Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
tak moja dilema vlacik je vyriesena🙂a predavajuca aj podakovala a dnes sme aj prijemne popisali🙂takze mam dalsi problem uspesne za sebou🙂postovne mi poslala🙂))suuuper tesssim 😀 😀 😀
ja mam tiez problem. kupovala som od jednej pani komplet na zimu. v inzerate uviedla, ze ide o velkost 86, ja som ju aj poprosila o zmeranie bundicky a nohavic a poslala mi rozmery, ktore nam sadli, tak som jej previedla peniaze na ucet a ona mi poslala balicek. balicek prisiel a skoro ma porazilo, velkost 80, napisana aj na stitku na bunde a ked som si to premerala, centimetre sa nezhodovali s tymi, ktore mi poslala ona, samozrejme, ze je nam to male ☹ tak som jej napisala, nech mi vrati peniaze, ze ja jej vratim komplet, tak mi napisala, ze chyby robi kazdy a ze mi vrati peniaze. myslim, ze spravit "taketo chyby" pri predaji, nie je v poriadku. a peniaze samozrejme este stale neprisli a to je uz tyzden a ked som jej dnes pisala, tak ani sa neozvala ☹
@lublana1 stava sa a aj mne sa to stalo..clovek sa môze pomylit..je to ludske..stalo sa mi to, ze som predala sveter a bol ine cislo, ako som dala v inzerate..nastastie im velkostne sedel..ale hned som sa ospravedlnila, navrhla, ze tovar zoberiem nazad a vratim peniazky + preplatim postovne, pani vsak nechcela, kedze im sedel, tak si ho nechala....a stalo sa mi to aj naopak, kupila som mikinu, chcela som 98 a prisla 92, pani sa mi tiez ospravedlnila a vratila mi naviac postovne..cize stava sa..dôlezite je komunikovat..ak sa pomylila, nech ti vrati peniazky + preplati postovne, kedze jej balicek budes posielat nazad..
@lublana1 presne toto sa stalo aj mne...lenze ja som tak kupila len mikinu za 7 eur a ak by som to poslala tej predavajucej spat tak by som v podstate dva krat zaplatila postovne,tak som sa na to vyprdla a dala som ju na moj bazar...ale tiez ma to nastvalo,lebo neverim,ze ked niekto predava veci,tak si predsa tri krat skontrolujem aka je to velkost..proste ja neverim,ze sa niekto pomyli len tak 😔 ja som potrebovala velkost 86 a prisla mi velkost 80 😠
@lublana1 ja uz mam odsledovane, ktore cisla ktorych znaciek mojim detom sadnu... preto ked nieco kupujem, samozrejme sa riadim velkostou. nedavno som tu videla chutny svetrik, bez debaty som ho kupila, ved bol nafoteny a prisiel o cislo mensi, ako bolo uvedene v inzerate, samozrejme mojej malej kratke rukavy. a pani mi na to odpisala, ze im tak sedel! to uz co je za somarinu, ze niekto miesto toho aby opisal udaje zo stitku uvedie velkost kedy im to sedelo? niekedy nemam slov 🙄 dufam, ze to vyriesite k spokojnosti.
@traktor no ved to, komunikovat, pani sa neozyva, aj napriek tomu, ze mi peniaze slubila uz pred tyzdnom, este stale neprisli a ani dnes neodpoveda na moje spravy... ja rozumiem, ze pomylit sa moze kazdy pri velkosti, ale preco mi pridala v sprave centimetre na dlzke bundy a aj dlzke nohavic, ked som ju poprosila o premeranie?
@mirka285 no tak mne sa stalo na par veciach ze som prehliadla cislo a potom ked to chceli napr. zm,erat tak som si vsimla stitok,ze je tam ina velkost, samozrejme som na to upozornila, ale nastastie tam mali este nejaku rezervu tak to zobrali, aj teraz som menila velkosti na nejakych veciach 😀 neviem kam som sa pozerala, ked som to nahadzovala, asi to bolo tym,ze toho bolo naraz vela a nemala som vela casu vtedy 😀
Tak ja budem posielat prvu obycajnu zasielku a budem trpnut ci pride tej dotycnej 😒
@lublana1 ahoj myslim ze kazda z nas sa niekedy pomili☹ja som ras kupovala tricko a pani mi namerala dlzku 70cm a mne ked prislo tak som ostala ako obarena☹dlzka necelych 53cm☹ale hnet to aj riesila,do troch dni som mala peniaze za triko naspet a ona vratene tricko🙂nepisala som jej ani negatko,lebo ani nebolo zaco🙂bola velmi zlata a zachovala sa slusne a pekne🙂urcite u nej zas niekedy kupim nejaku vec,aj ked sa pomylila🙂
ale jasne ze mas aj ty narok na vratenie peniazkou🙂hlavne ked ti to nesedi premerane🙂ved pri detoch naozaj zavazi kazdy centimeter🙂drzim palce 😉
inak baby co sa tyka tych velkosti☹vela krat sa stava ze velkost nesedi☹treba si davat zmerat vzdy,vzdy vzdy 😉 😉 😉 ja som malej kupila v tescu triceko velkost pisana od 12 do 18m a po vyskusani som nemala slov,bola to skor velkost do 12m,a vela veci mam doma aj takych kde je 92 a moj mali nosi uz 104 a ma to dobre🙂ale vzdy pisem velkost na stitku+odfotim stitok a este napisem k inzeratu,ze je asi vec mensia ci vetsia,premeram na vyziadanie vzdy🙂
mna by zaujmalo,podla coho su velkosti od roznych vyrobcov...dnes mi prisiel balicek s overalmy na spanie a velkost 18-24 mesiacov a to je take velkeeee ze moja mala v tom bude spavat ked bude mat 3-4 roky 😀
@pajinka23 no ja to robím tiež tak.ked niečo stadeto kupujem ,vždy si dám premerať.možno to niekomu príde čudné ale ani pri malej alebo malom mi nikdy nesedí velkosť.aj v obchode jej to musím skúsiť.už sa mi pár krát stalo,že jej sedela menšia veľkosť ako by mala mať alebo naopak..a malý má 13 mesiacov a niekedy mu je aj 74 veľkosť velká.. 😉

@li_la záleži aj na pani,ktorá sedí za okienkom...niektoré cenu vedia prispôsobiť...nedržia sa tej tabulky..napr.prišla som s balíčkom,ktorý vážil 1,2 kg a vypýtali si 1,4 ako obyčajný list a dnes rovno 2€ 😠 😠