icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

triminka
27. okt 2011

ahojte baby, poradite mi prosim?

v sobotu mi pisala jedna baba na mikinku ze " dobry vecer,mam zaujem" ... tak som jej hned poslala podklady k platbe a ze nech mi posle adresu.....vcera streda, peniaze nikde,adresu nenapisala, tak som ju kontaktovala,ze teda ani peniaze,ani adresa mi neprisla, ci ma zaujem,lebo mikinu ma rezervovanu..... a nic,ziadna odpoved napriek tomu,ze dnes si aktualizovala svoje inzeraty,takze na konovi bola.....

co vcul,pisat negatko? nema ani jedno,same pozitivne ma..... pokial by aj zabudla,tak aspon mohla odpisat na tu dalsiu spravu,ze jeeej zabudla som, alebo ze ju uz nechce.....ale nic......
co by ste spravili?

benne
27. okt 2011

@triminka .. ja už spätne nekontaktujem, pokial nenapíše adresu už vôbec nie, po 24-hodinnovej nečinnosti beriem takéto inzeráty ako anulované záujemcom a bez debaty púšťam dalej.. to by som negatkovala od rána do večera a vypisovala správy.. a to nevravím, že raz som mala veľmi dlhú komunikáciu, dohoda vyzerala istá, tak som pre istotu kontaktovala dotyčnu, že zatial to nenabehlo, či už posielala.. na čo mi odpísala, že takéto správanie ona nemusí 😅 😅 takže som posunula dalšiu vec radšej dalej

sakura77
27. okt 2011

@triminka negativne by som hned nepisala,ozaj sa aj nieco mohlo stat,ale v takomto pripade ja vecicky nedrzim,posuvam dalej,nech sa predaju inemu...

sakura77
27. okt 2011

@benne amen,taky tak 🙂 😉

luba142
27. okt 2011

@triminka na taketo "mam zaujem" reagujem tak,ze sa znova pytam ci ma zaujem a napisem jej sumu ktoru by mala platit, ak sa uz neozve do 2 dni tak uz neriesim, kaslem na nu

nelinka0401
27. okt 2011

@gabika7706 no tak mala som príjemné čítanie 😉 ani mne neodpovedá na maily.ale hned jej napíšem ,že ju ruším...no nebudem čakať na jej vyjadrenie 2 týždne... 😠 mohla som jej meno sem hodiť aj skôr aspon by som mala o starosť menej... ☹ ale každú preverovať???to by som tu musela sedieť nepretržite 😀

emkab
27. okt 2011

@gabika7706 moja zlata, obavam sa, ze tam nejde ani o suknu a ani o topanky 😀

nelinka0401
27. okt 2011

@gabika7706 to aj mna požiadali o foto v šuštiakoch..pritom som napísala,že sú mi malé..na to spätná správa aj zo zadu aj z predu 😀 😀

triminka
27. okt 2011

@sakura77
@benne rezervaciu som uz zrusila, len ma hneva,ze neodpoveda...napriek tomu,ze tu urcite bola 😒 tak za to chcem dat negatko,ze nekomunikuje...
tiez sa mi stalo ze som poslala udaje k platbe,baba ticho,po par dnoch som jej pisala,ze co je.....a ona ze stahuje sa,nema cas 😝 tak som to neriesila,nedavala som negatko,veci som pustila dalej.... ale aspon sa ozvala aj ked s trapnou vyhovorkou podla mna 😀 (akoze pozerat inzeraty ma cas,ale zaplatit nie 😀 )

benne
27. okt 2011

@triminka ako vravím.. obchod sa nestal, nevie komunikovať, jej vada.. na negatko to nie je.. lebo by mala negatko polovica koňa

pajinka23
27. okt 2011

@benne uplne suhlasim s tvojim vyjadrenim🙂negatka sa ozaj nemozu pisat za kazdu blbost🙂

pajinka23
27. okt 2011

inak baby si predstavte ze ta co mi navyse poslala ten vlak mi este nebola schopna poslat ani peniaze na postu a ani adresu ☹ ☹ akoze sila..ak sa mi neozve do pondelka tak ju kaslem a nech to riesi ako chce,sa budem tu este ja doprosovat,ved je to jej problem 😲 😲 😲

pajinka23
27. okt 2011

@triminka juuj vies kolko zien sa mne denne ozve s tym ze maju zaujem a viac sa neozvu??fakt vela ale ja to uz neriesim inzerat nechavam aktivny as kym sa nevyjadri s poslanim penazi na ucet,ak sa neozve mazem,nekontaktujem,keby mala seriozny zaujem ozve sa sama bez vyzivania🙂
no urco to nieje dovod na negatko

helka1
27. okt 2011

Baby prepacte ze sem vpadam, ale prosim o nazor. Zaujemkyna si u mna kupila flisovu mikinu s tym, ze postovne neuhradzala, ja som ho znasala zo svojho. Islo o mikinu za 2,3 EUR. Mikinu kupujuca obdrzala, no zaroven zacala utocit, ze mikina je malemu strasne siroka a kedze som neupozornila na tento "nedostatok" tak ze je to vlastne moja chyba a ze ziada vratit peniaze za mikinu + 0,6 EUR postovne , za to aby mi ju poslala spat 😅 😠 😠 😠 Podotykam ze mikina je zn. Next a je z flisu , ktory sa nevytaha ako napr. bavlna, takze orginal pred nosenim bola taka ista.
Zaroven pozaduje okamzitu uhradu predtym ako mikinu posle. Prosim o vas nazor, budem vdacna za odpoved 😉

triminka
27. okt 2011

@pajinka23 no ja som taky blb ze kontaktujem vzdy spat,ked sa druha strana odmlci. ale vacsinou sa potom ozvu s nejakym odvovodnenim (otazne je,ci pravdivym) .....a vacsinou ten obchod aj prebehol.... ale toto sa mi fakt nestalo,takato tvrda ignoracia a to predavam vyse roka vecicky

sisaha
27. okt 2011

@helka1 bola mikina predtym premerana na jej ziadost? ak bola a nevadilo jej, jej chyba. Ak nebola, mala sa informovat...tiez jej chyba..Preto si treba davat pred kupou vsetko premerat a pytat sa. Ak inu chybu nema, tak ja by som jej nic nevracala

rubinka
27. okt 2011

@helka1 - pokiaľ si ona sama nepýtala pre istotu rozmery ked tam neboli uvedené tak jej chyba, mala si ich pýtať. Ja mám v podmienkach uvedené že tovar späť neberiem ja by som teda nevzala.

luba142
27. okt 2011

@helka1 ako pise @sisaha presne tak 🙂

helka1
27. okt 2011

@sisaha vdaka za nazor, chcela premerat len rukav a tento rozmer som jej poskytla 😉 Inu chybu mikinka nema, samozrejme bola nosena, a v popise to bolo uvedene

pajinka23
27. okt 2011

@triminka ja som to tiez tak robila a obcas sa naozaj aj ja ozvem,ale ked sa mi neozvu do troch dni od prveho rozhovoru tak jednoducho vymazem zaujemcu a basta🙂dnes je dobre kazde to eurko navyse a nie cakat na mlcanlive ryby co nemaju ani obraz ani zvuk 😀 😀 😀 niektore su ozaj bez charakteru☹treba sa nadtym len pousmiat a ist dalej,nekupi prva zaujemkyna tak kupi druha🙂

michaelapillarova
27. okt 2011

Chcem sa spytat, som objednala cizmy pre malu, v piatok boli poslane a este mi neprisli, predavajuca je z presova a ja som z kosic, podla mna by tu uz davno mali byt, ci nie?

nelinka0401
27. okt 2011

@helka1 a prečo si ju pred kúpou nedala zmerať?ja to robím na všetkom.. 🙂 no podla mna to je jej chyba.a poštovné by som jej neposielala ved ani ona tebe nedala.tak nechápem prečo žiada od teba 😒

rubinka
27. okt 2011

@michaelapillarova - na druhý deň by si ich mala mať, pýtaj si podacie číslo nech si to preveríš že kde sú.

helka1
27. okt 2011

@rubinka Rubinka ja jej to dokonca chcem vratit spat a dokonca som bola ochotna jej preplatit 2,3 - ktore mi zaplatila , ale doraza ma fakt ze ona chce preplatit aj to , ze mi ju vrati spat a dokonca aj pred tym ako mi ju vrati spat 😅 😠 😠 , neprizna svoju chybu ale stale melie dookola ze je to moja chyba

michaelapillarova
27. okt 2011

@rubinka dakujem, tiez si myslim, ved za postu som platila 2,20

rubinka
27. okt 2011

@helka1 - nič nevracaj 🙂 napíš ako ti radíme že kedže sa na šírku nepýtala tak neni to tvoja chyba.

nelinka0401
27. okt 2011

@michaelapillarova a ako ti ich posielala?ja som tiež až do Košíc posielala a som z opačného konca a behom 2 dní balík prišiel

rubinka
27. okt 2011

@helka1 - tak to je fakt drzosť, ked nechce pristúpiť na tvoje podmienky tak sa s ňou ďalej nebav.

michaelapillarova
27. okt 2011

@nelinka0401 neviem ako my posielala, ale za postovne som mala zaplatit 2,20, topanky stali 20 eura

sisaha
27. okt 2011

@helka1 ziadne peniaze dopredu nevracaj. Slusne jej odpis, ze je to jej chyba, ze si nepoziadala o premeranie. Ak chce vratit dobre, ale na jej naklady a ty jej vratis peniaze az po obdrzani veci..