Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ozaj baby, nemate niektora skusenost s predavajucou EVULKARA ?? vidim, ze neaktualizuje inzeraty, ma aj v podmienkach predaja napisane, ze ak sa neozve, tak ju zamestnava jej mala dcerka, ale uz par dni cakam na odpoved ohladom inzeratu, strasne chcem tu vec a vidim, ze sa jej uz ozval druhy zaujemca, tak dufam, ze to nepobabre, na jednej strane chapem, ze nema cas nazvys s 2 detmi, ale na druhej strane, ked nieco chcem predat, tak aspon na sekundu zajdem pozriet nie? ☹
za 10dni som poslala 5 balickov a mamimy mi napisali akurat do bazarika, ze su spokojne,vecicky super , ze dakuju /2neplatili postovne/ a do hodnotenia nic.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ co uz
@nadhera toto je aj mne vzdy luto,ze do spravy napise aka je spokojna a hodnotenie nikde. tak som to zacala robit tak,ze ked sa ozve,ze prisiel balik,tak odpisem,ze super,diky za info a ze ked bola spokojna,nech napise hodnotenie,ktore bude obojstranne 🙂 akoze bolo mi to najskor proti srsti,pytat si to,no ale niekto sa nedovtipi 😒
dokonca sa mi stalo,ze som dala hodnotenie,mamicka pod moje odpisala,ale mne nedala.tak som jej po par dnoch pisala,ze teda ci aj ona mne moze dat a odpoved? "ja som nevedela,ze aj ja vam mozem dat hodnotenie" 😀 nikdy nevies,s kym si pises 😀
mne tiez dve predavajuce hodnotenie nenapisali, ja pisem automaticky, ale tak co uz 🙂 aj ked mne by sa to ako zacinajucej nakupujucej zislo 🙂 na druhej strane, nie som na tom tak zle, ved ja posielam peniazky dopredu, takze nie je velmi dovod neverit - ked pridu, poslete, ked nepridu, neposlete :D ale ja najradsej osobny odber 🙂 len nie vzdy sa da
@kukujka mam lepsi pribeh - postarka mi hadzala zlty listok - ja na MD, doma - ze si mam balik vyzdvihnut na poste. Dorucovatel, ktory baliky nosi v aute , nejakej sefky na poste zat - dal nasej postarke zlty listok /vsak sa nebue trepat s autom na sidlisko,ked nema ine baliky/ a ja s dvoma deckami davaj na postu. A jasne, on ma benzin-naftu k dobru a sedi si na riti. Jeden telefonat na postu to spravil a na druhy den som balicek mala doma aj s ospravedlnenim. Mlademu som vysvetlila, ze este raz a pojde staznost vyssie... zatial je to OK 😉
@triminka mne to pride že niekto ani nevie akoj druhej strane dať hodnotko.ja som raz kupila bundičku,predavajucej som pisala že bundička je super,že som velmi spokoja,že posielam hodnotko a že ma velmi poteši,ked mi hodnotenie prida aj ona,napisala že je velmi rada že sa mi pačila a že samozrejme hodnotenie prida,tak som jej napisala hodnotko a ona pod to hodnotenie napisala,dakujem aj ja vas môžem ako kupujucu každému len odporučiť 🙂 😉 ona tam mala asi 10 hodnoteni a pod každym hodnotkom mala takuto odpoved 🙂 😉 mamička si asi myslela že takto sa dava hodnotenie,ale ja truba som sa mohla aspon ohlasiť,že haloooo nič mi neprišlo 🙂 😉 ,že či by napisala ved som vám hodnotenie poslala 🙂 😉
@nikolca hej,hej, tak som to myslela, ze niektore to asi fakt nevedia. preto ta veta,ze nikdy nevies,s kym si pises 🙂 to nebolo myslene v zlom alebo na posmech..... a ta "tvoja" si asi naozaj myslela,ze ti dava hodnotko,ked to tam mala 10x tak popisane....asi fakt chuda nevedela
baby chcem sa spytat ci beriete veci spät ak kupujuci nie je spokojny. rozmery a stav ok ale povedzme ze by sa im nepacila farba, boli by uzke topanky a podobne....myslim par eurove polozky, nie drahe veci.
@rainee ja by som po dohode mozno vec spat zobrala, ale ak je to par eurova vec napr. 4€ a kupujuca este plati postovne 1,20€ a plus postovne ked mi to zasle naspat... neviem ci sa jej to pri par €-rovych veciac oplati..
a hlavne zalezi co sa jej na tom nepaci, inak vacsinou to robia tak ze ked kupia vec a je im mala alebo nesadne im predavaju ju dalej vo svojom bazari... 🙂
@rainee ak mám pri inzeráte jasne udané rozmery,pofotené z každej strany...tj kupujúca jasne vidí čo kupuje nevidím dôvod vracať peniaze....ani pri úzkych topánkach....smola... kupuje na bazáre...stále je možnosť predať to ďalej....toť môj názor....peniažky vrátim len v tom prípade,ak sa stala chyba z mojej strany.... 😉
poslední dobou se mi často stává,že mi napíšou zájemci,chci toto a toto,několik věcí.Já věci rezervuji,napíši jim číslo účtu,částku.a oni již nereagují ☹ Co dělat?Nechápu,proč se tedy ozývají?! Jelikož já,když mám o něco zájem,tak napíši,pošlu peníze,adresu,a obchůdek je vyřízený 😉 .Ale tito zájemci=nezájemci mě unavují ☹
ahojte dievcata mne tiez len napisu chcem hento a toto vybavujem kuriera a postovne a potom ked napisem ze som to zistila ze tam mozem zavolat tak uz nereaguje tiez nechapem preco tak ked uz nechcem tak aspom napisem ze uz nasla nieco ine a vsetko je ok.....no nie???? 🙂
@gab7
@radustek
@dani84
také se mi to poslední dobou stává stále častěji, takže jsem se už naštvala a do obchodních podmínek uvedla, že pokud se zájemce neozve do 3 dnů od mé odpovědí uvolńuji inzerát zpět do prodeje. tohle jednání fakt nechápu 🙄 sama, pokud mám o něco zájem, rovnou žádám č. účtu a posílám adresu kvůli připravení balíčku....
@beruska24.9. ano aj ja som o tom rozmyslala ze si to tam napisem.......dve maminy sa mi ozvali a uz mi neodpovedali a tej jednej som zistovala kuriera lebo je z daleka a ona nic 😉
@radustek
@beruska24.9. no ved to nechapem, taketo jednanie... Tak clovek je ochotny vsetko zistit, zajednat, pomerat a potom, ze neotravuj!! Som skoro odpadla! 🙄
@radustek - jo, slušní lidé to mají hold těžší ☹ já blbec ochotně rezervovala jedné zájemkyni x věciček asi v půlce prosince (december tuším), vše bylo domluvené a že peníze pošle kolem 10.ledna (januar) po mateřské. v lednu jsem se připomínala, kdy tedy peníze pošle (č.účtu měla). a ona mi na to odepsala ´´a to mi jako pošlete číslo účtu a platbu chcete předem nebo jak to vlastně uděláme???´´ 😝 😠 myslím, že to mluví samo za sebe....
@dani84 - viz. perlička v mém předchozím příspěvku.
jo a ségra mi říkala, že některé maminky mají v podmínkách přímo uvedeno, že je slušnost napsat v jakémkoliv případě, i když si zájemce koupi rozmyslel. no, někdy se člověk nestačí divit na koho narazí 😨 🤐
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 17:10
dobri najdesa dobra dusa ktorabimi podarovala vecicki pre deti mam 3 rocneho chlapceka nema nic ani oblecenie ani hracki nemasa scim hrat som slobodna maminka manzel ma nechal cakam babetko nemam nic ani perinki ani ja sama nic nemam na porod zupan a take veci kupit sito nemozeme lebo to co berijem to davam mame na potravini a lieki bivam u mami lebo o rodini dom cek som prisla malzel odomna zobral staram sa sama o sina prosim vas nechcem vela pomoste ak mozete to co nepotrebujete pomoste mi velmi vas prosim dobru dusicku o pomoc prosim vas
toto mi prišlo teraz 😖

@aspinka 😀 😀 aj mne sa to stava ......... a veru, tiez sa mi stalo,ze som prisla s prilis malym balickom 😀
@mmacca tak to je veru skoda, no jedine predat dalej 😒