icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katie23
15. nov 2011

Ja by som sa len chcela informovať ako by som mohla zrušiť negatívne hodnotenie, ktoré je podľa mňa absolútne neadekvátne ...

svetkaadamko
15. nov 2011

@katie23 obavam sa, ze to mozes riesit len cez admina 😒

sisaha
15. nov 2011

@katie23 pokial si ho dostala za skusenost s tebou ako nakupujucou, alebo predavajucou, tak nijako.. Zrušiť sa da iba ak by bolo dane "na oplatku", keby ty si dala zle a niekto zase ako pomsta tebe.

katie23
15. nov 2011

Jasne, len ide o to, že som chcela kúpiť botasky a asi som zle sformulovala odpoveď a ona to pochopila, že ich už nechcem a hneď bez vysvetlenia mi dala takéto hodnotenie...podľa mňa to nebolo ferove konanie....a navyše potom som jej napísala, že keď je to moja vina, tak tie peniažky pošlem, ale ona mi už vôbec na to nereagovala...nerozumiem tomu ☹

katie23
15. nov 2011

@katie23 a samozrejme zle hodnotenie ostalo aj keby som už tie peniažky poslala ☹

katie23
15. nov 2011

Tak to kde sme v škôlke...to sa tu robia také prieky??? Nerozumiem ako môže byť niekto taký pomstychtivý ☹((

nikolca
16. nov 2011

@katie23 zmazala ti to negatko sama?alebo ti ho zmazal admin?teraz som pozerala a žiadne negatko tam nemáš 🙂

katie23
16. nov 2011

Nakoniec sa to vysvetlilo🙂peniažky som poslala, takže dufam, že to je oki 😉 A vlastne neviem kto to vymazal...

stanislavao
16. nov 2011

v poslednej dobe asi 3 tyzdnov som mala 2 pripady rovnake. pani si vybrala kopec veci, chcela zlavu. zlavu som samozrejme pri vacsom odbere dala, postovne gratis a nakoniec z toho vsetkeho, mozno piatich veci uz chcela len jednu, ale zlavu a postovne zdarma chcela. nakoniec nevzala nic.
dalsej sa malila zlava 7,70, tak chcela iba jednu vec, ale peniaze neposlala. dalsia po asi tyzdnovom dohadovani a 2x ma ubezpecovala, ze peniaze poslala, tak peniaze neposlala a uz sa vobec neozvala. nicky su "nena26", "cintulka", a dalsiu som uz aj zmazala, tak neviem, kto to bol. co z toho maju? vyberie si 10 veci a potom, ze nema peniaze. no naco je to dobre???

emogeon
16. nov 2011

ahojte, mate skusenost.... zoberu mi krabicu od tenisiek normalne ako list ked ma menej ako 2 kg ?

svetkaadamko
16. nov 2011

@emogeon ahoj, nezalezi na kilach ale na velkosti balicka, ked ma nieco aj 500g a je to velke, tak to uz beru ako balik.... neviem ako mas velku krabicu, skus pozriet na stranke posty maximalne rozmery

svetkaadamko
16. nov 2011

@stanislavao no to je fakt "super" pristup .... mne niektore zeny pripadaju ako z inej planety.... alebo my sme z inej? 😖 .... ja som mala nohavice za symbolicke 1 Eur, pani chcela dvoje nohavic a ze si jej urobim cenu, tak mi prislo smiesno, ze z 2 eur aku cenu mozem urobit 😀 vymyslaju niektore ze az a teraz mam s nou problem s tou dobierkou 😕

nikolca
16. nov 2011

@stanislavao no niektore fakt super špekuluju,odo mna chcela jedna korčule s chraničmi ktore boli v originalnej krabici,tak som jej napísala že to budem posielať ako balík a poštovné bude 2,50,no napísala mi že prečo take veľke poštovné,vraj ona vždy platí bud 0,60 alebo 1,20no proste nevedela to pochopiť,no asi si myslela že aj veľky traktor s prívesom je možné poslať za 0,60eura 🙂 🙂

luciferkax
16. nov 2011

@emogeon do 2kg ti to vezmú, možno záleží od poštárky, ale ja tak posielam často 🙂

emogeon
16. nov 2011

@nikolca balik musi byt as spagatom zaviazany..ci ako sa posiela? asi iny papier treba vypisat?

nelinka0401
16. nov 2011

@svetkaadamko ahoj aj ja pozerám letáky z Lídla.majú dobré veci pre deti.niekedy by som asi kúpila všetko.také je to pekné maličké 😀 už aj čínanci či kto na tých tržniciach a obchodoch majú drahšie veci ako v obchodáku..minule robili u nás prieskum na tržnici a našli tam oveľa drahšie veci ako oproti v Mlynoch 😒 to,čo už je 😠

nikolca
16. nov 2011

@emogeon ja som posielala adidas botasky o originálnej krabici,taka klasicka krabica ked si kúpite botasky a zobrali mi to ako list,ale ta pani za okienkom sa musela isť spýtať či to môže ako list zobrať,a tiež to bolo do dvoch kilov,tam zaleži ozaj od veľkosti tej krabice 🙂 🙂

nelinka0401
16. nov 2011

@emogeon ja som posielala balíky a stačilo aby bola krabica prelepená.neviazala som ešte a nebol s tým problém

nikolca
16. nov 2011

@emogeon ja som to tiež nikdy neviazala špagátom a vždy mi to na pošte vzali 🙂

tigri
16. nov 2011

@svetkaadamko ja mam velmi rada pyzamka z Lidl, niektore sa kvalitou vyrovnaju H&M a potom este tie supravky tielocka a gatusky su uplne super 🙂 Lidl je fakt na niektore veci vynikajuci, niektore potraviny kupujem vylucne tam, lebo su kvalitativne na velmi vysokej urovni...

emogeon
16. nov 2011
stanislavao
16. nov 2011

@nikolca chore su niektore. korcule za 0,60? fakt su chore niektore.

stanislavao
16. nov 2011

@svetkaadamko na dobierku neposilajte. neoplati sa to. prave pred par dnami sme tu o tom pisali, ze uz vacsina dobierky neprebera.

nelinka0401
16. nov 2011

@tigri no aj ja som chcela ten kompletík tielko a gatky a už sa mi neušli..u nás sa to rozpredá hned 😒

sisaha
16. nov 2011

@svetkaadamko mna sa jedna neregistrovana pytala ci overal, ktory je bez ziadnych znamok nosenia a ktoreho cenu som uz znizovala o 4 eura ci je vratane postovneho...No, nie je.. To radsej niekomu darujem, ako by som mala predať pod cenu špekulantovi

nadhera
16. nov 2011

@emogeon jasne,ze zoberu,bezne tak posielam do 2kg. Navch nalepim kancelarsky a napisem adresy., ziadny spagat. Naposledy som uz posielala v igelitovej taske - urobila som z toho uhladny balicek a super,dorazilo. Vsetko ale posielam doporucene 2.tiredou. Istotoa je istota. 😉

piacere
16. nov 2011

baby, mám "problém"... o jednu vec v bazárika prejavila záujem pani, ktorá má 26 kladných hodnotení 😕 V sobotu som jej posielala číslo účtu... ani sa neozvala, či peniaze poslala. Samozrejme peniaze dodnes nemám... Pred dvoma dňami (keď som ešte netušila, že peňazí sa asi nedočkám) som jej ešte písala správu, nech mi pošle adresu, že sme na ňu pozabudli.... a od tej soboty, keď si vypýtala číslo účtu ani obraz ani zvuk... pritom včera si obnovila inzeráty....

nikolca
16. nov 2011

@piacere no mne jedna neregistrovaná posielala peniaze v nedelu,zatial mi neprišli,možno ešte dnes prídu,ale chcela aby som jej to ešte tento týždeň poslala,no pokial mi peniaze dnes prídu tak ešte dnes jej to môžem poslať ale prvov triedou,lebo zajtra je sviatok a budem dufať že jej to príde do piatku lebo vraj na tej adrese je len dokonca týždna,mám pocit že to zavána špekuláciou a to preto lebo mi napísala že pokial som z bratislavy tak to mám poslať na taku a taku adresu........ale pokial nie som z bratislavy tak to mam poslať na taku a taku adresu......takže mi uviedla dve adresy,no možno sa dočkáááám 🙂

abbey1
16. nov 2011

S čižmami to vyzerá,že sa s pani dohodnem.Tak dúfam, že ano.
Ale mám už aj ďalší problém. V sobotu som si dohodla obchod s jednou pani, hneď som previedla peniaze a odvtedy nereaguje. stále dúfam, že je len mimo, ale už mám aj trošku obavy. Po akej dobe ste kontaktovali adminov s prosbou o pomoc?

nikolca
16. nov 2011

@abbey1 mne tiež jedna mamička posielala v sobotu peniaze a kedže má inú banku ako ja,prišli mi na učet včera pobede a dnes jej to idem poslať,to je ešte skoro na riešenie adminom 🙂