icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
10. dec 2011

@svetkaadamko 😀 😀 😀 😀 😀

magika6479
10. dec 2011

@sisaha ved samozrejme aj ja! aj ked posielam len za 3eurá ale si to všetko odkladám,,a nie ešte takú sumu.. 😖 No sama veru rozmýšľam že čo jej vlastne napísať opici 😀

magika6479
10. dec 2011

@svetkaadamko no veru takéto nám tu treba!! človek je seriózny,chce pomôcť aj ostatním mamičkám a vidíš...Klamstvo a podvody sú všade!! No ak sa jej naozaj ten balík vráti späť,včo neverím,,,tak aj tak si budem pýtať to číslo čo bude na balíku...A ak mi ho aj potom nedá a bude sa vyhovárať,,tak nech si ma neželáá!! napíšem jej také hodnot.že už u nej nekúpi nik nič!!

lilliaan
10. dec 2011

@janus32 som si tu Slavka nasla na MMB a nema tam ziadne hodnotenie a ani jeden inzerat 😖

svetkaadamko
10. dec 2011

@magika6479 tak tak treba im ukazat, ze my nie sme hlupane 😉

svetkaadamko
10. dec 2011

@lilliaan ale ved tam je, Slavka F. (plastove obalky). inzeraty, hodnotenia, vsetko 😀 😉

magika6479
10. dec 2011

@svetkaadamko vieš ale je to do plaču,že takto sa tu dostanú kadejaký podvodníci a okrádajú nevinné mamičky ☹ 😠 😢

svetkaadamko
10. dec 2011

@magika6479 no ved ja sa z toho nesmejem, aj mne je z toho do placu, je to chore, ako dokazu niektori ludia nechutne klamat a este sa aj hrat na urazenych, tiez momentalne riesim problem a je mi z toho na nic 😢

lilliaan
10. dec 2011

@svetkaadamko ahoj,, tu je link: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=224039 ja tam ozaj nic nevidim 😒

magika6479
10. dec 2011

@svetkaadamko no ved ale kolko je tu takých oklamaných žien! do čerta!! 😠 😠 😠 ved to neni normálne!! Lenže vidíš,na čo sa môže človek spolahnúť? na hodnotenia? na to ako dlho si tu? či načo?? asi na nič! 😢 😢

svetkaadamko
10. dec 2011

@lilliaan to je ina, su tam asi 3 Slavky F, toto je ta, o ktorej piseme http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=161003 😉

svetkaadamko
10. dec 2011

@magika6479 presne to sa pytam aj ja, pozriem si hodnotenia, fajn, profil, fajn, vsetko fajn a nakoniec ta druha strana oklame, toto nie je normalne ☹

nanulik
11. dec 2011

máte niekto skúsenosti s predávajúcou pod nickom kwetinka? písala som jej k nejakým inzerátim len vôbec nereaguje tak neviem či sem nechodí alebo ma ignoruje 😕

benne
11. dec 2011

@nanulik kwetinka má 0 inzerátov, daj presný nick a pozri, kedy naposledy akutalizovala inzeráty, podla toho budeš vedieť, či tu bola dnes, včera, či pred týždnom.. hocičo sa môže stať, nemusela tu byť

nanulik
11. dec 2011

jáj je to kwietok a aktualizovala pred dvomi týždnami ale to neznamená že sem nechodí. lebo užívateľ môže byť na MK aj bez toho že by aktualizoval inzeráty.
viem že sa môže stať hocičo, ja len či náhodou niekto nemá skúsenosti

zuzana17
11. dec 2011

Ahojte, prosím poraďte mi ako by ste riešili, keby ste za danú vec pýtali napr. 3,40€ s doporučeným poštovným a daná pani by Vám poslala 3,30€? Sama sa rozhodla, že chce doporučene, tak neviem či sa pomýlila alebo ako 😅

janka_pn
11. dec 2011

@zuzana17 poslala by som jej to doporucene, tych 10c sa mozno pomylila.

zuzana17
11. dec 2011

@janka_pn veď som jej napísala, že jej to pošlem. ide totiž o neregistrovanú záujemkyňu a neozvala sa mi, no nič 🙂

nanulik
11. dec 2011

@zuzana17 tiež by som poslala, 10c z biedy nevytrhne

poleva
11. dec 2011

@zuzana17 sranduješ ? riešiš tu 10 centov??? pane bože...

stardust
11. dec 2011

@poleva ide o princip.

poleva
11. dec 2011

@stardust nech sa to opýta jej,ťažko takto dedukovať,,,,

stardust
11. dec 2011

@poleva reagujem na tvoju poznamku, ci sranduje kvoli desiatim centom. Nie nesranduje, kupujuca si nema co svojvolne menit cenu.

poleva
11. dec 2011

@stardust vieš čo nechaj to tak,,,jedná sa o 10 centov,určite sa zmýlila,,,

stardust
11. dec 2011

kazdy ma inu financnu disciplinu...

svetkaadamko
11. dec 2011

babule chcem sa vas opytat, mala ste niektore problemy s predavajucou na MMB? chcem vediet, ci to tam admini vedia poriesit, stale riesim tu s tou baranicou, je mi z nej uz do placu, vypisuje mi kraviny, pod hodnotenie pise somariny, napisala som adminovi, ze je podla mna to negatko neopravnene, je to len pomsta za to moje a ona ma osocuje 😢 😢

traktor
11. dec 2011

@svetkaadamko pis http://www.mimibazar.sk/hodnoceni.php?user=43078 ona ti pomôze..tiez som mala problem, pisal mi chlap, nedalo sa s nim..blokla ho 😉..a teda pomohla mi uz viackrat 🙂

martinka17
11. dec 2011

@zuzana17 ja by som poslala a napísala, že sa sekla, nech si nabudúce dáva pozor. Lebo 10€, to ťa iste nechela okradnúť, to by ti poslala 2,4 a nie 3,3 😀 😀 😀

nikolca
11. dec 2011

@svetkaadamko presne tak,Lucia Vesela pomohla aj mne a viackrat,ona je super a určite ti pomôže 🙂 🙂

janus32
11. dec 2011

@lilliaan najdes si pod celym menim-Slávka Fričová-plastové obálky,teraz som to pozerala,dokonca ma 919hodnoteni 🙂