icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bzuco
24. nov 2011

@mamabiba
ahoj, ja som bicyklík posielala poštou, stálo to nejakých 5E
a mala som ho obalený v igelite a omotaný páskou, nebol problém

martinka17
24. nov 2011

@mamabiba ja som posielala poštou 9kg štvrotkolku, s poistkou na 100€ a 1.tr. som platila tuším 4€ a kúpila som 8kg bicykel, poštovné bolo len 2,5 😉

akika722
24. nov 2011

ahojte 🙄
kto mi pomože toto pochopiť? 🙄
ozvala som sa na inzerat-nalepky,že mam zaujem 🙄
pytam sa či su hrube alebo tenke
on/a/ že hrube
ja:dakujem,ja zhanam tenke
on/a/ no nie su až take hrube
ja:ale ja zhanam uuuuplne tenke
on/a/ tenšie od tych nekupite
ja:ale ved v prvej vašej vete je že su hrube
on/a/ ja som myslela že chcete tie 3D mam toho vela

a toto je čo? 😲 to nieje zavadzanie??? ked od svojich hrubych prešla k najtenšim ake pozna?pritom stale hovorim o tych istych nalepkach 😕

fukylove
24. nov 2011

@mamabiba ako pisu babulky - bud postou alebo postovym kurierom - ja taketo veci balim do takeho ako "folia na potraviny" - len je to sirsie a hrubsie - kupujem v Baumaxe 😀 strechfolia alebo tak... a potom zvyknem este urobit aj cachre - machre so spagatom - keby nahodu 🙂 a tou foliou ked sa to viackrat otoci, tak nehrozi ani skrabanec 🙂

fukylove
24. nov 2011

@akika722 ja by som dala ruky prec.. 😉

akika722
24. nov 2011

@fukylove aj som napisala že dakujem nemam zaujem,no čakam odozvu 😅
ale chapeš?to čo ma byť? 😲

piacere
24. nov 2011

@akika722 nekupuuuj... jasný dôkaz, že sa snaží za každú cenu predať... ktovie čo by ti prišlo ... a keby si nebodaj reklamovala, tak ti napíše, že ona je normálna, len ty si lietadlo 😉 😀

akika722
24. nov 2011

@piacere 😀 😀 aj na nalepkach je lietadlo 😀 😀 😀 🤐 by som nebola sama 😀 😀 😀 kokos..ale prekruti všetko behom dvoch minut 😅 😠 😀

luba142
24. nov 2011

@stanislavao mne sa tak jedna ozvala, ze ma zaujem, tak som jej piala tiez podklady a sumu a tak,neozvala sa 4 dni, ked som ju vyzvala ci ma zaujem,tak mi vynadala,ze ju uhanam a uz to nechcela 😠

piacere
24. nov 2011

@akika722 😅 😀 😀

luba142
24. nov 2011

@akika722 to co su za nalepky?

piacere
24. nov 2011

@luba142 😅 😀 😀 prepáč, ale musím sa smiať, aj keď chápem, že tebe do smiechu nebolo... to čo je toto? Uháňaš ju? 😀 😀 😀

akika722
24. nov 2011

@luba142 klasika take väčšie nalepky 😅 ip?

akika722
24. nov 2011

hele hele inzerat je zmazany predajcom 😲 😲 😲 😲 😲

akika722
24. nov 2011

ok 😠 neviem čo to ma znamenať ale bacha 😠 https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/kurt1977/

piacere
24. nov 2011

@akika722 to ktorá taká šikovná? 😀

akika722
24. nov 2011

@piacere kuk hore cica 😉

luba142
24. nov 2011

@piacere no 😀...pisala som o tom viacej stran dozadu, davala som celu konverzaciu a pritom v den ked som jej pisala,tak bola na pokeci,ale nereagovala,ale za 2 dni mi vynadala, ze nema cas sediet stale pri pc a ze uz nema zaujem, pritom mi stacilo napisat, ze to potrva dlhsie, nez to uhradi, sak som aj ja mama a chapúem,ale zjavne jej moj akoze pristup vadil

akika722
24. nov 2011

nedala by som tu nick ale sa mi to zda ako pekne hnusny podvod 🙄

piacere
24. nov 2011

@luba142 ja som mala teraz takú kupujúcu (nakoniec sme sa dohodli, ale stálo ma to pol životy, štyri nové sivé vlasy a pár nechtov od jedu)... týždeň sme sa dohadovali (odpisovala mi raz za dva dni o pol noci 😅 )... proste komunikácia nulová... tiež neuháňam, ale očakávam, že sa človek bude ozývať skôr ako obdeň.... 🙄

piacere
24. nov 2011

@akika722 hej, už som pozerala 😅

akika722
24. nov 2011

@piacere keby to nebol podvod prečo by to hned vymazal/a/? 😅 a prečo taka debata? 😅

luba142
24. nov 2011

@akika722 kukala som na ten link co si dala ,ale IP nedosla 🙂

akika722
24. nov 2011

@luba142 chcela som poslať ip ale ked som ťukla na inzerat bol vymazany tak som to hodila rovno sem 😉 lebo sa mi to nezda

piacere
24. nov 2011

@akika722 aj ja so myslím, že tam bol nejaký ototo.... lebo ak by sa fakt len pomýlila, sekla, tak sa komunikácia uberá iným smerom... a určite by to neskončilo pri tom, že inzerát zmaže 😀 Ej, zahryzlo niekoho svedomie 😀

luba142
24. nov 2011

@akika722 jojo pochopila som 🙂

akika722
24. nov 2011

@piacere
@luba142 😀 😀 😀 nooo?čo vy nato?čitali ste?

luba142
24. nov 2011

@akika722 nooo dobre teda fakt, z toho by som nechapala ani ja 😉

akika722
24. nov 2011

@luba142 😅 😀

martinka17
24. nov 2011

@akika722 skoč do obchodu všetko za 1€, tam ich majú tuším za 1,50), ináč tie tenké nelepia, je to len fólia a tie 3D sú pekné, máme to na stene 😀