Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby, citajte ciernu listinu ked si chcete niekoho overit, lebo hotnotenia nepovedia celu pravdu. v ciernej listine najdete osoby, ktore su nespolahlive.
@lulana79 tak to je fakt super, ze admin zmaze inzeraty, ja uz vazne pochybujem o tejto stranke a hlavne o adminoch 😠 este ani raz mi nepomohli len komplikuju 😠 😠
@stanislavao no super, takze odteraz fakt len ciernu listinu sledovat.... ja som videla, ze nema ziadne inzeraty, ale brala som to tak,ze proste nepredava, len kupuje..... ale nepovedala by som, ze na net chodi, lebo posledne hodnotenie ma odo mna, mne naposledy pisala 2.11. spravu a odvtedy nic a admin nie je ochotny pomoc a informovat ci bola online, vraj nie je kompetentny
@martinjasen a @evastastna .... fakt dakujeme za tento pristup 😠 😠 smutne
tak aj mne dnes pisali .-)
tomaskomalcice@post.sk - tomaskomalcice (neregistrovaná/ý) - Dnes o 13:58
nepodarujete mojej cere tie cizmi chodi o skolo a nema cizmi cki zme natom dost zle prosim vas bude mat narodenini tak chcela bisom jej spravit radost pomoste jej prosim vas pre boha pomoste prosim vs
sranda, ze v prispevku pre @mafia102 , spominaju syna a odo mna chcu pre dceru cizmy 😒
@prettybaby dufam že si neposlala 😕
nechapem tieto "osoby" čo vypisuju 🙄 na net to ma a na handry nie? 🙄 daruješ a o tyždeň si to najdeš na inom bazare 🙄
@prettybaby no tak toto je sila, aspon keby to napisala gramaticky spravne, fuuuuj, hanba 😖
@akika722 alebo to niekto najde na smetisku 😠 ved ked boli v neviem ktorom roku take strasne zaplavy, co ciganom vytopilo tie ich budky a ludia pomahali, saty im poslali a oni normalne preberali co chcu a co nie a polovica veci skoncila v kontajneroch 😠
@prettybaby ta gramatika 😀 si myslim, ze takto musi pisat schvalne a hra sa nejaku chuderu ... Alebo je ozaj idiot... 😀 😀 V Malciciach je plno ciganov a ti na tom nikdy nie su zas tak zle. Zrejme je to oK, ze pyta cizmy pre dceru i syna, ved oni maju deti habadej... , ale ked maju peniaze na internet, satelit, dvd prehravace, alkohol..atd., tak mozu zajst do mesta a v bazari si cizmy kupit.
Urcite im, holky, nic neposielajte. Ja by som radsej darovala nieco ludom, co to skutocne potrebuju a takych je urcite dost i vo vasom okoli, ako darovat ich ciganom, aby si svoj vysoky rodicovsky prispevok usetrili na cigarety 😝
maminky potrebovala by som poradit. Chcem poslat hlboku vanicku z kocika z miesta A do B. Na poste aj v kurierskych sluzbach mi vsak povedali, ze musi byt zabalena v skatuly. A to je problem:(. Nemate s tym skusenost?
Posielali ste uz nieco podobne, ak ano cez koho, resp. kde sa da zohnat velka skatula? Dakujem.
som si pozrela tuto predavajucu tanikk123456789 podla mna klame, ma tam strikovany svetrik vraj znacky adams. to je ocividne, ze to je doma strikovane. a este jedny teplaky na traky, ze disney , ak by to bolo disney tak by tam bola nejaka postavicka z disney predsa. alebo dalsie ze cherokee a vidno tam uplne inu nasivku. ako moze niekto tak primitivne klamat.. nechapem.
priklad https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s...
@lilliaan
@svetkaadamko
tak tak, som moju manzelovi vravela, ze akoze nemam problem poslat veci, ale ludom, ktorym by to islo opravnene..

@svetkaadamko
marinko ma inzeraty zmazane, lebo ich neaktualizoval {asi nevie, ako}. na MMB ma stopnute prihlasovanie. moja skusenost s nou je velmi, velmi zla, mesiac som sa nevedela dostat k svojim peniazom. negativne hodnotenie, co som jej dala, jej zmazali admini, cize jedine v ciernej listine vy ste ju nasli. ale na net chodi, lebo ked si pozriete hodnotenia, tak vidite datumy, ze nieco kupuje, lebo jej tam pisu, ze prebrala balik. mrzi ma, ze to hodnotenie zmazali a tak som dalsie predavajuca nemohla varovat.