icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
2. júl 2011

@ninka09 tiez by som to nebrala späť. ak je poškodeny, tak ho poškodila ona. Ak ho nereklamovala okamzite, neskorsie reklamacie nie su uznane. Odpisala by som jej iba raz a to tak, ze to ze si to rozmyslela je jej problem. Mala dost casu na to, aby sa rozhodla ci tovar chce, alebo nie. Ak sa jej nepaci, nech ho preda a nech si kupi iny. Podla mna ide z jej strany o spekulaciu.

zuzana1710
3. júl 2011

prosim vas co znamena,ze je aktivny ??kolko sa to rata??mesiac,tyzden?den???nechcem nikomu krivdit..

nikolca
3. júl 2011

@zuzana1710 ahoj nie som si celkom istá ale pokiaľ má písané že je aktívna,tak je to za posledných sedem dni,že tu bola prihlásená, 😉

winona24
3. júl 2011

@zuzana1710 zuz za posledných 7 dní keď bola prihlásená,tak ukazuje aktívna

sticker
3. júl 2011

@stanislavao Tiež mám s ňou nie moc dobrú skúsenosť...... Aj napísala, že mi vráti poštovné a nič. Dala som po nejako čase negatívne hodnotenie a prosila, nech ho zmažem. Od nej som sa samozrejme hodnotenia nedočkala. Jednoducho bola rada, že sa zbavila nejakých vecí, peniaze mala, tak nemala potrebu ďalšej komunikácie... Takže naozaj bacha na ňu 😒

zuzana1710
3. júl 2011

@nikolca
@winona24 dakujem vam...takze panulka je aktivna a neda o sebe ani vediet..dikes

nikolca
3. júl 2011

@zuzana1710 no to sa niekedy stáva že ked už nemajú záujem tak hrajú mrtveho chrobáka mne sa to tiež už par krat stalo,že som len vypisovala,vypisovala nereagovali,keby aspoň napísali viete čo rozmysleli sme si to 😉

zuzana1710
3. júl 2011

@nikolca Tu ide o trochu inu vec..;o))

traktor
3. júl 2011

@zuzana1710 je to 14 dni, nie sedem

winona24
3. júl 2011

@traktor fakt???? mno tak ja som bola v tom že 7.... 😝 chups....zase som múdrejšia

zuzana1710
3. júl 2011

@traktor aha..dakujem.. 😉

maggie2
5. júl 2011

@martinka17 myslela som s tými nahnevanými smajlami fakt, že to tak je, že musí človek si hradiť poštovné pri vrátení tovaru a veľké písmená som dala preto, lebo presne tak to je formulované v tom zákone

maggie2
5. júl 2011

@ninka09 nie si povinná prevziať veci späť

michelleuk
6. júl 2011

ahojte maminky,potrebujem od vas radu co sa roby v tom pripade ak je balik poslany z anglicka vecinou odomna chodia do 7 dni...no ale teraz nastal jeden problem balik som posielala 22.6 ale 28.6 bola dana posta na slovensku vykradnuta kde to malo prist,,ked ja som volala na anglicku postu (Royal Mail)povedali mi ze balik je pozastaveny na slovensku kedze bol poslany 1 triedou je poisteny takze mi povedali ze ak to ani mne ani pani nepride do 27.7 mam si poziadat o poistku....neviete nejaku slovensku postovu stranku kde by som mohla najst info?alebo mam volat rovno na postu kde mal ist???

martinka17
6. júl 2011

@michelleuk http://www.posta.sk/ skús tu
alebo im zavolaj na infolinku
0800 122 413 😉

michelleuk
6. júl 2011

@martinka17 jej dakujem uz som im a email zaslala tak dufam ze mi poslu odpoved rychlo 🙂

martinka17
6. júl 2011

@michelleuk to neviem, ale ak nie, ráno im zavolaj 😉

michelleuk
6. júl 2011

@martinka17 no ved som skusala ale volala som na zle cislo len zo slovenska...ale uz mam aj cislo na zahranicne volania tak uvidime 😉 ale radsej by som to emailom riesila lebo prevolam aj gate 😅

martinka17
6. júl 2011

@michelleuk jaj, ja ťapa som si nevšimla, že si v GB 😲 😀 tak potom sa nedovoláš, bezplatné nie su zo zahraničia dovolateľné. Potom to skús cez ten mail, ak by to nešlo, prezvoň na tú poštu, resp na najbližšiu veľké poštu. Si vymyslím, ak by bola vykradnutá Turňa, tak by som volala tam alebo potom do Moldava nad Bodvou 😉

michelleuk
6. júl 2011

@martinka17 no len v tej dedine to neni kde to bolo vykradnute skusam zistit ze v akom vecsom meste by to mohlo byt okolo ze by som ravno tam zavolala kde je to pozastavene...a mozem sa ta spytat ako sa to riesi v takychto pripadoch ako myslim ci mam cakat kym mi vyplatia peniaze za balik alebo co lebo teoreticky to ma cas dojst do 27 az potom to budu ang riesit

martinka17
7. júl 2011

@michelleuk hlavné držím palce 😀 😀 😀 😀

erika34
7. júl 2011

Ahojte, ja by som Vás len chcela upozorniť na neserióznu osobu, ktorej som poslala tovar v hodnote 7 Eur poštou. Po mesiaci sa mi vrátil balík späť s tým, že samozrejme poštovné tam a späť /spolu 6,60 Eur/ som musela zaplatiť ja. Ako sa hovorí za dobrotu na žebrotu. Ja som chcela pomôcť nízkou cenou a sama som teraz v mínuse. Tá pani o ktorej píšem je MONIKA KONYOVÁ, sídlisko 339 Turany nad Bodvou okr. Košice 04402 . Táto pani nieje registrovaná a reakciu na inzerát mi poslala z mailu: tulejovaerika@azet.sk . 😠 😠 😠 😠

dajna11
10. júl 2011

Ahojte,tak to vyzerá že podobne som dopadla aj ja....neviem či sa može balík stratiť poštou,mne sa to nikdy ešte nestalo,vela krát som posielala aj na dobierku a vždy mi peniaze prišli čo najskor,pani cchela balík na dobierku,bola som ochotná,chápem že nie každý má netbanking,že mu je lepšie to poslať na dobierku a príde mu to domov,bola som ochotná,vyšla v ustrety,a nakoniec sa mi to vypomstilo....za dobrotu na žebrotu....síce mi ešte neprišel balík nazad ale asi sa tak stane za pár dní,pani písala že jej balík neprišiel a to som ho posielala 1.triedou 20.6.....platila som vysoké poštovné len aby ho mala čo najskor a teraz ked ho bduem chceiť nazad tak si znovu priplatím poštovné.....a budem v mínuse vyšše 6eu.....ako píše
@erika34 ....neviem ako sa takto možu ludia zabávať....

krasnulka
12. júl 2011

Mariana Burganová, Malý Čepčín 31, 038 45 -POZOR!!! Znama firma, podvodnicka, posle balik na dobierku, zamerne vypise sek naopak, ustrizok ktory zaplatite a zostane na poste je tak vypisany, ze vy ste adresat a ona odosielatel, velku cast seku vypise tak, aby prisli peniaze jej a penaize si prevezme, ale pyta peniaze znova, pretoze jej peniaze udajne neprisli, co ona ma doklad o odoslanom baliku na dobierku, ale vy nemate v rukach nic, lebo ustrizok je vypisany ako vy adresat. Davajte si pozot, u nich na poste ju dobre poznaju a urobila to viacerým ludom.

aduskatt
12. júl 2011

@krasnulka sila.....ale ved na poste ti nedaju balik bez zaplatenia, ak je to na dobierku.takze ak si ho prebrala, musela si zaplatit..ci zle rozumiem?

martinka17
12. júl 2011

@krasnulka to bz sa nemalo stať, pracovníčka na pošte je zodpovedná za to, aby takýto šek neprijala...zavolaj na infolinku alebo pošli mail a žiadaj prešetrenie, uvidíš, čo odpíšu, resp. povedia. 😉 A to že to urobila viacerým ľuďom a dobre ju poznajú a predsa taký šek príjme????? To mi akosi nejde do kopy 😠

krasnulka
12. júl 2011

@aduskatt
@martinka17 este raz. Predavajuca mi poslala balik na dobierku. Sek na vyplatu na adresu vypisala tak, ze na ustrizku som ja ako adresat a ona ako odosielatel. Ale na tej velkej casti seku napisala seba ako adresata a mna ako odosielatela. Cize nie su na jednom seku napisany rovnaky adresat a prijemca. Je to prehodene. Kedze som balik zaplatila, ustrizok sa pricvakol k sprievodke a zostal na poste. Peniaze prisli predavajucej. Ta vsak chcela peniaze poslat na ucet, lebo jej sek neprisiel. Ja doverciva sprosta jej poslala znovu peniaze. Na druhy den som isla na postu a postarka sa pozrela na ten balicek ze zavola ku nim na postu a vsimla som si, ze na tom ustrizku som ja ako adresat a ona ako odosielatel, cize podla ustrizku mali peniaze prist mne. Ale na velkom seku, ktory posta posiela na vyplatu bola ona adresat. Peniaze prevzala. Postarka volala na postu, na jej poste povedali, ze peniaze prevzala a ze to bol zamerny podvod, lebo peniaze chcela znova a ja som sa nemala ako preukazat, kedze sek na poste ukazuje na to, ze som ja adresat. Ale u nich na poste potvrdili, ze peniaze prevzala za 2 dni od mojho zaplatenia. Ja vlastne nemam doklad o zaplateni.

martinka17
12. júl 2011

@krasnulka ak peniaze prevzala, podpísala predsa doklad. Ja tiež musím ten červený podpísať a ten je u nich na pošte, resp. v archíve. Ja chápem, ako chce podvádzať, preto radím reklamovať to, resp. zavolaj ráno na bezplatná infolinka 0800 122 413 😉 a povedz čo sa stalo, uvidíš čo ti povedia...ale pracovníčka je zodpovedná a svoju prácu, také niečo nemá prebrať ...aspoň podľa mňa ako laika...lebo to robí pošte problémy. A ak ti navyše na pošte tvrdia, že to robí stále, prinajmenšom mi to príde čudné 😲

nibiru
12. júl 2011

@krasnulka ja som tak omylom vypisala sek prvy krat som posiela na dobierku automaticky mi pani na prepazke prepisovla sek lebo som ho vypisala zle ked som sa jej ospravedlnovala ze to prvy krat posielam sa,ma mi povedala ze ona je povinna ho skontrolovat!

martinka17
12. júl 2011

@krasnulka ešte si sama napísala, že majú obe strany šeku k nahľadnutiu...tak na to pri tom volaní upozorni! 😠 😠 ako ma vytáčajú taký podvodníci, joj, nenapíšem čo chcem, ale si domysli, aké slová ma napadli 😠 😠 😠 😠 😠