Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja som sem pisala iba preto lebo chcela neaky doklad asi uz zabudla ze chcela poslat obyčajne ...
@andrejka77 tak by som na nu kaslala ak ti da negatko za to tak tam skopci do odpovede celu konverzaciu a mas a pokial sa ti balik vrati tak jej popripade vrat peniaze alebo posli znova ale tam uz je postovne navysenie:(
pridávam negatívnu skúsenosť. Teenageri majú novú hru, reagujú na inzerát ako vážny záujemca.....dosť je to o nervy 😠 čoho sú schopní 😠 😠 😠
ved ma 39 hodnoteni či kolko takže ma skusenosti ....uz to necham tak dakujem vam
Ahojte, posielate na dobierku aj neregistrovanemu zaujemcovi? asi nie vsak 😖
@tittika ahoj, ak nemá hodnotenia inde, tak nie, neposielam 🙂 vždy vysvetlím, že to i tak výde drahšie 😀 😉
@beruska.zuzanka aj ja som verila nasej poste ☹ ale minuly pondelok som posielala dva balicky a ani jeden nebol doruceny ☹ uz som si dala dopodmienok, ze posielam len doporucene. ak nedoporucene, tak len ne riziko kupujucej
a inak, da sa reklamovat aj obycajny list, ale ci nieco zistia, je otazne
@katarinasifrova no, reklamáciu podať môžeš, an to máš zo zákona právo, ale keďže nemáš žiadny doklad, tak sa na Teba vykašlú 😉
@tittika ja posielam, tu som este negativnu skusenost nemala, tak pevne verim, ze ani mat nebudem. aj vcera som poslala
@beruska.zuzanka ja si nemyslim, ze vykaslu, ale to sa podla mna neda vystopovat, ale reklamovala som
Risknem to 😀
zdravim, mate niektora skusenosti s kupujucou lalinko2010? chce poslat na dobierku a hned aj napisala adresu, a dopisala ze baliky prebera, tak pockam na vase odpovede a potom uvidim ci poslem alebo nie, velmi pekne dakujem za rady.
ja som to zacala robit tak, ze na dobierku jedine tak, ze poslu mi postovne a zvysok na dobierku. co som onasis, aby som platila postovne tam a ked sa ti to vrati este aj postovne spat? ak ma vazny zaujem, tak to zaplati, ak nie, tak koniec diskusie.
máte skúsenosti s kupujúcou SOREN? je s ňou zdĺhavá komunikácia, napísala, že peniaze poslala na účet a mne stále nič neprišlo a nechcem posielať balík bez platby, lebo hradím poštovné....
@nikolca na skúsenosti sa treba pýtať tu 😉
ahojky má niekto skúsenosť s užívateľkou milucka111?dnes mi napísala ip tohto znenia dobrý deň milá pani som vo veľmi zlej situácii odkedy nás postihla povodeň,tak sa nemôžeme dostať k peniazom a mám tri deti nemôžem si dovoliť na nich nič kúpiť,dve mi chodia do školy 9 a 7 ročné a tá tretia má pol roka,niekedy mi nevyjde ani na mlieko pre tú malú,tak vás prosím ak máte nejaké šatstvo alebo nejaké staršie čo už nepoužívate topánočky,veľmi pekne prosím vopred vám dakujem Mária,už som tu čítala všeliaké také podvody že si niektorý s takýmito prosbami žiadajú šatstvo a potom to predávajú cez net ale čo ak tá pani ozaj potrebuje pomoc?????alebo radšej varovať ostatných????????????pozerala som aj či má nejaké inzeráty ale nemá ani jeden a dokonca nemá ani žiadne hodnotenie
@beruska.zuzanka takovato situace se přece řeší jinak,než takovym žebráním přes IP.to je strašné.
@movin taky bych už neposlala na dobírku.jednou jsem takto posilala boty,balíček se mi vrátil zpět,takže jsem utratila za poštovné
@jankapavol píš užívateľke nicolca ja som sem jej príspevok skopírovala z témy Černá listina, lebo odtiaľ jej ho zmažú, keďže tam nepatrí 😉
@beruska.zuzanka
jej dakujem ja to kopírovať neviem,moja kamarátka je tiež tú na modrom koníku,jej zas písala tiež jedna pani že či jej nedaruje detskú trojkolku,že boli u nich povodne a že ich syn bude mať narodeniny a nemôžu si mu nič dovoliť kúpiť pretože prišli o všetko a nemajú peniaze na nič
@nikolca 😉
@martinka17 podobne,musim potvrdit,za posledny tyzden sa mi uz traja ozvali:(
@luciamatusko ako super, tak to začína byť asi nový trend 😠 ☹ ☹
@martinka17 ale vacsinou su to neregistrovany!!!!!
@luciamatusko veď to je ten problém....ako podľa e-mailovej adresy zistíš, že je to decko? Ja mám aj inde inzerátiky, ako bez šance si overiť, kto to je, ak to nie je mail na azet a v profile je foto a teraz všetky neregistrované odmietať a tiež tie bez hodnotení.....to mi príde nefér, ja som mala zatiaľ len dobré skúsenosti s neregistrovanými a to aj pri dobierke 😀
@martinka17 ahoj, aj som zatiaľ nemala s neregistrovanými problémy...ale na dobierku som posielala tuším len raz... 😉
@ivett1 no ja posielam častejšie ako by som chcela, ale ak chcem predať, tak je to potrebné...ale len pokiaľ sa mi prvá nevráti. Aj teraz som vyše týždňa čakala, či preberie, nekomunikovala...už som ju čakala naspäť a baba sa ozvala, že sorry, bola som na služobke, no nepicne ma.
A ináč moja nová skúsenosť, istý pán na inej stránke sa ma opýtal, či som sa liečila v Šemši alebo na Plešivci....ako nemám slov, len preto, že chcem za starší radiomagnetofon 5 EUR....len tá cena je taká, aby sa dalo zjednávať.😀
@martinka17 a čo sa mu nepáčilo 😅 ...veď teraz taký nikde nezoženie (sú len samé CD prehrávače....atď), môže byť rád, že ho predávaš a za takú dobrú cenu🙂

@andrejka77 ak mas vasu komunikaciu, tak by som to neriesila....vedela do coho ide, sama za to zodpoveda, kedze ziadala poslat tak ,ako ziadala..zial stava sa...niekedy sa balicky stratia..ja tiez prave pre to natahovanie posielam len na podaci listok..