icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielaj
11. nov 2011

@krasnulka no teda, to ani ja nikdy nepozerám na adresu, a teda je vidno, že aj poštárky sa môžu pomýliť 😒

nikolca
11. nov 2011

@luba142 no ja mam veru štastie a mne poštarka donesie baliček vždy inak by som musela isť autobusom preň do mesta nakolko u nas v dedine pošta nie je

luba142
11. nov 2011

@nikolca no tak asi preto, ja som z mesta takze oni su pohodlne nosit balicky, napisu,ze je velky a hotovo 😠

nikolca
11. nov 2011

@luba142 a dokonca včera som dobedu nebola doma bola som s malou u doktorky a poštarka mi doniesla baliček pobede ked končila,povedala že rano zvonila ale nikto jej neotváral tak reku že skusi pobede,takže uplne super 🙂

karin13
11. nov 2011

Mamičky, poradíte mi,ako sa posiela na dobierku a aké sú tam poplatky? Nemám žiadne skúsenosti...A či sa to oplatí a koľko by to stálo,keď pošlem napr.malý svetrík v hodnote 1,5€....pani nemá IB...ďakujem🙂 🙂

nelinka0401
11. nov 2011

@karin13 no dobierka je 2,20 .aj ja som už tak posielala.na pošte si vypíšeš šek ako prijímatela dáš svoje meno a sumu aj s poštovným.ale ked nebudeš niečo vedieť tak by ti mala poštárka pomôcť

danielaj
11. nov 2011

@karin13 keď je to napr. len svetrík v hodnote 1,5 E to sa jej vôbec neoplatí, poštovné bude drahšie ako samotný svetrík, najlacnejšia dobierka je 2,05 tuším 😒

pietra
11. nov 2011

@karin13 tam je rozdiel, ci si nechas poslat peniaze na ucet alebo na adresu. Ak na ucet, tak k cene za doporuceny list pripocitaj sumu 0,45, ak na adresu tak 0,85.

nelinka0401
11. nov 2011

@karin13 radšej jej napíš sumu za dobierku.aby sa ti nestalo ,že to neprevezme ak zbadá tú cenu 😒

anetaadam
11. nov 2011

Baby pytala si od vás niekedy kupujuca tel čislo?Dnes mi jedna napísala o bundičky,tak som jej dala miery,a ona že jej má dať telefonne čislo a načo???Nedávam cudzím ľudom telefonne č 😒

annie13
11. nov 2011

@anetaadam pochobila by som to pri velkej veci ked ide o kuriera ale aj tak by ona bola predajca ale takto, spytaj sa jej na co jej to je

anetaadam
11. nov 2011

@annie13 ja som jej napísala,že nedávam tel.číslo cudzím ľudom,veď ak má zaujem nech píše cez koňa.Ja to nechápem 😖

evica32
11. nov 2011

@anetaadam Ja dám svoje tel. číslo len vtedy, ak si chce kupujúca prísť po veci osobne.

anetaadam
11. nov 2011

@evica32 Osobne to asi nebude nakoľko nie sme z jedneho a ani susedneho mesta

beapn333
11. nov 2011

dobrý den ...chcem sa opytat ci mate niekdo skusenost s tym ze mamicka zle napise velkost a potom vezme veci spat a zisty ze pozna vase priatelky tak vas poohovara ze ste jej vec vratili s flakom...co nieje pravda ,po vybrati zo sacku a zisteni ze velkost je o 2 cila mensia hned som to dala naspät do sacku a vratila jej ....co mi poradite...moji priatelia sa na mna pozeraju ako keby som to naozaj spravila co mam teraz urobit??dat zle hodnotenie?ci diky moc bea

martina2001
11. nov 2011

@beapn333 asi by som to riešila tým hodnotením

beapn333
11. nov 2011

@martina2001 diky moc ved cakam co mi ona na to odpise a asi to tak budem riesit ...

piacere
11. nov 2011

@anetaadam nedala... načo? Pokiaľ vec nepreberá osobne, nevidím dôvod dávať číslo telefónu.... 😉

anetaadam
11. nov 2011

@piacere no ved,ja som to vôbec nepochopila čo chce odomňa.Načo vlastne to čislo a ešte mi dala svoje ona aby som sa ozvala 😀 neviem kde žije 😎 .Už som ju vymazala ako zaujemcu

piacere
11. nov 2011

@karin13 nuž ja neviem, ale na tvojom mieste (pokiaľ záujemkyňa nie je ochotná alebo schopná poslať peniaze cez IB) by som dobierku neriešila, poďakovala jej za záujem a tovar ponúkala ďalej.... pretože ak ti to nepreberie, tak prerobíš toľko, až sa ti zrak zahmlí... a to ti myslím pre to 1,50€ zisku nestojí.... odo mňa chcela jedna papuče na dobierku, pritom ich predávam za 1€ 😅 By som sa musela s koňom zraziť, aby som pre jedno euro riešila dobierku.... 🙂

piacere
11. nov 2011

@anetaadam možno potrebuje pokecať 😅 ale nie... bez srandy.... nedávaj číslo len tak mírnix-dírnix 😀 Pokiaľ má záujem, tak tvoje číslová neochota 😀 ju neodradí....

anetaadam
11. nov 2011

@piacere Dneska je taká doba,že netreba nejak nikomu dôverovať 😉 ,ved to bola len bunda za 5evri 😀

piacere
11. nov 2011

@anetaadam no pozri, pokiaľ bude nástojiť na telefonickom kontakte a ty sa chceš tej bundy zbaviť, tak jej zavolaj (aj ked furt neviem, čo chce telefonovať 😀 ) cez clirko 😉 😀

anetaadam
11. nov 2011

@piacere Nech sa ozve cez koňa ak chce,inak to nebudem riešiť 😉

karin13
11. nov 2011

@piacere, @nelinka0401, @pietra, @danielaj =díky za radu, ste zlaté🙂 😉

littledevil
11. nov 2011

@anetaadam Ja som dala tel.c. iba maminkam, ktore si chceli prist pre tovar osobne, inak nevidim dovod, naco by jej bolo.@karin13 no ja som poslala jednej mamine opalovacky, ktore som predavala za 1,5e a s dobierkou ju vysli na 3,5e, ale mala kladne hodnotenia, tak nebol problem. Ale nedavno mi pisala jedna zaujemkyna o vec, ktoru som darovala, ze ju chce na dobierku, tak som jej slusne napisala, ze nie, lebo nova stoji v obchode okolo eura... a viac sa neozvala.

piacere
11. nov 2011

no ono je problém aj v tom, že podľa mňa veľa tých, ktoré dobierku žiadajú (najmä neregistrované) nemajú ani páru o tom, koľko stojí... aká je dobierka drahá.... 🙂

pajinka23
11. nov 2011

ahojte🙂tak tie rifle dnes prisli🙂uf 🙂som rada🙂

pajinka23
11. nov 2011

inak baby co sa tyka toho tel cisla☹ja teda nedavam nikomu a ked je moznost osobneho odberu tu u nas s mesta tak sa vzdy aj tak dohodnem ces konika,lebo ja som si uz dvakrat menila tel.cislo:-(volali mi kadejake individua 😀 😀 😀 😀 tak odvtedy moje cislo maju len ludia,ktory ho maju mat a nik iny🙂

drahu
12. nov 2011

@misicka2207 s touto ženou mam problém aj ja ale už radšej vôbec nereagujem na jej poštu. asi tyžden si nechavala rôzne veci meriať a nič si neobjednala a po mesiaci mi napísala že jej neprišlo tričko-podotýkam žiadne si neobjednala . Nevie mi povedat ani číslo účtu na kt.peniaze previedla-čiže moje.A vrcholom bolo falošný vypis z IB, zasla som s kopiou tohto výpisu do banky a tam mi povedali že na môj účet peniaze 3.10 eur od nej neprisli a doklad je urobený počítačom.Jej mail magdalena60@azet.sk alebo jej dcerka Lenka Kutná.