Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzana17 no uvidím,či sa ozve 😖 ,ja šikovná maminka 😀 mám super turbo odžmolkovač,tak som to odžmolkovala,aj do pračky som dala 😀 ,však aj zašijem,čo už,ale keď to navrhne,nebudem proti,aj keď jej vrátim veci v lepšom stave ako som ich dostala 😝 ,hej a ešte sa zasmejem,keď ich dá znova do dražby ako že super stav,ako nové 🙄
@vlasticka185 pisala, ze nema poskodenia..a ma ich..nafot *chybicky krasy* ..nech ich vidi..a ziadaj vratit celu sumu + spätne postovne..+ jej pohroz negatkom..ok..pise, ze tovar neberie nazad, ale..ak by nesedel rozmer, nepacila by sa ti ta bunda, tak ok..ale bunda je poskodena, pricom tvrdila, ze nie je..cize napis jej, pridaj negatko..a ak nepomôze, poziadaj o pomoc admina..ale najprv s nou este sus komunikovat..mozno sa zlakne negatka..
Pridávam ďalšiu neregistrovanú nespoľahlivú kupujúcu d.nemergutova@centrum.sk - Daniela Nemergutova Tri týžne ma "naťahovala" s platbou.
@traktor prave som jej napisala negatko a aj admina som oslovila,akonahle mi pride syn z kruzku pridam aj fotky,lebo ja na pc ich neviem nahodit,to mi nahadzuje moj syn,ale uz sa polepsim a naucim sa to aj tu ,lebo manzel si notebook zobral so sebou do prace,...
ja nikomu naozaj nechcem ublizit,ale takto sa obohacovat ☹ ,ved ja by som spat nevedela,ja by som nemala najmensi problem prevziat zasielku spat,ak by bol niekto nespokojny,....ved tu je to ako kupit macku vo vreci kedze to nevydiet v realy,ona mi sice fotky na mail zaslala,ale kedze je to cierna bunda,nevydno tam tie dierocky ,takysto cela kozenka je oslabena a dokonca na rukave je do L zatrhnuta,nech mi nepovie,ze si to pri foteni ci baleni bundicky nevsimla... 😨keby sa tie dierky dali zasit,alebo dat nam nazehlovacku,ale ona ma tie dierky skoro vsade-teda na viacerych miestach,ja nemam problem bundicku zaslat aj adminovi na posudenie,,pretoze ta bundicka ma uz svoje odnosene,koza je uplne KO
ahojte, takze po mesiaci a tyzdni mam konecne vyrieseny problem: nespokojna kupujuca mi poslala spat tovar, lebo som ho nedostatocne opisala a ona sa nepytala - chyba na oboch stranach. vraj jej prve odoslanie bolo obycajne, o com nie je doklad. mne nebolo nic dorucene, ani oznam o ulozeni zasielky na poste. bola som sa aj pytat, nic. druhe posielanie: nic nechodilo, poprosila som ju, ci to moze skontrolovat podla podacieho cilsa na sprievodke na stranke posty. ukazalo sa, ze zasielka je nedorucena, lebo adresat nebol zastihnuty. opat ziaden oznam v schranke.
dnes som sa sla opytat na postu a zasielka tam bola!!! takze konecne som mohla vratit dohodnutu sumu a vyriesit to vsetko.
na zaver: ak ocakavate zasielku akehokolvek druhu, druha strana vam tvrdi, ze to poslala, chodte sa informovat na postu. zrejme tety a ujovia z posty zabudaju informovat prijimatelov o ulozeni zasielky...
@vlasticka185 to je na negatko / neodstran ho ani, ked ti vrati peniazky - môzes ho upravit, ale zasluzi si ho..a je to aj na vratenie peniazkov..toto nie je bunda bez poskodenia..kludne ju odkaz na tuto stranku, nech si to sama pozrie..niektore by si mali hlavne uvedomit, ze takto pridu o dalsich zakaznikov..lebo ak sa nieco take stane, ma sa problem hned riesit a nie, ze ja tovar neberiem, toto je bazar, co chcete za taku sumu..to su vsetko len vyhovorky..patria ti peniazky + spätne postovne, niec co riesit..drzim prsty, nechsi to predavajuca skoro uvedomi..ze takto sa to nerobi..
@valika_val ja sa nestačím diviť, čo sa tu v poslednej dobe na bazáre deje... Pravdaže máš právo na peniaze, vrátane poštovného... a to jej "nové stáli dosť, ani v sekáči neberú späť" nech si strčí za klobúk.... pretože ťa OKLAMALA.. tvrdila ti, že sú kožené... ak by do inzerátu napísala umelovina, tak predpokladám, že inzerát preklikneš a hľadáš ďalej.... takže klamala - peniaze späť....
kocky,ako to je ked vam niekto posiela postovou poukazkou peniaze?to vam pride sek domov?a tam treba vsetky moje udaje,ze?hlupe otazky,ale nikdy som s tymto nemala skusenosti 😅 dakujem
@valika_val ano tak ako pisu ostatné : ziadaj vratit peniaze, pretoze uviedla nepravdive info dokonca aj ked si sa priamo pytala na material a kedze uz nemas doveru tak odstupujes od celej "zmluvy" medzi vami : nech vrati peniaze za jedny aj druhe topanky
dat negativne hodnotenie , a neustale jej pisat kym sa veci nenapravia
@julianka777 musíš dať adresu, ale môže ti to prísť aj na učet- vtedy musíš dať č.účtu a príde ti to s poznámkou "slovenská pošta", ak nedáš účet, príde ti to ako šek do schránky a ten si vyberieš na pošte, poplatok za posielanie na účte je pre dotyčnú nižší, než ak posiela na adresu, to isté platí aj pri dobierkach
@benne aha,tak je uz len na mne ci si to dam domov,alebo na ucet...a co je rychlejsie?na ucet c domov?a dakujem 🙂
takze predavajuca mi slubila, ze mi vrati peniaze za tie druhe topanky, ktore este neodoslala, k tym prvym, pri ktorych spravila chybu, sa nevyjadrila... 😠
@valika_val ja by som žiadala vrátenie penazí aj s ujmou na poštovnom.. to čo su za spôsoby, ked už chcela byť herečka, mala aspon tú nálepku odlepiť 🙄 😠 😠
@benne no ved ja ziadam aj postovne, ktore som platila pri kupe tovaru, aj postovne, ktore budem platit, ked jej budem topanky posielat spat!!! spolu to je 9,20€.
a co sa tyka tej nalepky - ta sa da nalepit a odlepit, ale topanky su nenosene, neposkodene, "vonave" od novoty - citit ich umelinou, nie kozou a podrazka je ornamentalna - je na nej nejaka teta rakosnicka.
baby, predavajuca (naoko) pripusta vratenie sumy, ale bez postovneho a ze najprv jej mam poslat topanky a potom mi vraj vrati peniaze... co s tym?
trocha sa bojim doverovat jej... ale asi mi nic ine neostava, ci?
@valika_val ved posli, ale doporucene, aby sa nahodou nevyhovarala, ze to nedostala...ale ja by som trvala aj na postovnom...ona proste klamala.
@valika_val určite trvaj na vrátení i poštovného, klamala, chcela si kožu, nie umelú hmotu a aj si sa na to špeciálne dopytovala..
@valika_val ahoj. ja by som uricte neposielala tovar pred tym ako ti vrati peniaze. aby si nakoniec neostala aj bez topanok aj bez penazi

@mamka78 presne tak