icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
28. dec 2011

@frick pozri kedy aktualizovala inzeraty, pripadne mrkni do jej fotoblogu, ci nepridala daku novu spravu..ak nic..vie ti to zistit admin...ale toho by som teraz vynechala este..kedze sama si povedala, ze ti to staci poslat po sviatkoch..takze jej teraz napis IP..a uvidis co a ako..ja by som asi pockala do piatku a ak sa neozve, tak uz by som to riesila..ma dost dlhy cas, aby ti to poslala a aj aby ti to doslo

frick
28. dec 2011

@traktor Veď hej.Pozerala som aj inzeráty pred 5 dňami aktualizovala a vo fotoblogu nič ale asi fakt robím zbytočnú paniku ešte je to krátko len sa snažím byť opatrná po tom čo tu čítam som v strehu.Už som jej napísala tak som zvedavá človek je v neistote keď nieje žiadna odozva. 🙂 Tak ďakujem

martinka17
28. dec 2011

baby, asi je to trošku mimo tému, ale zháňam pre chrústika goralský klobúčik, neviete niekto poradiť, kde ho kúpim, lebo som z KE a tu ani len na Vianočných trhoch som ho nenašla ☹

martinka17
28. dec 2011

@len.petra vďaka 😵 , budem musieť skúsiť takto, len tam nie su veľkosti 😔 , zajtra zavolám, možno mi cez telefón poradia 🙂

len.petra
28. dec 2011

http://www.inabusiness.eu/product/goralske-klob... sem zavolaj a objednaj podľa obvodu hlavičky, prípadne podľa veku.. určite Ti poradia 🙂 držím palce

martinka17
28. dec 2011

@len.petra jj, VĎAKA 😀 😀

haramiova
29. dec 2011

Dievčata aj Vam už napisala nejaka zaujemkyna pod inzerat že "Kupim" a dala tam svoje telefonne čislo. To jej mam akože zavolať? lebo nejak nerozumiem tomu..... Ako ste na to reagovali?

akika722
29. dec 2011

@haramiova ja by som odpisala,isto by som nevolala..ak niečo chce,nech madam mina svoj kredit

svetkaadamko
29. dec 2011

@haramiova presne ani ja by som nevolala, to co je? odpis jej a pokial sa neozve, kasli na nu 😒

benne
29. dec 2011

@haramiova ja som napísala "nevolám, píšem".. a čuduj sa svete, dohodli sme sa i tak.. nedávam telefon len tak, hockde 😒

haramiova
29. dec 2011

Tej pani som napisala tak uvidim či sa ešte ozve.

janka196
30. dec 2011

@haramiova ahoj mne sa to uz stalo pri jednom inzerate. otazka bola ci je este aktualny. poslala som sms ze ano a ziadna odozva. takze uz zasadne na t.c. reagovat nebudem 😠

luanla
30. dec 2011

@saskia5000 AHOJ, JA SOM SI OBJEDNALA ORANŽOVY KOČIK PEG PEREGO. PENIAZE SOM PREVIEDLA A KOCIK NIKDE. VRAJ SA STRATILA ZASIELKA A PENIAZE MI VRATI. NO TIE DOTERAZ NEDORAZILI. ☹ A AKO TO TU CITAM TAK MI ANI NEDORAZIA 😠

magika6479
30. dec 2011

@luanla babule takže toto je už tretia osoba čo ma kontaktovala,že tá slávna alexa0417 uraduje dalej!! presne ten istý scénár ako u mna!! posšleš peniaze,a zásielka sa záhadne stratí!! 😠 😠 😠 😠 😠 Povedzte-je to možné???? čo robia admini?? 😖 😖 😖

akika722
30. dec 2011

@luanla objednavala si od alexi???

akika722
30. dec 2011

@martinjasen je možne že osoba tu podvedie 3matky o nie malu sumu a nieje ešte bloknuta? 😒 kolko matiek musi ešte obrať o eura aby sa s tym niečo robilo? 😒

martinjasen
30. dec 2011

@akika722 Ahoj, neviem o kom hovoris a vsetky staznosti, ktore evidujem na niektoreho uzivatela sa riesia. Ak mas problem s kupujucim, respektive predavajucim napis o tom adminovi. Tvoja sprava je bez kontextu a neviem sa k nej viac vyjadrit.

akika722
30. dec 2011

@martinjasen ano ano prepač 😉 táto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/alexa0417/ vraj okrada matky..že už tretiu..a z toho dve ani netušili o tejto teme..Problem je v tom že nie všetke matky vedia že problem treba riešiť aj s adminom ak nastane 😒
preto to pišem tu aby tie baby videli kde sa možu obratiť,lebo mne si v takej situacii nie raz pomohol,začo ďakujem 😵

martinjasen
30. dec 2011

@akika722 Ano, s touto uzivatelkou riesim. Aktualne ma z toho dovodu pozastaveny bazar. Ked si na to upozornila, pridal som do hodnoteni informaciu, aby ma kontaktovali uzivatelia, ktori maju s nou problem.

akika722
30. dec 2011

@martinjasen vďaka,isto to babam ktore podviedla pomože 😉
nieje fer aby niekto tak ošklbaval ine 😒 Ďakujem 🙂

fialkaa
30. dec 2011

@magika6479
@luanla
@akika722

ahojte kocky, sledujem tuto diskusiu, ale zatial som sa nezapojila. len chcem povedat jednu vec. NIKDY, NIKDY by som nekupovala velku vec za vacsiu sumu sposobom, ze ja prevediem peniaze na ucet a cakam, ci predavajuci bude seriozny clovek a vec mi aj naozaj posle. a NIKDY by som takto nekupovala kocik. ked kupujem nejake oblecenie za 10 alebo povedzme aj 20 eur a niekto ma oklame, cert to ber. ale keby ma mal niekto obtaihnut o 100 eur, tak to by ma uz vazne nastvalo. keby som kupovala kocik, tak by som si asi vyhliadla predavajucu, ktora je z blizkeho okolia alebo z mesta, kde mi ho moze ist vyzdvihnut mama, svokra, krstny, barskto alebo by som si urobila vylet a zasla si pon. vsak veci, ktore sa predavaju tu v bazari, nie su take klenoty, ktore nikde inde nezozenies.

a co sa tyka mojich skusenosti, su prevazne dobre, zatial mi vzdy prislo vsetko, co som zaplatila, vacsinou aj v ocakavanej kvalite. ked nieco kupujem, poriadne si precitam hodnotenia predavajucej a pozriem sa, co ma v bazariku. aj na zaklade predavanych veci si moze podla mna clovek utvorit obraz o predavajucej.

akika722
30. dec 2011

@fialkaa ja som od nej nekupovala nič 😉 tiež by som za väčšiu sumu cez bazar nič nekupila 😉
len nieje fer že ošklabala už tretiu..snad sa to vyrieši a dalšiu osobu už neošklbe

luanla
30. dec 2011

@akika722 Ahoj, ano oklamala aj mna. ☹

luanla
30. dec 2011

@fialkaa No praveze ona mala pozitivne hodnotenia. Tak preto som nemala dovod jej neverit, ale zas ani ta simbolicka suma za kocik nebola az taka velka. Ale ide o princip. Aby sa jej dalsie mamicky vyhli.

akika722
30. dec 2011

@luanla to mi je luto ☹ no verim že s pomocou admina sa to vyrieši

luanla
30. dec 2011

@akika722 No to dufam aj ja.

akika722
30. dec 2011

@luanla ja verim 😉

martinka17
30. dec 2011

Nevie mi niekto poradiť kuriersku službu na objemný tovar, konkrétne komodu s rozmermi 80x40x80? Lebo na poštu to neodnesiem. 😉

fukylove
30. dec 2011

@martinka17 posta poskytuje aj postoveho kuriera a je to najlacnejsia forma kurierskej sluzby... na stranke slov. posty je ich linka, tam staci zavolat, objednat na prislusny den kedy potrebujes (vzdy min. den dopredu), pridu si pre to najskor na dalsi den a do 24hod to je u kupujuceho 🙂 😉