Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lucia.kl omluva za vstup do diskuse - tohle je fake, účelem je získat data z vašich pc, je to nebezpečné, intrnetbanking a tak, opatrně.
diky za upozornenie. ja by som to aj tak po tych vselijakych skusenostiach co tu kocky opisuju neposlala kym by som peniaze neuvidela na ucte
mna nigerijcania oslovili uz pred troma rokmi, ked som predavala Nintendo Wii - nevhodna vyhra - a ponukol mi raz tolko . Uz len logicky mi vyslo, isto uz len to mu chyba zo Slovenska... 😀 😀 vobec som nereagovala na mail.
prepacte, ze trochu odbocim.....nas tak chceli obabrat v UK, teda neslo o predaj nicoho, ale ked sme zili v Anglicku, mali sme sa stahovat a hladali sme ubytko hlavne cez sukromnych majitelov domov, nie cez agentury, no neverili by ste, ake to tam maju premyslene.... poslali mi krasne fotky, ja cela stastna, najom lacny, ALE, problem nastal, ked ma pytali poslat 2-nasobnu sumu najmu cez Western Union a im dat potvrdenie o poslani penazi (nie im, ale nejakemu mojmu znamemu), mne to stale neslo do hlavy, ze o co im ide a stale som si hovorila, ze ved sa nic nestane, peniaze poslem muzovi, nie im, tak uz som bola na ceste do mesta, ze idem teda poslat peniaze, ale moj drahy ma dost odhovaral, ze jemu sa to nezda, pytala som sa nasej majitelky domu, ona o nicom nevedela, pytala som sa kadekoho a nikto nevedel o co ide.... podozrive zacalo byt, ked mi cestou do mesta ten dotycny volal asi 10-krat, ze ci som uz poslala peniaze a tak som sa nasrala a povedala mu, nech da pokoj, nic neposlem a dobre som urobila, ked som pozrela mail, prislo mi asi 50 mailov a z toho polovica bola rovnaka, cize jedna ponuka od 5-tich rozdielnych ludi a dokonca ked som pozrela adresu, bud neexistovala, ale tam sidlila nejaka firma..... ale doteraz neviem o co vlastne islo, ako by sa dostali k peniazom alebo co, myslim si, ze cez to potvrdenie z western unionu .....
@macamac no vidis, ja som to aj citala od teba, a aj tak som blba napisala 😀
upozornujem tiež na Lenku Kacmárovu, nie je registrovaná na modrom koníku,objednala viac vecí, chcela na dobierku, že vraj tam raz za týžden chodí poštárka. Len poštovné ma stálo 3,30eur. Ani sa mi neozvala že prečo nepreberala balik.
ozaj, mily adminovia @martinjasen @evastastna mohli by ste prosim vas poriesit uzivatelku menom savolka ? vobec neaktualizuje inzeraty, vyklula sa z nej podvodnicka, ktora ma na inom bazari blokovany ucet a tu sa veselo jej profil nachadza.... co takto ju blokovat? skuste sa jej ozvat alebo co a vymazte ju, na co nam/vam je tu taka osoba? 😒
podezřelý poptávající - neregistrovaný - email robert.kelvinroberson.kelvin@gmail.com
máte také někdo zkušenost?
@nensyke
na dobierku nikdy neposielajte. dobra rada. neoplati sa to. malokto to uz tak chce a ked si vie ist na postu pre balik, tak vie na twej posle aj poslat peniaze dopredu. dobierka je draha a balik si mila pani nepreberie, lebo uz si to rozmyslela. nepredatwe na dobierku hned, predate neskor. neoplati sa to. a nerefistrovane su v poslednom case vsetky podvodnicky. niktora, co sa mi ozvala, nic nekupila. fakt, ani jedna. nudia sa a otravuju. aka zabava?
@stanislavao už som sa ponaučila, aj si dám do pravidlá, že neposielam na dobierku....
@nensyke jasne, fakt sa to neoplati. vacsina balikov caka 18 dni na poste, potom sa vrati a ty ste len o cca 4 eura chudobnejsia.
@martinaj23 prosim pozri si prispevky o niekolko stran späť... NEREAGOVAT, JE TO PODVOD!
strany 239, 240, 241
a kukni aj http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/pozor-na-ni...
Ahojte predávali ste niečo tejto pani 021macicka21@azet.sk - Michaela Dúcka chce na dobierku ☹
ahoj holky, prosim vas, moze sa stratit zasielka posielana ako balik? lebo mne sa zda, ze kazdy balik sa nahadzuje do compu a mam potvrdenie
@ludmilka32 ja na dobierku ci registrovanym,a zvlast neregisrovanym neposielam 🙂 a skus si ju vyguglit🙂
@dominika1988 moze sa stratit. Obcas ostane len niekde zabudnuty a pri podani reklamacie ho najdu a niekedy sa nenajde vobec ☹ Ale posta potom preplati skodu, tusim do vysky 10-nasobku postovneho
@dominika1988 ja neviem, co v tom pocitaci vidia vsetko. Ale niekedy ho prave vdaka tym zaznamom najdu, ze napr. posledny zaznam maju, ze prisiel na nejake miesto a najdu ho zabudnuty. A niekedy sa nenajdu, mozno ho ukradne nejaky zamestnanec alebo brigadnik alebo sa strati za inych okolnosti. Ale kazdopadne sa mozu stratit aj baliky a nie je to az take zriedkave
@pietra aha, no tak je to ako vidim to iste co s listami...nevadi, ked sa strati, tak to preplatia 😀 diky moc

@svetkaadamko to ma nenapadlo ešte ale už aj na to idem