Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pattinka najprv zaplatí,ked ho rozbalí...už nemôže poslať späť....to som ešte ani nepočula 😉
no ja sic etiez pisem ako tatar koli mojim prstom co ma bolia ale ona to je tiez cislo ..hej precitala som asi kazdemu len pise ..este ze som skor opatrna ..tovar už skor neposielam asi tak super..
baby tak somteda riadne vytocenaa 😠 😠 😠 chcela som od jednej kupit mikinu muzovi,pytala som si vcera vecer miery,a napsala som cimi pocka do 5teho,lebo som cakalana platbu od jednej maminy za velky balik veci co som jej predala,no mamina dnes rano poslala za balik peniaze,predavajuca mi dnes okolo 16,30hod napisala tie miery,no zial som nebola doma pri pc tak som jej nemohla ani odpisat a ani ju informovat ze budem platit hnet prevodom,kedze som uz mala aj peniazky na ucte od rana....a teras jej pisem a ona ze mikina je predana!!!!!!!!!!!ani nepockala co jej odpisem....no uzas jednanie a este ked jej napisem ze co to ma za jednanie??tak mi surovo odpise,ze prva zaplatila 😠 😠 😠 to uz co je toto??bola som prvy zaujemca!!!mohla aspon pockat co jej odpisem alebo mi hnet na zaciatku napisat ze kasle namna a predava niekomu inemu 😠 😠 😠 😠 a to som chcela este odnej kupit dvoje ryfle a dalsie veci pre deti,ale po tomto??no nieuz nemam zaujem....mna ked iekto ras takto sklame,uz viac utakej osoby nenakupim ani vo sne
@akika722 ja viem ze kazde euro je dobre ale uz je jedno ci tych par eur dostane zajtra alebo pozajtra nie??a vies co uz to ani nejdem rozoberat lebo prisla o dost velku trzbu co by som jej zaplatila,lebo som chcela od nej fakt vela veci brat ale prvorada bolata mikina muzovi...
@macamac ano presne to som jej napisala a tie kontakty na policii aj mam takze nech si mam nepraje
@nelinka0401 dakujem velmi pekne, len mna najviac mrzi, ze este kolko mamicky okasle
@michaelapillarova no dúfajme,že sa spamätá a prestane 😖 no teraz som videla vo fotoblogu tie čižmičky. 😖

@agaven a ja by som ju nahlásila adminom, nech ju upozornia, že zavádza a ešte je aj nezdvorilá a že môže lahko dôjsť k zablokovanému kontu