze sa kupujuca neozyvala, lebo nemala doma balicek a ani zlty listok v schranke...po malom patrani vysvitlo, ze balicek je u susedky, ktora jej zabudla povedat, ze prevzala za nu zasielku od postarky vo vchode. Ked sa mi kupujuca ani po 18 dnoch od odoslania balicka a po mojich vyzvach neozve, podaci listok vyhadzujem a viac neriesim ani nic nepisem.
ako mám nájsť tú sajmon15....nevyhadzuje mi ju,lebo neprispieva,nepošlete mi link? vdaka
@ludka140281 mne sa lubia jej podmineky predaja....ze "balne podla mojho uvazenia od 0,10 do 1 eura" 😀 akoze balne za euro, to v com posiela?! 😀
@ludka140281
@gabika7706 dakujem,chcem vediet,aky nazor mate na podobne kupujuce.Lebo mne to neda,nenapisat predavajucej o doruceni zasielky.Aspon podakujem 🙂
@monulicka neviem,nemala som tu cest 😀 ,len ma nanu upozornili 😀 chapem ju,ze stiahla vsetky inzeraty 🙂
@cristi stve ma ak neodpise,lebo neviem ci balicek uz ma a ci je spokojna ☹ mam rada ak mi pride sprava typu:balicek dosiel,paci sa mi,som spokojna,dakujem........................naopak neznasam:uz ho mam................,leb ☹ o neviem,ci je ,alebo nieje spokojna 🙂
@ludka140281 no ja tiez im potom pisem,ci prisiel balik...aj mi potom odpisu,ze ano.Pravdepodobne nemaju potrebu mna alebo ine predavajuce informovat o dodani balika.
Hodnotenie davam hned ako mi dojdu peniaze od kupujucej,nevidim dovod jej ho davat neskor....Ked nieco kupujem po prevzati zasielky davam hodnotenie a to je signal pre predavajucu,ze tovar mam a ze som spokojna. 😉
Hodnotenie sa ma podavat,ked obchod prebehol v poriadku,ked po dohode tovar zaplati.Nevidim najmensiu logiku,preco cakat na nejaku jej reakciu a az potom jej davat hodnotenie.Co to s tym ma spolocne???????To akoze ked Vam napise,ze nie je uplne spkojna tak jej nedate pozitivne hodnotenie?

@macamac a ja si naopak myslim, ze to negatko jej patri a urcite by som ho nemazala po zmazani fotky, ale ako info, ze predavajuca okrem foto realnych veci si fotky stahuje od inych uzivatelov. Je to bezcharakterne, plytke a taka si ani nezasluzi, aby mala moznost nieco inzerovat a dalej predavat. je to vrchol drzosti, ci uz ide o ukradnute fotky deti, alebo oblecenia. ta fotka je tvoje vlastnictvo a tvoje autorske prava...Takze, negatko jej urcite patrí!!! 😉