Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
No, budu radši dělat mrtvého brouka, po přečtení těchto příspěvků mi běhá mráz po zádech a asi na tu zprávu fakt neodpovím... 😕
aj u mňa to skúšal robert.kelvinroberson.kelvin@gmail.com si myslia že budeme posielať do Nigérie len tak no nie? 😀 😀 😀
kočky mám v bazáre nejaké spodné prádlo a písala mi "nejaká baba" (možno chlap lebo foto sa dá dať hocijaká do pasu) že či sú nohavičky opraté 😕 napadlo ma či to nie je nejaký úchyl čo použité gaťky zháňa
Ahoj, máš ešte tie tangá ? a koľkokrát boli nosené hm? bola by som radšej, ak by boli nosené viackrát. opraté tiež asi sú že ?... :/
tak-toto som si našla pri tangáčoch napísané 😝
pre istotu som ich na chvíľu /alebo na stálo/ stiahla z bazára
ako úchylákov nepotrebujem riešiť 😝
inak zaregistrovala sa včera, ešte má aj profilovku...no otras
@nanulik
a opravujem-mám preklep-je to nick : sexy_barborka
fuu tak tu sa teda clovek dozvie naozaj zaujimave veci 😝 😝 😝 fuj,sice aj som par krat skusenost s takym ,tiez pisal na supravy a tanga 😝 😝
ufff tak to su riadne streleni "ludia" .... to bude isto nejaky debilny uchyl, no hroza 🙄

a kocky, vezme mi posta balik ked to dasm do tasky zabalim do papiera previazem snurkou a poslem? dik