Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby uvediem tona pravú mieru tovar stál 4e a pošta 3e, áno beriem to že si každý určí cenu za poštovné. možno v tom mala zarátané aj náklady na dopravu na poštu 😕 ale aj tak si myslím že aspon 2.tr. to mohla poslať doporučene
@nanulik no poštovne 3 eura by som určite nezaplatila,ja byvam na dedine a na poštu musim chodiť do mesta,preveziem 50 centov tam a 50 späť,no a poštovne si určujem podla tarif,no keby som pytala 3 eura tak by som asi bohviečo nepredala akurat by mi bolo napisane tak dovi a dopo 🙂 😉
@nikolca osobne sa snazim poslat balicek co najlacnejsie,ale zasa nie obycajne. istota je istota, takze to riesim doporucene 2.triedou a cena podla vahy. Mala som vsak aj maminy, ktorym stacilo poslat obycajne a to vzdy trpnem, ci to pride. Aspon listok , kolko som platila na poste si vypytam a verite neverite - fotim si cely postup balenia, vratane odvazenia doma 😉
@nikolca tak 3 eura poštovné to už čo je... 😠 ved ked tak veľmi chce tak nech si to zarata do tovoru čo predava, ale nie do poštovneho.....
Chcela by som sa poradiť ako postupovať...objednala som si tovar, poslala peniaze na číslo účtu, ale dotyčná osoba vôbec nereaguje...peniažky som poslala už v stredu a je nedeľa...už jej museli dôjsť 3x.... 😒 mám ešte počkať?
oki už je to v poriadku...len som sa zľakla, lebo išlo o dosť veľkú sumu peňazí... 🙂
@katie23
no neviem, mne sa to nezda. z mojej skusenosti su peniaze vzdy na druhy den na ucte, aj ked je to ina banka a ked vam ani neodpisuje, tak to mi je tiez dinve. keby aspon napisala, ze nema este peniaze, alebo nieco. urgujte ju.
prosim vas, daju sa kupit bublinkove obalky v Sevte? 😕
dakujem, alebo aj v obycajnom papiernictve?
@gemini2 no tak pokial to dodala bez nejakych časti,tak bud by som jej to vratila a žiadala peniažky späť+spätne poštovne alebo by som si to nechala a žiadala zlavu kedže v popise bolo niečo ine,čiže žiadala by som nejaku čiastku z tej sumy aby vratila,to nevadi že oni to nepouživali mala to pred predajom vyskušať a potom uviesť ake to ma funkcie 😒
@silvia1983 banka platby zadane od piatku po 17.00 a aj pocas vikenda spracuje az v pondelok po 9.00 a platba do inej banky by mala nabehnut do utorka do 18.00
balicky dorazili ale som dost sklamana :( ja nechapem preco sa neda objektivne popisat stav veci..ked niekto napise malo pouzivane,uplne bez chyby a vec ma zmolky tak ja neviem :( tiez mame malo pouzivane oblecenie ale to vyzera uplne inak ☹ velmi som z toho smutna lebo na fotkach tie veci vyzerali super a tesila som sa na ne.neboli prave najlacnejsie,to za tu sumu som mohla mat uplne nove.. 😒
@silvia1983
Aj v Tescu majú bublinkové obálky. 😀
No v Sevte, Fax Copy, v papiernictve, všade by sa mali vyskytovať. 😀
uz mi to nedalo a prvykrat som napisala predavajucej,ze nie som spokojna..som zvedava na reakciu..strasne som z toho celeho smutna,az sa mi chce plakat ☹ ☹ ☹
napisala som predavajucej,odpisala ze ju to mrzi ze asi zabudla napisat ze ta vec ma zmolky a ze jej osobne by to nevadili .ale mne vadia! co teraz,mam jej dat negativne hodnotenie alebo sa na to vykaslat? 😠

@benne no veru na noc dilema a ešte ked mi tu niekto stoji na kabli 😉