icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

frick
16. nov 2011

Ahojte.Vie mi niekto poradiť či sa dá poslať detský bicykel poštou?Mám tam síce napísané len osobný odber ale pred týždňom mi napísal nejaký pán ktorý sa sem zaregistroval v ten istý deň ako mi písal, že má oň záujem.Napísala som mu 2 krát a potom som ho zmazala ako záujemcu.Ozval sa znova až dnes a že na dobierku či mu ho pošlem.Ja že nie len osobne ale zaujma ma či pošta berie aj takéto niečo bo neviem ani ako by som to zabalila.Čo si o tom myslíte?

svetkaadamko
16. nov 2011

@emogeon ahoj, uz som pisala odpoved, neviem preco tu nie je 🙂 takze, nezalezi na kilach ale na rozmeroch, takze aj ked to ma 500g a je to velke, tak to musis poslat ako balik, takze neviem aku velku mas krabicu, skus si pozriet maximalne rozmery na stranke posty

piacere
16. nov 2011

@frick určite berie, viem, že baby posielajú poštou (alebo kuriérom pošty) aj kočíky... na dobierku mu to však neposielaj, prídeš o peniaze za poštu 😉

nikolca
16. nov 2011

@frick na dobierku mu to neposielaj,pokial ma vážny zaujem tak ti peniažky pošle na učet,pokial mu to pošleš na dobierku a nepreberie si ju tebe ked sa to vráti späť budeš musieť znovu platiť poštovné,

tigri
16. nov 2011

@frick tu mas specifikaciu na balik, pozri sa, ci to splnas a urcite to aj poisti:
http://www.posta.sk/sluzby/balik-slovensko

a ak ten pan chce silou mocou na dobierku, mozno sa tiez obava, ze by mohol prist o svoje peniaze, tak nech ti najprv posle na ucet 2x postovne a dobierkovu sumu o tuto ciastku zniz....budes chranena aj ty, ak by dobierku neprevzal....ak s tym suhlasit nebude, tak ta len natahuje

frick
16. nov 2011

@piacere
@nikolca
@tigri
Ďakujem za odpovede.Uvidím či sa vôbec ozve.Ešte som nič neposielala tak som opatrná potom čo som tu čítala.Ja tu prevažne len nakupujem a zatial som natrafila vždy na SUPER predávajúce našťastie. 🙂

fukylove
16. nov 2011

@frick - ako pisu babenky -najlepsie to asi bude poslat postou cez kuriera posty, ja som tak posielala kocik, mal bez mala 20kg, isla tam ciastocna dobierka (pani ho mala dlhsie odlozeny, tak mi 50% zaplatila dopredu) a este aj poistenie do nejakej vyssej sumy je v cene a platila som nieco malo cez 10 eur 🙂
tuto sluzbu treba akurat objednat telefonicky na infocisle slov. posty - jeden den som objednala, na dalsi pre to prisli ku mne domov a na dalsi ho uz mala mamicka doma tiez 🙂

gemini2
16. nov 2011

@tigri presne, ja som teraz posielala baliky, je to tak....super pomocka. vdaka

abbey1
16. nov 2011

@nikolca Len ona mi neodpovedá na správy ani IP.

nikolca
16. nov 2011

@abbey1 a od vtedy aj aktualizovala inzeráty,si pozerala?a hodnotenia má dobré,

svetkaadamko
16. nov 2011

@nelinka0401 presne to je najhorsie na LIDLi, ze v letaku krasne veci a tam prides a bud to tam ani nedostali alebo prislo len par kusov a ked tam neprides aspon rano o 7 tak sa ti neujde ☹ mna tak raz odstavila predavacka, ked mali akciu na kavu a som sa pytala ci uz nemaju a ona pozrela a mi povedala "no ale to musite prist uz skoro rano, ked chcete akcie" 😖 trapne no
@tigri ja sa priznam, ze mna svokra "nakazila" , ked povedala, ze nebude davat zarabat Lidlu a Bille, ked mozme podporit slovenskych predajcov, ALE.... keby ti nasi slovenski mali kvalitne vyrobky a nie braky z Polska, tak nepoviem, ale toto co sa tu predava, ved to je na zaplakanie 😢
@piacere kasli na nu, popripade jej napis do hodnotenia svoju skusenost, nech aj ine vedia a mozno sa ti zazracne ozve, to sa tak stava, ked sa snazis pekne tak nic a ked napises negatko, tak vtedy sa zobudia
@abbey1 to este pockaj, ale peniaze by mali uz prist za taky cas... ale ja som napriklad teraz mala s jednou pani problem, ze poslala peniaze na 2x a jej banka mala nejake problemy a stale jej posielala peniaze naspat a na treti krat sa podarilo, tiez som uz na nu nahucala, ze jej drzim tyzden veci a peniaze nemam a nakoniec chuderka sa ospravedlnovala 🙂
@nikolca no ja som tak nedavno posielala jednej pani balik a doma som ho odvazila, aby som aspon na postovnom neprerobila (kedze som mala uplne lacne hracky pre deti) a proste na poste ma pytali asi o 60 centov menej, ale to fakt nebol moj zamer ju oklamat, ale ona ma normalne asi 3 dni bombardovala spravami, ze na nej zarabam a ze ked to tak stale robim, tak kolko asi zarobim a bla bla... no mne bolo do placu, clovek chce najlepsie a nakoniec je debil... som jej tych 60 centov poslala naspat, tak hned zacala, ze ona to tak nemyslela a bla bla.... tu sa musime vyzbrojit fakt veeeelkou trpezlivostou 🙂
@stanislavao no uz sa stalo, dala som jej aj negatko a stale sa neozyva.... nemala by som mat balik uz naspat, ked ho neprebrala? ved preslo uz 21 dni 😖

sisaha
16. nov 2011

@svetkaadamko moja sestra (ale zije v nemecku) to obcas robi tak, ze ked je tiez v lidli, alebo aldi vypredane akciove detske oblecko, tak vola na centralu a tam su takí zlatí, ze jej povedia, ze jej to co chce poslu na pobocku, ktoru uvedie. No, ale zase sme pri tom, ze to nie je SK. Ja som to nikdy neskusala, ale mozno by na SK centrale tiez prejavili ochotu....Nadej umiera posledna 😀. mozno sa da argumentovat, ze v nemecku to vedia, tak preco nie aj u nas.

katka3012
16. nov 2011

Baby neodporucam Martina Golisova ,je neregistrovana pod golisova@post.sk 😠 chcela si objednat papucky,dala som jej cislo uctu ,vsetko,tak ako sme sa dohodli a doteraz ziadna odpoved 😠

poleva
16. nov 2011

@fukylove nepošleš mi číslo na kuriéra? vdaka

poleva
16. nov 2011

kde nájdem čiernu listinu? potrebujem jedno meno

masinka
16. nov 2011

@emogeon @luciferkax
@nelinka0401
@nikolca
@svetkaadamko
minule som akurat posielala balik co mal cca 3,5 kg a teta na poste ma sprdla, ze preco na nom nie je spagat - ze vraj od 3 kg to treba... ale zobrala ho aj tak 😀

fukylove
16. nov 2011

@poleva - ak myslis toho postoveho - tak to treba objednavat tu: 0800 122 413 je to bezplatna infolinka, staci povedat, ze potrebujes objednat postoveho kuriera 🙂

poleva
16. nov 2011

@fukylove vdaka

poleva
16. nov 2011

@syslica minule bol celý zoznam,podla abecedy

syslica
16. nov 2011

@poleva Jaj, to mala tuším niektorá žienka vo fotoblogu, či nie? Priznám sa, nesledujem to veľmi, zatiaľ nemám vlastný bazár, len veselo nakupujem, keď treba a je za čo 😉 .

poleva
16. nov 2011

@syslica aha,i tak dík
písala mi neregistrovaná,že poslala peniažky ,už je tomu týžden a nič...nevieem čo teraz

syslica
16. nov 2011

@poleva Skús pozrieť tuto https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bazar-pozitivne-hodnotenia-spolahlivych-neregistrovanych/ alebo sa spýtaj priamo Denisočky, možno poradí...

nikolca
16. nov 2011

@poleva no to ju môžeš aj sem dať,mne sa to stáva dosť často už sa nad tým ani nerozčulujem a vždy su to len tie neregistrované 😠

poleva
16. nov 2011

@nikolca ale ona mi píše či došla platba? aj adresu dala...a to sa mi ešte nestalo

nelinka0401
16. nov 2011

@katka3012 tak to sa mne stáva dosť často.aj adresu pošlú a potom ani obraz ani zvuk 😠

nikolca
16. nov 2011

@poleva no aj mne jedna pisala,že mi v nedelu peniaze poslala,no a zatial mi neprišli,chcela aby som jej to do konca tyždna poslala,no a peniaze nemám,tak som jej dnes pobede písala že aby si prekontrolovala platbu že mi od nej peniaze na učet neprišli a že ja som si prekontrolovala aj č.učtu a to som dala správne,no uvidím či sa ešte ozve,aj ty jej napíš že ti peniaze neprišli aby si to prekontrolovala lebo niekedy sa môže aj chyba stať

nelinka0401
16. nov 2011

@poleva a naskúša ťa náhodou,že či jej nepošleš aj tak?ja si vždy počkím až ked mám na účte posielam.už mi posielali aj výpis aj tak som vždy počkala kým mi ich pripíše

katka3012
16. nov 2011

@nelinka0401 smutne je na tom to,ze odbijes daslich zaujemcov,kvoli neserioznym osobam ☹

nelinka0401
16. nov 2011

@katka3012 no mne sa to tak stalo pri tehu rifliach tá druhá mala fakt záujem ale prvá mi poslala aj adresu,tak,že pošlem a nakoniec sa z nej vyklula baba,čo má aj na mmb negatká,tu nie je registrovaná.no a tá druhá si medzi tým našla iné.vrrr..fakt už nechápem.ak mám o niečo záujem tak sa snažím,čo najskôr kontaktovať a previesť peniaze 😠