Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@unka7 no ved to, ze aspon vam napisala. este horsie by bolo, keby ste cakali peniaze a ona by sa vobec neozvala. ja teraz od polovice decembra {prosince} rezervujem jedny botasky a do 18.1., tak som straaaaasne zvedava, ci ich potom vezme, lebo doooost o tom pochybujem, ale ak ich nevezme, tak 100 pro ze jej dam negatko, lebo mesiac jej to drzim a to je moc dlho.
@nadhera toto sa stalo aj mne ale v opacnom pripade nebola som doma a mala som na dobierku, vtedy som este byvala s rodicmi, a postar dal mamine balicek a aj tu sumu, skratka si pomylil seky, nevybral peniaze ale dal, aj balicek, potom sme mu volali na mobil ze co dorobil, tak dakoval ze to sa mu este nestalo
@unka7 to je uplne normalne, to ani neriesim... 😎 to je este ten lepsi pripad, ked sa potom aspon ozve, ze nema zaujem...horsie je, ked sa vobec neozve, ale nevzrusujem sa nad tym 😀 raz sa spytam, ci zaujem trva, ked sa neozve, uvolnujem pre dalsieho zaujemcu... kedze sa v tomto pripade predaja veci cez bazarik nejedna napr. o nakup novych veci zo zahranicia na objednavku, kde je objednanie zavazne (a predajca sa vystavuje riziku, ze mu objednany a nedajboze nezaplateny drahy tovar ostane zbytocne na sklade), beriem to ako (nevitanu a nechcenu) ale predsa len sucast predaja cez net 😎
Aj mne sa to často stávalo...komunikácia v pohode, už aj číslo účtu som zaslala a potom žiadna odozva...teraz dávam číslo účtu až po napísaní adresy doručenia a zároveň rezervujem (je tu vyššia pravdepodobnosť, že predsa len ide už o vážny záujem...oznámenie adresy je už v podstate osobný údaj...skoro "dôverný"...teda ja adresu doručenia píšem, až keď naozaj kupujem - v poslednej dobe väčšinou v prvej alebo druhej správe...keď sa raz rozhodnem pre kúpu a tovar je k dispozícii, tak už neváham...)
Kvôli takým "kupujúcim", ktorí sa neunúvajú ani odpísať, mám v podmienkach predaja jednu vetičku, že čakám len dva dni ...
len na pobavenie- jedna mamicka si u mna objednala tovar, dala som jej cislo uctu, ona zaplatila, zabalila som jej ho a zistila................ved ona mi nenapisala svoju adresu!! az ked som ju o to poziadala, napisala a balicek odisiel. tak aj take sa stane... 😀
za 7 eur ticko clovek ocakava tricko v 100 percentnom stave a mne prislo flakate, fixkou popisane tricko, ktore malo byt len 3x obecene, vo velmi dobrom stave bez poskodeni. slak ma ide trafit. som zvedava, co mi odpise predavajuca a urcite si u nej potom najde dalsi zaujemca aj negativne hodnotenie. ani same poztivne hodnotka nie su zarukou vecnej serioznosti. mam pokazeny cely den a tento rok uz asi nic nekupim, lebo z troch veci su 2 zle.
@stanislavao ja by som veru nemala to svedomie, napisat 100% stav, a poslat nieco take. 😒
bohuzial, aj mne uz prislo vselico, preto mam najradsej osobny odber, ale to nie vzdy ide
Ahojte... Ja od pondelka mam zaujem o nejake vecicky... Ale komunikacia nulova z druhej strany. Napisala som : mam zaujem o toto, toto, toto... Kedze viac je toho od jednej,,, ja cakam, ze napise cislo uctu, presnu sumu aj s postou. Odpoved -Ok. Je volne. A mozem cakat zase do zajtra ci kedy na dalsiu odpoved... Nemam rada nieco take ked sa natahuje. Vsak ked nieco CHCEM predat, tak sa snazim tu nakuknut aj na dlhsie nez minutku za caly den a noc! Chapem ze nie kazdy ma cas konikova cely den... Ale ked nemam cas komunikovat s kupujucou,,, tak nech si to napise do podmienok o strpenie, ze nema cas iba denne minutku, alebo nema net a pod. Tak to by som chapala, a cakala... Mam sto chuti jej napisat ze uz ma ten zaujem presiel.. Aj ked som sa velmi tesila na bundicku pre malu ☹ ale cakat tyzden nez sa JA dopracujem k jej CU,,, a zrejme znova cakat potom kym mi pride balicek, tak malej bundicka bude uz aj mala 😀
@lulana79
@stanislavao
@dosa
@silvia1983
Outlet v Trnave funguje 😉
MM tam bol. Je to Štefánikova 16.
Otváracie hodiny cez týždeň 9 - 17, v sobotu do 12.
Obed od 12,30 - do 13.00.
@heni79 jeeeej dakujem 😵
a to by som asi chcela vela vediet, ze ake veci cca tam maju 😅 😅
dlho som tu nebola 😀 lebo som nič nekupovala ... a dnes zrovna 2 baličky a obe naprd
jedny oteplovacky-ako nove,par krat oblecene ... aspodky sčuchane,flaky na riti a kolienka zdrane že vidiet svetlejšie
a druha,čo am dojala- kupovala som softshelovu bundu a došla sustakova 😅
@missy97231 ja som raz tak mala záujem o čižmičky,žiadala som premerať,kupujuca nereagovala vôbec,asi tri krat som jej pisala či su volne alebo niesu či mam pozrieť niekde inde,z jej strany ani bubu ani mumu a o dva týždne na to inzerat zmazala 😠 ani ho nemala pozastaveny,ani napisane že je rezervovany no proste nič 😒

@stanislavao No po pravdě to radši ty věci daruji někomu, než posílat jen za poštovné, ale nakrkla mě, protože tohle je hnus, jako když si píšu o číslo účtu, tak tu věc chci a ne že pak napíšu, že jsem si to rozmyslela, je teda pravda, že alespon napsala
@nadhera proto neposílám na dobírku, to jsem udělala jednou a taky naposled