Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 mala som uz x-krat moznost vidiet, ako "vykladaju" akekolvek baliky z auta na postu, takze to, ci s balikom potrasie pani za okienkom je detail...
@michelleuk aj ona mala pisane ze do dvoch tyzdnou to pride,ale to uz je o 7dni presne mesiac☹
@gabika7706 ja viem ako robia s balimi ale zahrkat balikom,ked je oznaceny krehky?a este ked je tam aj ten posielajuci??to bola drza 😀 😀 😀 😀 ale co uz☹mne ras postarka vratila balik nech jej zaviazem maslicku,aby sa jej lahsie niesol 😀 😀 😀 to ma pobavilo 😉
@pajinka23 fu no kukala som ze to posiela s talianska to je o polku blyzsie ako uk 😕 a ako to posielala?na podpis alebo len prvou triedou?lebo ak na podpis da sa to najst podla tracing number.
@michelleuk no napisala mi,ze 2,triedou doporucene☹a zevraj ona platila postovne 13eur??je to mozne?ja sa do tychto zahranicnych postovych zasielok velmi nevyznam☹
@pajinka23 co si to by musel mat balik cez 2-3 kg...to nie a co ti posielala?
@michelleuk rifle☹a uz ma to dost hneva☹ja este pockam tyzden a uvidim ak nepridu tak dam negatko☹aj ked nerada☹
@pajinka23 ja som tie posielala min tyzden rifle damske postovne som platila 3.60 tak ze tak a ma hodnotenia?mozno to len posta spomaluje.alebo to ona neposlala ked pisala ze poslala.pytaj si o dnej blocek co platila na poste.tam uvidis aspon kedy to poslala.
@michelleuk takto ona pisala,ze balicek poslala hnet na druhy den☹hodnoteni ma dost, same pozitivne🙂a poslala mi aj podacie cislo,ale ked som sa dnes informovala u nas na poste tak mi nevedeli nic konkretne povedat,akurat to ze u nas nieje☹
@pajinka23 a skusala si to na internete kuknut najlepsie cez stranku slovenskej posty alebo talianskej?
@pajinka23 http://www.poste.it/online/dovequando/home.do moja tu mas malo by to byt po slovensky alebo prelozene spet do talianciny tam si daj aku triedu ti posielala a skus zadat cislo zasielky
@michelleuk jaaj ja sa do toho nerozumiem 😝 😲 ☹ale ked som si zadala,na nasej stranke SP kebyze chcem ja poslat do Talianska list do 1kg tak sa plati za dop.list.2,trieda 13,80☹fuuuuu tak ona je potom akoze dost dobre stratova☹nechcem verit
babulky - citam vasu debatu o KREHKE na balicku - bohuzial skutocne plati ze akonahle nieco chcete poslat ako krehke,, je potrebne to dostatocne zabalit, tj aj vec ktora sa pohybuje v balicku sice oznacia ako krehke, no posta za to nenesie zodpovednost... lebo napr. by ste tam mohli cokolvek zabalit co uz je rozbite 😉 takze v tomto pripade by som ja osobne na postou nenadavala... a nevidim nic zle na tom, ze maju take pravidla....
ja som raz vramci firmy posielala taky balicek, na prebalovanie nebol cas... a len som sa modlila, aby to doslo v poriadku... odvtedy si na take davam pozor...
Musim sa s vami podelit o moju dnesnu skusenost s dorucovatelkami. Dorucovatelka mi vzdy mensie balicky nosi domov, takze mi aj dnes zvonila. Zisla som dolu a dala mi 3balicky. Vsetky som podpisala na ten papier ze som ich prevzala a isla som domov. Doma som ich hned rozbalila a zistila, ze jeden balicek obsahoval nieco, co som si neobjednala. Tak som sa hned pozrela na odosielatela ci mi meno nieconepovie. No a zistila som, ze balicek nie je adresovany mne. Takze taka skusenost, ze aj dorucovatelka moze omylom dat niekomu balicek ktorý patri uplne niekomu inemu.
@luba142 ano 😀 patril niekomu z dediny,ale na opacnom konci 😀 najhorsie na tom vsak bolo, ze som papier uplne rozhrhla a ked som prisla na to ze mi nepatri a volala som veducej na postu co s tým, tak som ho mala zabalit do toho papiera ako bol, co bolo velmi narocne a musela som cely balik uplne polepit lepiacou paskou. Potom som ho zaniesla na postu a majitelke ho dorucia. Len ide o to, ze ako lahko preberie balicek uplne niekto iný a ani si to nevsimne. Lebo ja nikdy nepozeram adresata a odosielatela ked mi da balicek do ruky postarka-jednoducho postarke verim ze mi da ten moj. Ale ododneska si budem davat pozor, ci mi da moj balicek 😀

@pajinka23 ahoj ja posielam z anglicka baliky chodia vecinou od tych 5 dni do dvoch tyzdnov.. neboj nestratilo sa to dode ti ja uz som tych balikov poposielala a zatial vsetky prisli klop klop 😉