icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gemini2
13. nov 2011

a kocky, vezme mi posta balik ked to dasm do tasky zabalim do papiera previazem snurkou a poslem? dik

janka_pn
13. nov 2011

@gemini2 ak to ma aspon jeden pravy uhol, tak ti to vezmu ako balik bez priplatku, inak ti to vezmu bud ako dopis, ak ma zodpovedne rozmery alebo "neskladny" balik, cize s priplatkom.

garzonka
13. nov 2011

@gemini2 preco by to nevzali?

janka_pn
13. nov 2011

@gemini2 a previazat snurkou musis nad 5kg

monickapd
13. nov 2011

@klarra áno, zahrala som sa že nerozumiem, nech píše slovensky, tak mi skomolene odpisal nech mu nepisem sem, ale priamo na mail.

klarra
13. nov 2011

No, budu radši dělat mrtvého brouka, po přečtení těchto příspěvků mi běhá mráz po zádech a asi na tu zprávu fakt neodpovím... 😕

garzonka
13. nov 2011

@monickapd vsak jemu sa to aj tak objavi na maily...ked s nim budes komunikovat cez MK 😀

monickapd
13. nov 2011

ja teraz idem kúpiť kočík od maminky samuel6, tak dúfam to dobre dopadne 🙂

janepro
13. nov 2011

aj u mňa to skúšal robert.kelvinroberson.kelvin@gmail.com si myslia že budeme posielať do Nigérie len tak no nie? 😀 😀 😀

monickapd
13. nov 2011

tiež pravda 😀

janepro
13. nov 2011

inak pekný kočík 🙂 monickapd

monickapd
13. nov 2011

@janepro môj? Ďakujem 🙂

janepro
13. nov 2011

ano ano 🙂 dnes išiel asi po ružových

monickapd
13. nov 2011

mne písal na oba.. 😀

nanulik
13. nov 2011

kočky mám v bazáre nejaké spodné prádlo a písala mi "nejaká baba" (možno chlap lebo foto sa dá dať hocijaká do pasu) že či sú nohavičky opraté 😕 napadlo ma či to nie je nejaký úchyl čo použité gaťky zháňa

gemini2
13. nov 2011

@nanulik hehehehe........

macamac
13. nov 2011

@nanulik presne dnes-to isté 😒
nick: sexy_babrborka
písal/a, žeby bol/a rada, keby boli čo najviac nosené, a že či sú opraté 😕
podľa mňa úchyl 😝

macamac
13. nov 2011

Ahoj, máš ešte tie tangá ? a koľkokrát boli nosené hm? bola by som radšej, ak by boli nosené viackrát. opraté tiež asi sú že ?... :/

tak-toto som si našla pri tangáčoch napísané 😝
pre istotu som ich na chvíľu /alebo na stálo/ stiahla z bazára
ako úchylákov nepotrebujem riešiť 😝

inak zaregistrovala sa včera, ešte má aj profilovku...no otras
@nanulik

a opravujem-mám preklep-je to nick : sexy_barborka

nanulik
13. nov 2011

@macamac áno ten nick to bol určite úchyl

macamac
13. nov 2011

@nanulik jasné, lebo keď som odpísala..."to čo za otázky máte? ja neoprané neposielam nič a sú nové s visačkami, snáď nebudem predávať nosené"....tak odpísala: "tak nič, škoda" 😕 😅

garzonka
13. nov 2011

@nanulik
@macamac
no ja len zíram, akých máte záujemcov 😨

macamac
13. nov 2011

@mirka907 😕 to nejaká žiačka-fotky zo školy,to čo???
a načo sú jej nosené neopraté nohavičky? 😕
fakt chorý svet 😝

macamac
13. nov 2011

@garzonka šak kukni na link, čo dala Mirka-to nejaké pubišky
nechutné,fakt,ako nemám iné na robote 😝
len riešiť použité tangáče 😝

mirka907
13. nov 2011

@macamac na azete registrovana 5.11 skor mi to pride akoby niekto zneuzil jej foto...myslim tym, ze mozno uz na azete je to fiktivny profil so zneuzitou foto..

mirka907
13. nov 2011

@macamac
@garzonka bez debaty nahlasit..na MK nema co robit

pajinka23
13. nov 2011

fuu tak tu sa teda clovek dozvie naozaj zaujimave veci 😝 😝 😝 fuj,sice aj som par krat skusenost s takym ,tiez pisal na supravy a tanga 😝 😝

macamac
13. nov 2011

@mirka907 tiež som si to myslela,že niekto zneužil jej fotky
písala som už adminovi 😉

svetkaadamko
13. nov 2011

ufff tak to su riadne streleni "ludia" .... to bude isto nejaky debilny uchyl, no hroza 🙄

svetkaadamko
13. nov 2011

@nanulik
@macamac a dali ste nahlasit uzivatela? teda je tam pri profile, ze "fotoblog nesplna pravidla" , treba to dat, poslime to viacere a nech ju admin vymaze....inak ma strasne stve, ze mne admin pomaze inzeraty,lebo su vraj komercne a pritom tu pusta kadejake individua, fakt super 😠