icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

unka7
11. jan 2012

@stanislavao No po pravdě to radši ty věci daruji někomu, než posílat jen za poštovné, ale nakrkla mě, protože tohle je hnus, jako když si píšu o číslo účtu, tak tu věc chci a ne že pak napíšu, že jsem si to rozmyslela, je teda pravda, že alespon napsala

@nadhera proto neposílám na dobírku, to jsem udělala jednou a taky naposled

stanislavao
11. jan 2012

@unka7 no ved to, ze aspon vam napisala. este horsie by bolo, keby ste cakali peniaze a ona by sa vobec neozvala. ja teraz od polovice decembra {prosince} rezervujem jedny botasky a do 18.1., tak som straaaaasne zvedava, ci ich potom vezme, lebo doooost o tom pochybujem, ale ak ich nevezme, tak 100 pro ze jej dam negatko, lebo mesiac jej to drzim a to je moc dlho.

nadhera
11. jan 2012

@unka7 na dobierku som poslala aj ja raz a nikdy viac! 😠 Nemusela som sice platit opatovne postovne, ale mne neprisli peniaze vobec, lebo si ich vybrala kupujuca a to aj napriek tomu, ze mi vsetko na poste prekontrolovali a bolo spravne vypisane . 😠 😠 😠

unka7
11. jan 2012

@nadhera Tak to je drsný

annie13
11. jan 2012

@nadhera toto sa stalo aj mne ale v opacnom pripade nebola som doma a mala som na dobierku, vtedy som este byvala s rodicmi, a postar dal mamine balicek a aj tu sumu, skratka si pomylil seky, nevybral peniaze ale dal, aj balicek, potom sme mu volali na mobil ze co dorobil, tak dakoval ze to sa mu este nestalo

nadhera
11. jan 2012

@annie13 samozrejme,ze som to reklamovala a vysledok....tovar aj peniaze boli predsa dorucene 😠 😠 😠 do smiechu ci do placu?

happygirl
11. jan 2012

@unka7 to je uplne normalne, to ani neriesim... 😎 to je este ten lepsi pripad, ked sa potom aspon ozve, ze nema zaujem...horsie je, ked sa vobec neozve, ale nevzrusujem sa nad tym 😀 raz sa spytam, ci zaujem trva, ked sa neozve, uvolnujem pre dalsieho zaujemcu... kedze sa v tomto pripade predaja veci cez bazarik nejedna napr. o nakup novych veci zo zahranicia na objednavku, kde je objednanie zavazne (a predajca sa vystavuje riziku, ze mu objednany a nedajboze nezaplateny drahy tovar ostane zbytocne na sklade), beriem to ako (nevitanu a nechcenu) ale predsa len sucast predaja cez net 😎

ivett1
11. jan 2012

Aj mne sa to často stávalo...komunikácia v pohode, už aj číslo účtu som zaslala a potom žiadna odozva...teraz dávam číslo účtu až po napísaní adresy doručenia a zároveň rezervujem (je tu vyššia pravdepodobnosť, že predsa len ide už o vážny záujem...oznámenie adresy je už v podstate osobný údaj...skoro "dôverný"...teda ja adresu doručenia píšem, až keď naozaj kupujem - v poslednej dobe väčšinou v prvej alebo druhej správe...keď sa raz rozhodnem pre kúpu a tovar je k dispozícii, tak už neváham...)
Kvôli takým "kupujúcim", ktorí sa neunúvajú ani odpísať, mám v podmienkach predaja jednu vetičku, že čakám len dva dni ...

gemini2
11. jan 2012

len na pobavenie- jedna mamicka si u mna objednala tovar, dala som jej cislo uctu, ona zaplatila, zabalila som jej ho a zistila................ved ona mi nenapisala svoju adresu!! az ked som ju o to poziadala, napisala a balicek odisiel. tak aj take sa stane... 😀

piacere
11. jan 2012

@gemini2 toto sa raz stalo aj mne 😅

li_la
11. jan 2012

@gemini2 Aj mne sa stalo... Balíček pripravený, chystala som sa na poštu, ešte trebalo napísať adresu, ale tú som nemala... a mamičku nie a nie zohnať... no už som si myslela, že jej to ani nepošlem... 🙂

piacere
11. jan 2012

@li_la ja som sa tiež nemohla dopracovať k adrese... mamička zjavne na koňa v tom čase extra nechodila... tak som si vypýtala adresu od baby, čo jej dávala posledné hodnotenie 😅

gemini2
11. jan 2012

@li_la
@piacere no mne sa nastastie ozvala takmer okamzite.....nabuduce uz viem, ze adresu mam pytat hned, ked jej davam cislo uctu 🙂

stanislavao
11. jan 2012

za 7 eur ticko clovek ocakava tricko v 100 percentnom stave a mne prislo flakate, fixkou popisane tricko, ktore malo byt len 3x obecene, vo velmi dobrom stave bez poskodeni. slak ma ide trafit. som zvedava, co mi odpise predavajuca a urcite si u nej potom najde dalsi zaujemca aj negativne hodnotenie. ani same poztivne hodnotka nie su zarukou vecnej serioznosti. mam pokazeny cely den a tento rok uz asi nic nekupim, lebo z troch veci su 2 zle.

silvia1983
11. jan 2012

@stanislavao ja by som veru nemala to svedomie, napisat 100% stav, a poslat nieco take. 😒
bohuzial, aj mne uz prislo vselico, preto mam najradsej osobny odber, ale to nie vzdy ide

missy97231
11. jan 2012

Ahojte... Ja od pondelka mam zaujem o nejake vecicky... Ale komunikacia nulova z druhej strany. Napisala som : mam zaujem o toto, toto, toto... Kedze viac je toho od jednej,,, ja cakam, ze napise cislo uctu, presnu sumu aj s postou. Odpoved -Ok. Je volne. A mozem cakat zase do zajtra ci kedy na dalsiu odpoved... Nemam rada nieco take ked sa natahuje. Vsak ked nieco CHCEM predat, tak sa snazim tu nakuknut aj na dlhsie nez minutku za caly den a noc! Chapem ze nie kazdy ma cas konikova cely den... Ale ked nemam cas komunikovat s kupujucou,,, tak nech si to napise do podmienok o strpenie, ze nema cas iba denne minutku, alebo nema net a pod. Tak to by som chapala, a cakala... Mam sto chuti jej napisat ze uz ma ten zaujem presiel.. Aj ked som sa velmi tesila na bundicku pre malu ☹ ale cakat tyzden nez sa JA dopracujem k jej CU,,, a zrejme znova cakat potom kym mi pride balicek, tak malej bundicka bude uz aj mala 😀

heni79
11. jan 2012

@lulana79
@stanislavao
@dosa
@silvia1983
Outlet v Trnave funguje 😉
MM tam bol. Je to Štefánikova 16.
Otváracie hodiny cez týždeň 9 - 17, v sobotu do 12.
Obed od 12,30 - do 13.00.

lulana79
11. jan 2012

@heni79 super, veľmi pekne ďakujeme

stanislavao
11. jan 2012

@heni79 vdaka

silvia1983
11. jan 2012

@heni79 jeeeej dakujem 😵
a to by som asi chcela vela vediet, ze ake veci cca tam maju 😅 😅

heni79
11. jan 2012

@silvia1983
Ja sa tiež ešte iba chystám. 😀

denisocka
11. jan 2012

dlho som tu nebola 😀 lebo som nič nekupovala ... a dnes zrovna 2 baličky a obe naprd

jedny oteplovacky-ako nove,par krat oblecene ... aspodky sčuchane,flaky na riti a kolienka zdrane že vidiet svetlejšie

a druha,čo am dojala- kupovala som softshelovu bundu a došla sustakova 😅

nikolca
11. jan 2012

@missy97231 ja som raz tak mala záujem o čižmičky,žiadala som premerať,kupujuca nereagovala vôbec,asi tri krat som jej pisala či su volne alebo niesu či mam pozrieť niekde inde,z jej strany ani bubu ani mumu a o dva týždne na to inzerat zmazala 😠 ani ho nemala pozastaveny,ani napisane že je rezervovany no proste nič 😒

annie13
11. jan 2012

@nikolca to sa stalo aj mne a zaital mi usli 3 dalsich kym som cakala ci sa mi ozve lebo tie sa mi najviac pacili a ani slovo ani na 4 odkazy a zrazu po tyzdni vymazani ani bu ani mu to mi pride dost neslusne

nikolca
11. jan 2012

@annie13 no ved to,ja ked predam a ozve sa mi dalši záujemca/lebo inzeraty už nepozastavujem/,iba napišem že zatial rezervovane tak aspon zo slušnosti odpošem že už som to poredala 😉

missy97231
11. jan 2012

@nikolca
@annie13 mne sa teda ozvala, ale neposunulo nas to nejak dalej v obchodiku... Asi idem obzerat inde ine 😀

nikolca
11. jan 2012

ako sa da vygoogliť?pisala mi tento mail vavuska@post.sk - v (neregistrovaná/ý) - Dnes o 12:48 Nová správa dobry den je to este aktuálne? odkial ste? dakujem
dala som si to do googllu a nabehla mi tam pošta a nejake nezmysli,ešte som negooglila tak neviem ako ☹ ☹

akika722
11. jan 2012

@denisocka ta "dobre" si nakupila 😅 reklamuj,tovar vrať 😉

denisocka
11. jan 2012

@akika722 ja už nemam slov.googlim tu teraz,ako ma vyzeraz softshel a zlozenie,vsade pisu ze to ma aj spamex a toto je čisty nylon, proste sustak,dnu ešte aj sietka

akika722
11. jan 2012

@denisocka 😅 vela si za to vyhodila? 😅
veru by ma taka kupa naštvala,žiadala by som eura hned späť 🙄