icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
17. dec 2011

@benne no veru na noc dilema a ešte ked mi tu niekto stoji na kabli 😉

nanulik
18. dec 2011

baby uvediem tona pravú mieru tovar stál 4e a pošta 3e, áno beriem to že si každý určí cenu za poštovné. možno v tom mala zarátané aj náklady na dopravu na poštu 😕 ale aj tak si myslím že aspon 2.tr. to mohla poslať doporučene

prettybaby
18. dec 2011

@macamac
@nikolca
@benne
@little84
dakujem baby .-) pomohlo mi na ukludnenie aj to, ze som to sem mohla napisat.)))

nikolca
18. dec 2011

@nanulik no poštovne 3 eura by som určite nezaplatila,ja byvam na dedine a na poštu musim chodiť do mesta,preveziem 50 centov tam a 50 späť,no a poštovne si určujem podla tarif,no keby som pytala 3 eura tak by som asi bohviečo nepredala akurat by mi bolo napisane tak dovi a dopo 🙂 😉

nadhera
18. dec 2011

@nikolca osobne sa snazim poslat balicek co najlacnejsie,ale zasa nie obycajne. istota je istota, takze to riesim doporucene 2.triedou a cena podla vahy. Mala som vsak aj maminy, ktorym stacilo poslat obycajne a to vzdy trpnem, ci to pride. Aspon listok , kolko som platila na poste si vypytam a verite neverite - fotim si cely postup balenia, vratane odvazenia doma 😉

sofokleska
18. dec 2011

@nikolca tak 3 eura poštovné to už čo je... 😠 ved ked tak veľmi chce tak nech si to zarata do tovoru čo predava, ale nie do poštovneho.....

nikolca
18. dec 2011

@sofokleska ved to nech si da vyššiu cenu a nie pštovne vyššie

lenocka84
18. dec 2011

@nikolca len ona to robi naopak, asi aby nalakala ludi
vies ze da si nizsiu cenu za tovar, a vyssiu za postovne. a bolo by fajn mat to v podmienkach, a znaci to teda riadne citat aj tie. lebo potom vie suma zaskocit

magic08
18. dec 2011

boze kocky, mne balik furt neprisiel domov.... od 9.12. 😠

little84
18. dec 2011

@magic08 ja sice cakam na baliky "len" od 13.12. ale aj tak som uz z toho dost nervozna,dufam ze zajtra konecne dorazia..

katie23
18. dec 2011

Chcela by som sa poradiť ako postupovať...objednala som si tovar, poslala peniaze na číslo účtu, ale dotyčná osoba vôbec nereaguje...peniažky som poslala už v stredu a je nedeľa...už jej museli dôjsť 3x.... 😒 mám ešte počkať?

nadhera
19. dec 2011

@katie23 ak si poslala € v stredu a nemate rovnaku banku, tak ich predavajuca dostala v piatok a moze byt, ze jej ich pripisali az v piatok po 18tej .

katie23
19. dec 2011

oki už je to v poriadku...len som sa zľakla, lebo išlo o dosť veľkú sumu peňazí... 🙂

ivett1
19. dec 2011

@katie23 presne ako píše @nadhera ...mne sa tiež stalo, že som peniažky poslala na účet (dokonca začiatkom týždňa), napísala som predávajúcej správu, žiadna odpoveď mi neprišla, ale v pondelok som mala na pošte balíček...a až večer správu od predávajúcej, že mi už objednaný tovar poslala...

ivett1
19. dec 2011

@katie23 a vyzerá to tak, že to bolo asi tak aj v tvojom prípade 😉

katie23
19. dec 2011

🙂

stanislavao
19. dec 2011

@katie23
no neviem, mne sa to nezda. z mojej skusenosti su peniaze vzdy na druhy den na ucte, aj ked je to ina banka a ked vam ani neodpisuje, tak to mi je tiez dinve. keby aspon napisala, ze nema este peniaze, alebo nieco. urgujte ju.

gemini2
19. dec 2011

kupila som odrazadlo 3v1 ale v skuztocnosti je len 2v1.....som sklamana... 😝

nikolca
19. dec 2011

@gemini2 aj si ju kontaktovala?a prečo len 2 v1?

silvia1983
19. dec 2011

prosim vas, daju sa kupit bublinkove obalky v Sevte? 😕
dakujem, alebo aj v obycajnom papiernictve?

silvia1983
19. dec 2011

a kedy cca pridu peniaze ked je ina banka, a boli posielane sobota-nedela ?

gemini2
19. dec 2011

@nikolca v inzerate bolo pisane na vozenie, odrazanie aj hojdanie. ale hojdacka sa neda spravit, chyba ten spodok....predavajuca pise, ze nevie ako sa to ma prestavit na hojdanie, lebo oni to na hojdanie ani nevyuzivali ale na nete su obrazky a chyba tam nieco....

nikolca
19. dec 2011

@gemini2 no tak pokial to dodala bez nejakych časti,tak bud by som jej to vratila a žiadala peniažky späť+spätne poštovne alebo by som si to nechala a žiadala zlavu kedže v popise bolo niečo ine,čiže žiadala by som nejaku čiastku z tej sumy aby vratila,to nevadi že oni to nepouživali mala to pred predajom vyskušať a potom uviesť ake to ma funkcie 😒

bbtina
19. dec 2011

@silvia1983 banka platby zadane od piatku po 17.00 a aj pocas vikenda spracuje az v pondelok po 9.00 a platba do inej banky by mala nabehnut do utorka do 18.00

silvia1983
19. dec 2011

@bbtina dakujem

gemini2
19. dec 2011

vyzera to takto....je to podla vas vozitko, odrazadlo, hojdacka? ak ano- ako mam tu hojda. spravit?

little84
19. dec 2011

balicky dorazili ale som dost sklamana :( ja nechapem preco sa neda objektivne popisat stav veci..ked niekto napise malo pouzivane,uplne bez chyby a vec ma zmolky tak ja neviem :( tiez mame malo pouzivane oblecenie ale to vyzera uplne inak ☹ velmi som z toho smutna lebo na fotkach tie veci vyzerali super a tesila som sa na ne.neboli prave najlacnejsie,to za tu sumu som mohla mat uplne nove.. 😒

heni79
19. dec 2011

@silvia1983
Aj v Tescu majú bublinkové obálky. 😀
No v Sevte, Fax Copy, v papiernictve, všade by sa mali vyskytovať. 😀

little84
19. dec 2011

uz mi to nedalo a prvykrat som napisala predavajucej,ze nie som spokojna..som zvedava na reakciu..strasne som z toho celeho smutna,az sa mi chce plakat ☹ ☹ ☹

little84
19. dec 2011

napisala som predavajucej,odpisala ze ju to mrzi ze asi zabudla napisat ze ta vec ma zmolky a ze jej osobne by to nevadili .ale mne vadia! co teraz,mam jej dat negativne hodnotenie alebo sa na to vykaslat? 😠