icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
30. okt 2011

@agaven a ja by som ju nahlásila adminom, nech ju upozornia, že zavádza a ešte je aj nezdvorilá a že môže lahko dôjsť k zablokovanému kontu

macamac
30. okt 2011

@agaven ale ona je tu čerstvá-pozri si jej krátku správu-nevie sa orientovať...a aj to vyjadrovanie

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 tak sme to zistili že oklamala aj tu michaelupillarovu,ta dotyčná

slniecnica
30. okt 2011

@pattinka najprv zaplatí,ked ho rozbalí...už nemôže poslať späť....to som ešte ani nepočula 😉

rainee
30. okt 2011

@agaven prosim ta ona si tu asi len robi prdel 😀 teda aspon podla tych jej komentarov....

akika722
30. okt 2011

@anetaadam 😒 asi prestanem nakupovať od "cudzich" ..su tu baby čo tu vidim každy deň-tak pri nakupe sa zzameram asi len na tie 😒

gulko
Odpoveď bola odstránená
slniecnica
30. okt 2011

@akika722 jujjj aj ja som z Prešova...ako sa volá dotičná...?

akika722
30. okt 2011

@gulko Vdaka,už som objednala od jednej kočky a zhodou nahod chodi aj na kona 😅 tak na začiatok 30ks 😅
nechce sa mi stale baliť do baliaceho 😖
dakujem 😉

akika722
30. okt 2011

@slniecnica pozri si temu čierna listina-ja presne neviem ale tam je 😉

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 no určite ak si nie si istá nekupuj,aj ja sa tym riadim.No alebo ak nema hodnotko a je čerstvo registrovana,beriem len na dobierku a ked nie kupim inde 😉

agaven
30. okt 2011

no ja sic etiez pisem ako tatar koli mojim prstom co ma bolia ale ona to je tiez cislo ..hej precitala som asi kazdemu len pise ..este ze som skor opatrna ..tovar už skor neposielam asi tak super..

luba142
30. okt 2011

@akika722 tam je pisane, ze treba na znamku nalepit papierovu etiketu, aj tie si objednavas?

akika722
30. okt 2011

@luba142 ano ta baba mi pisala že treba nalepiť,lebo že na tych obalkach nedrži znamka..ale tak lahšie balenie 😅 a rychle 😅

luba142
30. okt 2011

@akika722 a u ktorej si objednavala ty? ja som kukala ten link co dala gulko, neviem ak je to suma,ci nizka alebo vysoka 🙂

pajinka23
30. okt 2011

baby tak somteda riadne vytocenaa 😠 😠 😠 chcela som od jednej kupit mikinu muzovi,pytala som si vcera vecer miery,a napsala som cimi pocka do 5teho,lebo som cakalana platbu od jednej maminy za velky balik veci co som jej predala,no mamina dnes rano poslala za balik peniaze,predavajuca mi dnes okolo 16,30hod napisala tie miery,no zial som nebola doma pri pc tak som jej nemohla ani odpisat a ani ju informovat ze budem platit hnet prevodom,kedze som uz mala aj peniazky na ucte od rana....a teras jej pisem a ona ze mikina je predana!!!!!!!!!!!ani nepockala co jej odpisem....no uzas jednanie a este ked jej napisem ze co to ma za jednanie??tak mi surovo odpise,ze prva zaplatila 😠 😠 😠 to uz co je toto??bola som prvy zaujemca!!!mohla aspon pockat co jej odpisem alebo mi hnet na zaciatku napisat ze kasle namna a predava niekomu inemu 😠 😠 😠 😠 a to som chcela este odnej kupit dvoje ryfle a dalsie veci pre deti,ale po tomto??no nieuz nemam zaujem....mna ked iekto ras takto sklame,uz viac utakej osoby nenakupim ani vo sne

akika722
Odpoveď bola odstránená
akika722
30. okt 2011

@pajinka23 to je fakt nefer,ja vždy počkam čo odpiše prva,ale su aj take baby čo predaju tej čo prevedie ako prva 😒 bohužial

luba142
30. okt 2011

@pajinka23 tak to veru neni jednanie na urovni, ja vzdy cakam co napise prvy zaujemca 😒

pajinka23
30. okt 2011

@akika722 hej viem ze su teras som sa z jednou takou stretla☹ale vies co je najhorsie??ze sompredtym u nej nakupila a bola som spokojna,no a toto mi ona urobi??som fakt vytocena lebo mikinu som chcela pre muza☹velmi sa mu pacila☹a ona ani na poondiatu odpoved nepocka??

pajinka23
30. okt 2011

@luba142 ja tie vzdy cakam 48hodin na odpoved a vyjadrenie 1.zaujemcu ak sa neozve ani po vyzve tak az potom posuvam vec druhemu☹

akika722
30. okt 2011

@pajinka23 nooo ani mne sa to nepači 😒 ale niektore to tu beru ako biznis 😒 čim skor zarobiť a nestarať sa o ostatnych 😒

luba142
30. okt 2011

@akika722 a aj s tymi etiketami?

pajinka23
30. okt 2011

@akika722 ja viem ze kazde euro je dobre ale uz je jedno ci tych par eur dostane zajtra alebo pozajtra nie??a vies co uz to ani nejdem rozoberat lebo prisla o dost velku trzbu co by som jej zaplatila,lebo som chcela od nej fakt vela veci brat ale prvorada bolata mikina muzovi...

akika722
30. okt 2011

@luba142 etikety sa daju kupiť lacno v každom papiernictve-to mam doma 😉
@pajinka23 kašli nanu,možno najdeš ochotnejšiu maminu 😉

anetaadam
30. okt 2011

@pajinka23 inak to sa stalo aj mne už par krat 😒

michaelapillarova
30. okt 2011

@macamac ano presne to som jej napisala a tie kontakty na policii aj mam takze nech si mam nepraje

nelinka0401
30. okt 2011

@michaelapillarova veľa šťastia.nech ti pekne všetko vráti. 😠

michaelapillarova
30. okt 2011

@nelinka0401 dakujem velmi pekne, len mna najviac mrzi, ze este kolko mamicky okasle

nelinka0401
30. okt 2011

@michaelapillarova no dúfajme,že sa spamätá a prestane 😖 no teraz som videla vo fotoblogu tie čižmičky. 😖