icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

janka196
22. okt 2011

ja napriklad pri poslani balika pisem ze dajte prosim vediet ked balicek dojde. vela krat sa mi stalo ze nakupujuca napise ok dam vediet a potom sa uz neozve. zrejme jej balik dosiel ale nema potrebu ma o tom informovat. ved keby ho nemala alebo bola nespokojna isto mi napise. takze uz sa nad tym ani nepozastavujem🙂

cristi
22. okt 2011

@karinnka ono nejde az o to hodnotenie,len je prinajmensom slusne informovat predavajucu o dodani balika.Som az tak narocna?

karinnka
22. okt 2011

@cristi ja to nevyzadujem a mozno preto to nerobim,ale zato hned pisem hodnotenie 🙂

cristi
22. okt 2011

@karinnka aj tak sa da 🙂 tak vidis,ja sa trapim aj pre taketo veci.

karinnka
22. okt 2011

@cristi Mna tiez vela veci zlostilo,ale uz som sa to tu naucila selektvat🙂Ked sa kupujucim nieco nezda tak sa ozvu stale🙂takze ked sa neozyvaju je vsetko Ok 🙂

cristi
22. okt 2011

@karinnka no budem to musiet prehodnotit....co je dolezite a co az tak nie.Co je pre mna samozrejme,nemusi byt zasa pre ineho.Ale spat preto mozem 🙂 mam teraz jeden podobny problem s nakupujucou na dobierku.Pisala,ze sa mi ozve ak pride balik,to bolo este minuly tyzden a zatial nic.Je tu registrovana ,same pozit.hodnotka.Len musela odcestovat prec,kam som aj posielala balik.Tak asi pockam,kym pride sek.Dufam,ze sa nesklamem.. ☹

macamac
22. okt 2011

@ludka140281 😕 to čo bolo za hviezdu? 😕 😀 😀
že jaké hodnotká 😲 moje nervy-a maminy mali odvahu stále kupovať 😅

sladkasue
22. okt 2011

moje skusenosti s predajom su v poho - i ked fakt malokto da hodnotenie a uz skoro vobec nikto sa neobtazuje ma informovat ze balicek dosiel - az po mojom pisomnom vyziadani sa cca 2 tyzdne neskor dozviem,ze dosiel. 🙂 asi niektore maminy a buduce maminy sem (na modrykonik.sk) nechodievaju - asi dosli len za zamerom kupit 🙂
s kupou mam len a len pozitivne skusenosti, dokonca som velakrat dostala este nayvse nejaky maly darcek 😀 , ktory naozaj potesil. ako bylicek pride, vzdy pisem hodnotenie a informujem o tom aj predavajucu, naco si nasledne vymazem z inzeratov dany tovar...
zatial som sa (nastastie) nesklamala...
-akurat nemam rada reci ze chcem, zaujim sa a pod. a ked sa neozyva, vyplynie z toho vlastne ze ona ho nechce :(
- takze: odvtedy : aj ked ma niekto zaujem, akceptujem, ale az po prijati platby ho rezervujem. dovtedy ho mam pre vsetkych...

macamac
22. okt 2011

baby-prosím vás-ďalšia haluz 😲
som v "moje nákupy", mám tam 4strany zaplnené, hľadám jeden starší inzerát,čo som kupovala, idem sa prekliknúť na str. 2 - a !!!! vyhadzuje ma to neustále namiesto str. 2 v "moje nákupy" na str. 2 do "môj bazár" 😲

to čo zas????

traktor
22. okt 2011

@karinnka aj ja tak davam..pridu peniazky a hned davam hodnotenie..ved zaplatila nacas..ja som spokojna, tak preco cakat..

gabika7706
22. okt 2011

@karinnka Nie, nepochopili sme sa. Pre mna je obchod uzavrety vtedy, ked je aj kupujuca spokojna s tovarom, ked napise, ze je vsetko OK. Keby nahodou nieco OK nebolo (moze sa stat, ze vecer ked fotim a premeriavam si nejaku drobnost nevsimnem..., ale zatial sa mi to stalo raz a vsimla som si to este pred odoslanim, tak som hned kontakt. kupujucu a dojednali sme sa) tak to riesim a az ked doriesim, vtedy je pre mna obchod uzavrety. Ked sa ona neozve, ze balicek dorazil, ja tu skladujem skoro 3 tyzdne podaci listok a cakam, ci si zas niekto na poste privlastnil nieco, co mu nepatri a mozem ist pisat reklamaciu, alebo ci balicek dorazil atd, tak to pre mna nie je celkom uzavrete, resp. nemam z toho dobry pocit 😉
a este dodam, ze tovar mazem z bazaru az vtedy, ked mi napise, ze balicek dorazil. Uz sa mi stalo, ze som nieco kupovala, hned v ten den tovar vecer zmizol z bazaru, takze porovnat, ci ten flak, co je na tricku bol aj na fotke, len som si ho mozno v rychlosti a zapale nakupovania az tak nevsimla, som uz nemala sancu. V mailoch to sice mam, ale tam je mala fotka.

ludka140281
22. okt 2011

@macamac osobne som nemala moznost poznat ju,len moju znamu oskubla o 12€ 😠 ale vecicky boli pekne,len ich asi nikdy neodoslala ☹

macamac
22. okt 2011

@ludka140281 no-nevieš,či boli pekné 😀 😉 veď tam jedna píše-na obr. pekné-ale chyby /fľaky, špinavé, ../ nepopísala
len teda škoda,že peniaze si nechala a tovar nikde 😠 ako - drzosť 🙄

huxy
22. okt 2011

k tym hodnoteniam.minule sa mi stalo,ze mi mamicka predavajuca napisala,ked posielala balik,ze ked dojde nech jej dam vediet a ze sa potesi hodnotku.samozrejme,ja ked som s tovarom spokojna,tak pisem hodnotenie tak ci tak.no tak tovar prisiel,bola som spokojna,napisala pozitivne hodnotenie.no ja som ziadne hodnotenie nedostala ☹ nie ze by som si na to ktovie ako potrpela /nebolo to prvykrat,co mi hodnotko nebolo vratene/,ale je to zvlastne.ze o nho predavajuca poprosi,no ja jej za to asi nestojim

pajinka23
22. okt 2011

@huxy inak to je tak☹ty hodnotko das a tebe sa nevrati☹mne jedna maminka napisala,ze idem vam pisat aj pozitivne hodnotko,lebo ich mate aj tak dost☹a cuduj sa ona mi ho fakt nenapisala☹aj ked v rp nevedela vynachvalit ake su veci super☹

pajinka23
22. okt 2011

@traktor ano aj ja tak robim🙂hodnotenie davam hnet ako mam peniaze na ucte🙂a uz len cakam ze sa mi ozve ked jej veci dorazia🙂

pipka
22. okt 2011

ja davam hodnotenie predavajucej aj kupujucej az ked mam vecicky doma a dam info, alebo ked mam peniazky a ona mi da vediet, ze uz ma vecicky. Do hodnotenia totiz pisem aj ci som spokojna s komunikaciou a ta je dolezita az do konca podla mna, teda info o baliku, ci dosiel v poriadku 😉
Lebo inak mi to pride, ze zarobila som a viac ma nezaujima 😒 Mna zaujima, ci jej balicek dosiel v poriadku a ci mi to da vediet 😉
Ja tiez povazujem za slusne podakovat za vecicky a dat predavajucej vediet, ze som balicek dostala v poriadku a ci sa mi vecicky pacia alebo nie 😉 a to pisem aj do hodnotení. Teda aka bola komunikacia, aky bol stav a popis tovaru, a rychlost dodania 😉

pipka
22. okt 2011

ale teda aj mne sa casto stava, ze ja hodnotko dam, ale druha strana mne nie 😒 len mne je vrcholne trapne pisat , aby mi pridali hodnotenie 😖 ved to by mala kazda urobit automaticky, no su aj maminy co su tu nove a mozno to este nevedia...a hodnotka nepisu najma neregistrovane maminy, ale tej ani nemam uz kam napisat aby mi hodnotenie pridala, tak to nechavam tak 😅

keby mi dala hodnotko naozaj kazda predavajuca a kupujuca, tak ich mam aspon 3x tolko 😀 😝

bartokami
22. okt 2011

@pajinka23 ja tiez zvyknem hned napisat hodnotenie ak vsetko prebehne pekne,a niekokolkrat sa mi stalo,ze mne tiez nenapisali,co sa mi nepaci,pretoze ona hned v svojom hodnoteni podakuje a to je vsetko--mne nenapise to hodnotko...neviem mozno som svina,ale pokial mne nenapise hodnotenie..ja jej to jej hodnotko jednoducho zmazem..a cudujte sa svete viete ake su nato reakcie?ze preco ste mi zmazali hodnotenie?hmm,tak moje odovede su ze,lebo som mala pocit ze nieste spokojna,kedze ste mne nenapisali hodnotko..aaaaa---dotycne mi hned napisu hodnotko🙂

ja si myslim,ze hodnotenie,ak prebehol dobre obchodik,patri kazdej z nas...

pajinka23
22. okt 2011

@bartokami 😉 😉 😉 😉 uplny suhlas a to s tym vymazanim asi tiez niekedy podniknem😀ale chapes???ked ona mi napise,ze ci chcem hodnotko ked ich mam dost 😠 😠 no drzana drza 😀 😀 😀

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pipka
22. okt 2011

@bartokami aaa vidis...tak to aj ja skusim tak spravit 😅 😀 dobry tip 😉

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
bartokami
22. okt 2011

hm...no najviac ma trapi,ak ja napisem dotycnej,ze ,,dajte vediet,ked dojdu peniaze a kedy budete posielat balicej,,...no 2dni hluchy telefon,a to uz viem ze museli jej dorazit peniaze...a ked sa opytam..este nedosli peniaze?tak odpoved hned ze..,,ano dosli,,a balicek poslem dnes 😠 take mam z toho nervy,peniaze uz ma 2dni a potom sa az unuva posielat balicek,ked sa opytam? 😠 tu treba mat zlate nervy na niektore predavajuce 😕

pipka
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená