Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neviem, lebo ma také dost divné nadávky a že ma zničí a vypíse na čiernu listinu.škoda že som až neskoro zadala jej meno do googlu, ani by som jej neodpisovala.Ale dik za odozvu, hádam ju to prejde
nechápem, ani som sem nechcela písať , len mne dosť pomohlo to že som jej meno nasla medzi nespolahlivými, tak robím to aj ja, aby sa niekto nezlakol ked si zase vytypuje náhodnú obeť!!
@drahu aj mňa naťahovala-navyberala si, dala si ešte extra miery pomerať, foto pridať, že to aj pre dcéru....no skrátka kopec vecí, milo jednala, aká som "poctivá", vraj mám všetko pekne popísané...no, vyzerala super...u mňa to skončilo tak, že sa skrátka už neozvala, ani nereagovala na moje správy-či teda berie tie veci...takže som aj vcelku spokojná 😀 ako čítam-asi by aj mne neskôr ponadávala 😅 😀 😉
presne ako popisuješ to urobila u mna len s tym rozdielom, že mne sa po dlhšej dobe ozvala a už mala somnou "problém"
ahojte baby, neviete ako dlho drzia na poste dobierku, ked si ju niekto nepreberie? lebo poslala som jednej pani dobierkou balik, mala len kladne hodnotenia, tak preto, ale uz je to presne 18 dni co som to poslala a nemam od nej peniaze a naposledy mi napisala, ze nie je doma a ze nechcu dat balik jej mame, tak som zvedava co z toho bude.... ale pri dobierke su len 2 moznosti - bud ju preberie a mne peniaze pridu alebo nepreberie a sa mi to vrati vsak? na jednej strane rozumiem ju,ale na druhej mam nervy, ze ma tolko natahuje a ked vedela, ze niekam ide na dlhsie, tak mohla pockat a vobec sa mi neozyva uz viac ako tyzden ☹ 😠
@svetkaadamko nechcu to dať jej mame??no to je blbosť,ja som posielala na dobierku botasky,kupujúca mi pisala že bude cestovať k rodičom lebo idu na dovolenku a musi stražiť dom ale že býva so svokrou a ta to miesto nej preberie,a bolo to bez problémou,dokonca mi kupujúca poslala jej tel.č, že aby som verila,a jej svokre bez problemov dobierku dali 🙂 🙂 takže tomu by som moc neverila popripade by som zavolala na poštu kam to bolo posialane a tam sa dozvieš či daju dobierku aj pokial to chce niekto iný vizdvihnúť
@svetkaadamko mne jedna posielala uz davnejsie balik na dobierku a namiesto jana napisala anna a nechceli mi to dat.tak tomu aj uverim,ze tej dotycnej mame ho nedaju.
@kilian no je pravda, ze zalezi na pracovnikovi na poste ci da niekomu inemu ci nie, tak tomu by som aj ja verila, ale neviem preco sa mi tak dlho neozyva 😖
ahojte baby co sa tyka tej dobierky,tak ak nema niekto iny splnomocnenie na preberanie vasej posty tak neexistuje aby dobierku preberal niekto iny☹ja som dala splnomocnenie urobit mojim rodicom,pricom posta mi chodi na moj trvaly pobyt k nim🙂musela som vypisat formular na poste o splnomocneni,posta mi vystavila taku modru karticku,a stou mi moze napr.mama vyzdvihnut vsetku postu aj dop,listy🙂ale bez toho urcite nie
@kilian mne tiez ras prisiel balik s mma,a pani mi prehodila pismenka v priezvisku a posta to obratom poslala odosielatelke zo znenim,ze adresat neexistuje,nebol ulozeny ani 18dni ako to byva,proste take meno neexistovalo a hotovo☹mne nikto nedal vediet...to boli natahovacky potom ☹
baby prosím vas poradte mi ako alebo do čoho mam zabaliť čiapku, nepredávam, len posielam kamoške do vedlajsieho okresu. čiapka stála v tescu v akcii 1,20e tak nekup to. môžem zabaliť do obálky takej tej vačšej? na poste som bola naposledy v roku pána, a poslať obyčajte alebo radšej doporučene? o cenu mi nejde.
@pajinka23 záleží aj,či sa jedná o mesto,alebo dedinu,kde sa všetci poznajú 😉
mne moju poštu v pohode dávajú rodičom aj bez splnomocnenia,ale poznáme sa tu všetci
ale preberala som aj mužovi čosi...a dá sa aj cudzím-ale k podpisu musí napísať "mama, otec, brat..." o koho sa jedná
takže asi záleží naozaj na ochote poštárok
@svetkaadamko
a ak je to cudzí, čo preberá-ešte tam chcú tuším občiansky a napíšu tam číslo OP, takže asi ťa klame
@svetkaadamko
zasielku vydaju aj inej osobe, ak zije v spolocnej domacnosti, okrem zasielok do vlastnych ruk. Vsetci ostatni, aj ked su rodinni prislusnici, musia mat splnomocnenie
ja som na nasej poste preberala dobierku na meno mojho priatela,ktory ani nema trvaly pobyt na adrese,ktora bola uvedena na baliku a bez problemou som ju prevzala.Len sa pytali,v akom vzahu je on ku mne a vyziadali si moj OP.
takze teraz sa uz len opytam, ked ju neprevezme, tak mi ju vratia nie? nemoze sa stat, ze ju dostane bez zaplatenia vsak? vyzera, ze fakt niekam sla, lebo ani tu na MK nebola dlhsie a ma len pozitivne hodnotenia ohladom dobierok
no a celkovo co sa tyka POSTY, tak to je kapitola sama o sebe, mne sa neraz stalo, ze sme neboli doma, odlozili mi balik a ani papierik v schranke mi nenechali, sla som sa len nahodou opytat ci tam nieco nie je pre mna a prisla som len tak tak, lebo akurat bol posledny den ulozenia alebo sa mi stalo, ze postarka mi nechala listok v schranke o par dni neskor, lebo datum bol napr. 1.1. a ja som listok nasla az 3.1., cize ho zrejme niekde zapatrosila a potom si spomenula..... a najhorsie je, ze potom vznika nedorozumenie medzi predavajucimi/kupujucimi a pritom moze pochybit posta 😖 to len tak na margo 🙂
@cristi presne tak mne davaju baliky a postu pre mojho priatela, lebo ja byvam u svokrovocov a nemam tu trvaly pobyt, takze si to nechavam posielat na jeho meno a len napisem na listok, ze som druzka a tak a nie je problem, cize to fakt zalezi na postarovi
@svetkaadamko ano, ak sa dobierka nepreberie,vrati sa ti naspat,s tym,ze zaplatis znova postovne ☹ 😝 Ak sa ti to nahodou vrati,znova sa nakontaktuj na kupujucu a vyjasnite si to.Alebo ma este napadlo...skus zavolat na tu postu,kde mala prist dobierka a over si,ci dobierku u nich musi prebrat len osoba,ktora je uvedena ako adresat,alebo ju moze prebrat aj ina osoba....za pokus to stoji 🙂
mne prave pisala jedna neregistrovana ze chce odo mna rifle, co darujem ze je v zlej fin.situacii a potrebuje hocico....na facebooku ju vsak vidno v cistom peknom, dokonca sa mi zda ze su bohati ale aj tak jej poislem. ked som raz podala inzerat, ze darujem, tak to spravim. co vy na to ? dievcence
@gemini2 ahoj kukla som si celkom pekné sú, iná by si za ne nechala normalne zaplatit 😀 ale tak ked darujes, len ci si pre to príde alebo jej to máš aj na vlastmé náklady poslat? dobrá duša veru si, ja by som tiež rada aj darovala čo nepotrebujem, ale bojím sa že ani na poštovné by som niekedy nenaškrábala 😀
@opicamartyna posielam veci na svoje naklady, vies take drahe to nebude- ta posta ja sa tiez v peniazoch nevalam ale je mi to skoda hadzat do smeti a verim ze tam hore mi to prirataju...a odomknu mi branu xixixixixixi 😀
ahojte baby🙂davajte si pozor na tuto osobu
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý)
zobre veci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ani nie hocijake ale len nove!!!
@gemini2 ahoj a nie nahodou tato?
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý)
@pajinka23 to vazne? tak to je sila na fb vyzera ako olaska cigoska tak budem nabuduce vediet.....ale uz som prislubila ze v pondelok poslem..... od viacerych tak pytala? nechapem, je chcem poslat ludom ktori potrebuju pomoc....mam sto chuti napisat jej na nastenku na facebook par peknych slov.....

@drahu no presne to je ona hnusa hnusna ze sa nehambi