icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

trnka77
25. okt 2011

@nikolca mnohé mamičky už riešili,že poštárka im nedala oznámenie o balíku...nemusí sa hneď myslieť na najhoršie 😉 ..možno ho naozaj ešte nedostala

nikolca
25. okt 2011

@trnka77 ja ked som od nej kupila ten overal po prijatí platby inzerát zmazala a teraz ho ma znovu nahodený,ja som jej ho posielala 19-teho,už som jej poskytla aj podacie číslo

lucia20
25. okt 2011

@nikolca ja som nic neprebrala, laskovo si dojdite na postu a podajte tu reklamaciu, nech vam povedia, ci ho doma mam alebo nie. co sa tyka stiahnutia slova peknucky. precitajte si nove pravidla o davani veci na bazar, tam sa to jasne ZAKAZUJE.

nikolca
25. okt 2011

@lucia20 nechajte to tak ,pokial bude treba samozrejme že reklamáciu podám ale tu je možné podať až po 18-tich dňoch,myslim že slovo peknučky je možne v bazare kludne dať ale je zakázané používať slovo nové!!ne viem z akeho dôvodu ste overal o ktorom tvrdíte že nemáte dali znovu do obehu?ved čo ak sa vám nejaká záujemkyna ozve že má záujem?a pokial tu reklamáciu podám,zisti sa že ste to prebrali vyjadrenie pošty k reklamácie ofotim a pošlem sem,prajem pekný večer a prosím vás píšte mi ip 🙂

lucia20
25. okt 2011

@nikolca tu si precitajte, https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... vy mi nic nevravte na moje vyjadrovanie. po tych vulgarnych IP, ktore trpim uz tyzden, uz je toho dost. no neskutocne. na co vam budem pisat IP, ked ich zverejnujete? hoci je ot protipravidla, ze? kludne vyjadrenie posty ofotte a poslite. ja zajtra idem znovu na postu a som zvedava, ci to tam bude. a kludne fotte, potvrdite len moje slova a vase hnusne osocovanie.

traktor
26. okt 2011

@nikolca ja som to pochopila tak, ze uz Si podala reklamaciu a vyjadrenie bolo, ze si lucia balik prevzala..cize to tak este nie je..tak je zbytocne to riesit dopredu..a zas pisem..tieto veci patria do IP nie tu..lucia pôjde na svoju postu , opyta sa , ci tam balicek je, ked nie je, pôjdes na postu ty a podas reklamaciu..

stanislavao
26. okt 2011

Baby, chcela som kupit jedny nohavice. Pani mi napisala, ze uz su blokovane. Uz je tomu vyse tyzdna a inzerat tam stale je, neni ani pozastaveny, ani napisane, ze by boli rezervovane. preco mi ich nechce predat, ked ich ma v inzerate? taketo veci nechapem.

luy
26. okt 2011

@stanislavao možno ich poslala na dobierku niekomu a čaká že sa jej vrátia a pre istotu nechala inzerát?neviem.Alebo niekto o ich kupe ešte rozmýšla a ona mu dala čas?ktohovie prečo ma len tak napadlo

dara76
26. okt 2011

poslali by ste vec za 0.50€ na dobierku? ved postovne stoji 3xtolko

pipka
26. okt 2011

@dara76 a ked si to neprevezme, tak teba to bude stat asi tak 6 x tolko 😒 🙄 ja by som asi neposielala...a je registrovana? pozerala si hodnotenia? 😕

mirka285
26. okt 2011

@dara76 ak mam byt uprimna,ja by som vec za 50 centov ani nepredavala...skor by som to darovala niekomu k objednavke...

rubinka
26. okt 2011

@dara76 - takú lacnú vec na dobierku určite nie, určite sa ti prihlási niekto iný ked je to také lacné čo bude mať záujem zaplatiť prevodom vopred. Ja na dobierku neposielam lebo veriť sa dnes nedá asi nikomu...

dara76
26. okt 2011

@pipka nie je registrovana, uz som jej napisala ze na dobierku nie. Ved to sa mi neoplati ani papiere vypisovat za tu cenu a este sa trepat na postu a cakat, ci sa mi to nevrati ....len som chcela poznat nazor aj ostatnych.

rubinka
26. okt 2011

@dara76 - no s neregistrovanými zatiaľ dobrú skúsenosť nemám, len naťahujú človeka 😠

dara76
26. okt 2011

@rubinka ja praveze mam povacsine dobru a posielal som aj na dobierku ale drahsie veci a zvacsa mali na to dovod - daleko postu resp. banku. Viac by precestovali ako stoji priplatok na dobierku. Ked ma niekto male dieta a byva "mimi civilizacie" je mu vyhodnejsia dobierka, to pochopim.

pipka
26. okt 2011

@mirka285 ja detto, kedze si neuctujem balne, tak to by som prerobila stokrat 😝
ja predavam len naozaj dobre veci, co za nieco stoja, tie male prkotinky a lacne vecicky bud dam do balikov ako viac veciciek v baliku, alebo postupne pridavam k objednavkam ako darceky a tak sa toho zbavujem 😉

luba142
26. okt 2011

@pipka lenze ak ti nesedia velkost tak to predsa nemozes dat do balicka ako darcek...chapes? 😉

danielaj
26. okt 2011

@stanislavao no toto sa aj mne stalo, ale na BB, tiež som chcela pre malú jedny balerínky, milá pani napísala, že už sú bohužiaĺ predané, mala v ponuke ešte jedny, tak som sa pýtala aj na ne, a že aj tie práve dnes predala, to bolo asi pred pol rokom a náhodou som minulý týždeń išla niečo pozera´t na BB a našla som si tam v mojom zápisníku obidvoje tie balerínky a aešte doteraz tam svietia, tak ani ja nechápem, prečo mi ich nechcela predať a pritom tam aktualizuje inzeráty jedna radosť, no nech si ich nechá 😠 tak neviem, či to bude aj tvoj prípad, veď sleduj, dokedy ich tam bude mať 😅

pipka
26. okt 2011

@luba142 co ak mi nesedi? 😕 😅 ved ja som pisala, ze nepredavam male vecicky za par centov, ze predavam len vacsie a drahsie veci, akoze nemam v ponuke pancusky alebo ponozky kus za 0,30€ chapes? ze sa mi to neoplati posielat 😉 ze to davam maminam ako darceky k objednavkam...samozrejme podla veku ich deti to pribalujem, to je jasne 😉 ze neposlem mamine, co kupuje 92 gate novorodenecke capacky 😀 to posielam tehulkam alebo maminkam, co kupuju malinke vecicky 😉
sak zas mam nejake IQ, nie? 😀 😀 😀 😉

luba142
26. okt 2011

@pipka sak je mi to jasne 😀 😀 , ale zase ja to mam v ponuke napr., ze si to moze kupit,ale aj ze si to moze vybrat ako darcek k nejakej veci ona sama co sa jej hodi 🙂

smreko3
26. okt 2011

je nieco zlee na tom ,ked chcem jednej mamine vratit 0,10 eur za postovne?ako mne sa zdalo normalne ,ked som ju kontaktovala a ona mi napisala naspat...to snad nemyslite vazne...stavim sa,ze keby som ju nekontaktovala,tak by bolo zle,ze ona platila vyssie postovne,nez za sumu ako jej bolo dorucene...a mam potom este jeden problem,posielala som nejake balicky,neviem ako je to mozne ,ale doma vaha mi ukazovala inak ako na poste a samozrejme,ze som musela doplacat za postovne viac ako mi bolo zaplatene,za jeden balik som doplacala 0,80 eur a za druhy 0,40 eur,tak ja som kontaktovala maminky ,ze som platila viac postovne ,ako uhradili...no ale zatial sa mi nikdo neozval ani ci dostali balik,tak teraz neviem...asi by som si mala pytat to postovne.. 😒

janka196
26. okt 2011

@smreko3 nieje natom nic zle ale skor ide o to ze v dnesnej dobe sa tazko hlada ferovost, takze su ludia skorej v soku ked sa im nieco take prihodi 🙂. ja som sa tiez pri poslednych dvoch balikoch odrbala na postovnom :( ale neriesim to ani nebudem. kaslem nato. bola to moja chyba ze som si to neodvazila .

luba142
26. okt 2011

@smreko3 aj mne sa stava,ze vypytam postovne a potom platim viac,ale kaslen na to a uz si budem nabuduce davat viac pozor a aj vsetko vazit, takto som vazila len to co sa mi zdalo nejake tazsie a prave ked sa to zda lahke tak so platila viac 🙂

smreko3
26. okt 2011

@janka196 tak teraz neviem ci je mam vratit tych 0,10 eur alebo nie,ja som jej pisala,ze radsej som ju kontaktovala,aby nedoslo k nejakym nedorozumeniam...tak uvidim..no a tie baliky,som doma ja vazila,tak neviem kde sa stala chyba 😒

michelleuk
26. okt 2011

@smreko3 ahoj ani mne sa uz posledne 2 tt nikto neozval ci im dosli baliky a jedna pani uz si kupila dalsi vec u mna co mala jeden s tych balikov a ani nespomenula ci jej doslo alebo nie az ked som sa jej spytala 😕

smreko3
26. okt 2011

@luba142 tak ja neviem ,ako mam to pytat?ale do kopy je to podla mna dost,ci nie?mne sa tiez parkrat stalo,ze som uhradila nizsie postovne ako bolo a maminka to odo mna pytala...ja na tom nevidim nic zle...ked budem takto nechavat a nebudem pytat rozdiel postovneho,sa podla mna vysplha aj na dobru sumicku 😒

luba142
26. okt 2011

@smreko3 no hej tak na tvojom mieste to dost je, keby to tych 10,20 centov bolo tak to kasli, ale toto skus im to napisat ci poslu, myslim,ze to uz je dost velka suma

emkab
26. okt 2011

Damy, som prilis narocna, ked si myslim, ze mail- hoci aj ako odpoved na inzerat by mohol obsahovat aj nieco viac ako "o com je ta kniha" a to som citovala CELU spravu...????

smreko3
26. okt 2011

@emkab hahahahaha ,ja by som tak isto odpovedala ,ako sa ona opytala ,ze "o nicom"

henulienka
26. okt 2011

@emkab myslím, že vôbec nie si náročná 🙂 Ja často popri komunikácii s mamičkami pri inzeráte rozoberiem aj naše deti, prečo sme im to kúpili, čo nesadlo a tak 🙂 Ale tiež sa mi to stáva... minule mi prišla správa v znení : mam zaujem. Samozrejme neregistrovaná a keď som jej odmietla poslať na dobierku, tak ani obraz ani zvuk. Nejak je to teraz v poslednej dobe móda, alebo čo, už aspoň 5 sa mi tak ozvalo...