icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martinka17
9. jún 2011

@ivett1 on je asi veľký odborník...je to skôr na súčiastky, aj je to v popise všetko....ale tak no, nebezpečné veci vraj predávam. 😀 Tak nech sa má rád 🙂 🙂 🙂

demartka
10. jún 2011

Po dlhšom čase o kúpe kočíka-predávajúca @kicikatika-vymazala všetky inzeráty,údaje,fotky,komentáre,na internú poštu neodpovedá.Poslala som jej písomne výzvu na vrátenie peňazí,vrátila sa mi neprebratá.Hovorila som s ňou telefonicky-nič vracať nebude,lebo som si mala byť vedomá toho,že kupujem kočík používaný.Áno,používaný jedným dieťaťom necelý rok v 100% stave a nie zničený farbou!!!Inštitúcie,na ktoré som sa obrátila-SOI,právnik dokonca aj polícia-všetci svorne tvrdia-dopustila sa podvodu za účelom obohatenia sa.Riešim teraz vážne rodinné problémy,tak som jej oznámila,že všetky dokumenty postupujem právnikovi,ten mi odporučil podať trestné oznámenie.V živote som si nemyslela,že takéto niečo budem riešiť.Ale svojou neserióznosťou a arogantným prístupom si to akoby sama pýtala.Dokonca tvrdí,že mi poslala aj nánožník,ktorý zabudla pribaliť.Dodnes,teda mesiac,neprišiel.Odmieta poslať číslo z podacieho lístka a teda reklamovať,hľadať,kde sa stratil.Dá sa potom veriť tomu,čo hovorí?Nemám chuť vôbec niečo kupovať na tomto bazáriku už len z obavy,že natrafím na ďalšiu takúto potvoru,ktorá sa nabalí na úkor cudzieho...
@kicikatika-prajem,aby Ste v živote stretali takých ľudí,ako Ste Vy sama,všetko sa raz každému vráti...

stanislavao
11. jún 2011

alcoa@azet.sk - Adriána Baranová (neregistrovaná/ý)
ja som tejto osobe vyse 2 tyzdne rezervovala mikinu a vobec sa neozvala. to povodne ju chcela poslat na dobierku, co som odmietla, kedze neni registrovana a este ze som tak urobila. urcite by to neprevzala. davajte si na nu pozor a veci jej nerezervujte.

beruska.zuzanka
11. jún 2011

@demartka oj, tak toto ma mrzí 😖 😠 😔 😔 😔 mrcha jedna tá predávajúca.... ja toto zaraz nepochopím, ako to jedna mamička môže robiť 😔 😔 😔
držím palce, nech rodinné problémy sa poriešia a toto rovnako k spokojnosti hlavne tvojej 😉 hentá, nech si trhne a vracia peniaze... podvodníčka hnusná 😔 😠

aduskatt
11. jún 2011

babenky, poradite prosim ako to funguje?.........ozvala som sa na inzerat, dohodli sme sa, zaplatila som, ale tovar nezodpovedal opisu...predavajuca, ked som sa ohradila odpovedala, ze kupila na inom bazare a len skopcila povodny inzerat..............navrhla som vratenie penazi a tovaru...ako je to v tomto pripade s postovnym?ako je to zvykom? dufam, ze nebudem musiet znova platit postovne.........

beruska.zuzanka
11. jún 2011

@aduskatt ahojky, no mne sa toto stalo a predávajúca preplatila aj poštovné, keďže chyba bola na jej strane a nepopísala daný tovar, ako mala, čiže zavádzala, či už chtiac, alebo nechtiac.... takže ak je predávajúca korektná, mala by preplatiť aj poštu... držím palce 😉

aduskatt
11. jún 2011

@beruska.zuzanka dakujem, dufam, ze to tak aj bude

icokoo
13. jún 2011

@demartka no aj ja som taktoi dopadla kupila som synovy bycikel vyplatila som ho a nic predavajuca sa mi neozyva policii povedala ze mi vrati peniaze ale uz 3mesiac nic. a teraz ma zasa dalsia tuna okradla. ja som si povedala ze uz svete nic nekupim na ziadnom bazare.

maria112
13. jún 2011

Dobrý den .Prosím vás ako sa zbavyť zlej kupujucej?neposielala mi 3 týždne peniaze a pritom tvrdila ,že už ich musím mať......je toho vela , aké mám s nou problémy.napísala som jej hodnotenie .vo vašich podmienkach je ,že ked napíšem niekomu právom negatývne hodnotenie ,je zakázané aby ho ona písala mne len pre to že sa hnevá.no a ona mi ich poslala tuším 5.kazí mi tým moje dobré meno ,ktoré som si ťažko vybojovala ,mojími dobrími obchodíkmi.peniaze poslala po 3 týž s iného učtu s iným menom bez poznámky a aj inu sumu .ťažko som pátrala či su od nej.dííík za rady

jarunka111
13. jún 2011

@maria112 Mária, skús poprosiť aj adminov, aby sa na to pozreli a oni ti môžu tie hodnotenia myslím zmazať. A dotyčnú vytrvalo ignorovať, nereagovať na ňu. Tak prajem, nech sa to dá do poriadku 😉

beruska.zuzanka
13. jún 2011

@maria112 som u Teba žiadne negatká nenašla 😕 😕 😕 či to na inom bazári?? 😕

beruska.zuzanka
13. jún 2011

@maria112 apíš priamo adminkám IP o čo ide a pomôžu Ti 😉

maria112
13. jún 2011

už sa stalo a moc im dakujem za pomoc
@beruska.zuzanka

maria112
13. jún 2011

@beruska.zuzanka no na bazári ale už to odstránili

martinka17
14. jún 2011

@maria112 ja som tak s jednou bojovala, poslala mi zlý tovar, napísala som negatko a ja som dostávala na olátku tiež. Zmazali a dostala som iné, aj 2 naraz....nakoniec som to vzadal, negatko tam mám dodnes a v albume mám foto toho opasku. A pri negatku je odkaz, nech sa maminky pozrú. 😉 Dúfam, že tebe sa jej podarí zbaviť skôr, ako ti dôjde energia s ňou bojovať 😲 😀 😀 😀

ivett1
14. jún 2011

@martinka17 ale vyriešila si to dobre 🙂

martinka17
14. jún 2011

@ivett1 😵dík, už som jej mala plné zuby, ináč po mojom negatku zrušila fotky, inzerátiky a chodila len preto na stránku, aby mi dávala nanovo zmazané negatká 😲 😀

ivett1
14. jún 2011

@martinka17 😅

agentkak
14. jún 2011

ahojte chcem sa spýtat tu na konikovi asi nezistím nijako či a kedy bola užívatelka naposledy prihlásená však?? 🙄 a tá aktivita zanemá že bola prihlásená za poslednych7 dni ? dakujeem
(súvisí to s tým že som niečo poslala na dobierku a nejako sa dotyčná neozýva 😖 )

winona24
14. jún 2011

@agentkak skús napísať adminom....lebo tu na stránke sa dozvieš len to ,či tu bola za posledných 7 dní....konkrétny dátum a hodinu ee.... 😉 😉

agentkak
14. jún 2011

@winona24 no to som chcela vedieť aj som si myslela 😉 dakujem za infooo

icokoo
14. jún 2011

@agentkak mozes to zistit este tak ze si pozries ci dnes aktualizovala svoje inzeraty

agentkak
14. jún 2011

@icokoo dakujem za tip 😉 dobre vediet ale inzeratiky nema žiadne 😖

icokoo
14. jún 2011

@agentkak tak jedine cez admina

agentkak
14. jún 2011

@icokoo hej hej ešte vyčkam nebudem robit paniku hadam sa ohlási 🙂

ni.kolet
14. jún 2011

Ahojte. Pani fiby@azet.sk - ANDREA HORVATHOVA nepreberá zásielky, ktoré si ako som zistila, keď som volala na poštu inak rada objednáva.

dominika1988
14. jún 2011

@ni.kolet poznam, dva mesiace ma ukecavala,aby som jej poslala tovar na dobierku,neposlala som, lebo som si o nej precitala nieco podobne ako pises ty

andrejka77
15. jún 2011

ahojky na koho sa mam obratit ak potrebujem najst kupujucu ak som nasu komunikaciu omylom vymazala a admini nereaguju uz som 2x im pisala komu mam napisat ☹ ako som uz hore spominala riesila som nedodanie balicka a teraz sa mi vratil naspet a doticnu som vymazala a teraz co 😕 dik

beruska.zuzanka
15. jún 2011

@andrejka77 písala si adminom IP, alebo kde si písala? skús napísať IP janocka, alebo latvia 😉

ani3012
15. jún 2011

@beruska.zuzanka myslím,že @latvia už neadminuje....