Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 no hej take ja ani neriesim ze sa pytaju otazky ohladne tovaru a potom sa neozvu ani ci vyhovuje ani nic. to si len pomyslim svoje a idem dalej. ale ja by som tiez dala na ciernu listiny keby sme sa dohodli poslala by som cislo uctu, inzerat pozastavila a dotycna by sa mi ani neozvala. samozrejme nie hned najprv by som sa snazila to snou vydiskutovat 🙂
@janka196 @pajinka23 je to viacej veci a dokopy aj s postou, co ja som na seba chcela polku posty zobrat by ju to vyslo na 10,70, ale ze nemoze tolko,ze moze len 8,20, lebo uz vela nakupovala, tak som napisala,ze za 9 ahj s postťou,nakoniec to vzala a potom napisala,ze sa pozerala a nema peniaze a cakat musi na matersku, tak neviem
@janka196 hm, som si vsimla tento tvoj posledny prispevok, neda mi nezareagovat. tiez predavam vecicky v bazari a tiez som mala aj zaujem o kupu, aj som kupila, aj nekupila. a tiez sa mi stalo, ze som ziadala premeriat, mala som milion otazok a napokon som sa rozhodla, ze neberiem, avsak nebola som dajme tomu 3 ci 4 dni na nete, tak som to ani neoznamila. alebo som to v zhone a strese kazdodennych starosti proste zabudla. neda sa odsudzovat takyto pristup, lebo nikdy nevies, co danej mamicke "prislo" do cesty, alebo uplne nevinne zabudnu.
ja to riesim tak, ze pockam den-dva a opat sa mamicky pytam, ci ma este zaujem, lebo ak nie, posuvam dalsej. iba snad raz sa mi stalo, ze mi potom slusne odpisala, ze nie nema zaujem. vzdy sa mi ostatne ozvali, ze dajme tomu nemali cas apod. a dohodli sme sa, ako dalej. ozaj by som neodsudzovala takuto vec, aku odsudzujes ty 😒
ine je, ked kupujuca zaplati a nic jej nepride. to ma fakt plne pravo sa tu vystazovat a "zapisat" sem danu predavajucu 😉
@luba142 hm, tak to by som povedala, ze iba "skusa", pokial zhodis cenu. ja som tak nedavno predala dost veci istej pani, napokon som aj zlavila a ona mi vlozila peniaze priamo na ucet 😅 😅 teda dalsi poplatok navyse. ale uz som to neriesila, radsej stale napisem kupujucej, nech na ucet nevklada a hotovo 🙂
@luba142 10 dni je dost, na druhu stranu, ak fakt caka na peniaze, tak ju chapem. uz sa musis ty rozhodnut, ze ako.. ved skus jej to rezervovat, snad sa nesklames 😉
@mandragora22 no ved ja to ani neriesim, ako som napisala 🙂 kazdemu odpisem na otazky ohladne tovaru aj ochotne premeriam. otazky neberiem ako zavaznu objednavku 🙂
@janka196 jaj, tak prepac, mne to tak prislo z toho tvojho prispevku, ospravedlnujem sa, ak som zle pochopila 😀
@mandragora22 nevadi v pohode mne sa tiez velakrat stane ze citam medzi riadkami 🙂
Ahoj holky,
ozvala se mi maminka, že by si ode mně chtěla koupit náké věci. Peníze mi chce poslat složenkou na mojí adresu. Chápu to dobře, že mi teda přijde ta daná částka a já už nebudu nikde nic platit?? 😅 😅 Mám jen platby na Bú tak mě to trošku zaskočilo 😅 😀
Ja som tu nedávno písala, že mi neprišiel balíček poslaný obyčajnou poštou. Dnes som tie šatky zasa našla u tej pani v ponuke. Teraz čakám, čo mi odpíše.Som fakt zvedavá, veľmi nemilo ma to prekvapilo.
Nechala som to najskôr tak, brala som ako svoju chybu, že som sa u pani neuistila, že to pošle doporučene. Ale teraz začínam pochybovať.
Mne sa tiež stalo,že som dcerke kupila malé topánočka.Pretože dotyčná napísala že vnútorná dlžka je 14 cm.No nebola takže topánky sme nemali vôbec obuté.tak sú na predaj.
@abbey1drzim palceky a daj vediet ako si dopadla🙂a aj ked ti poslala obyckom,nema pravo ta oklamat,a este ked ten tovar co ti mala poslat ma opet v albume ☹

@luba142 no ja som si tiez par krat dala odlozit veci🙂a vzdy som zaplatila podla dohody🙂ale stalo sa mi tento tyzden,ze si pani dala rezervovat motorku a nakoniec napisala ze neberie v piatok no aspon sa ozvala tak som napisala ok🙂zmazala ju a bolo🙂