icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dani84
22. jan 2012

@poleva ja som ohladom tohto skepticka, uz len ta gramatika bije do oci 😖 Ale na internet ocividne ma, ked pise... Neviem, neznie to doveryhodne.... 😅

simisi
22. jan 2012

@poleva ja myslim ze to su stale ti isti dokola,co tu pisu aj ostatnym maminam...zmaz a nereaguj 😉

gab7
22. jan 2012

@beruska24.9. ano,také mám v podmínkách prodeje již napsáno,že pokud se mi do 2 dnů neozvou,přenechávám dalšímu zájemci.a pokud se domluvíme a zašlu č.účtu dám negatko
já sama,když něco kupuji,tak rovnou napíšu svou adresu,a zadám platbu.
Nechápu tedy,proč vůbec někteří píší na inzeráty,pokud o ně nemají vážný zájem ☹

gab7
22. jan 2012

@dani84 to je opravdu síla 😠 .to je tedy chování,nechápu proč vůbec píšou,když nemají vážný zájem ☹

sofokleska
22. jan 2012

ahojte baby, prosim vas ako je to s tou dobiekou.jedna by chcela poslat na dobierku bol by to balicek do 500g.kolko to stoji?este som na dobieeku neposielala,trochu sa aj bojim ci to vobec preberie po tom co tu citam☹dakujem

poleva
22. jan 2012

@dani84 už som našla-stará škola 🙄

poleva
22. jan 2012

@simisi už sa stalo 😀

beruska24.9.
22. jan 2012

@gab7 - jak tu někdo psal trochu výš...asi píší na inz., protože se nudí 😝

gab7
22. jan 2012

@beruska24.9. aha,tak to mě opravdu nenapadlo...

lenka_da
22. jan 2012

@sofokleska zalezi aj na tom, ci 1. alebo 2. triedou, cennik sluzieb si najdes na www.posta.sk dobierku ale najdes v kompletnom cenniku, ktory je vpravo od rychleho cennika "Tarifa SP" - PDF format mi nefungoval ale XLS sa dalo normalne otvorit

rainee
22. jan 2012

@sofokleska myslim ze dobierka je podla tej vahy 1,65e ak sa nemylim, radsej pozri cennik SP. ale ak ti to neprevezme platis este 1e ako spätne postovne. preto ja uz na dobierku neposielam, nechcem byt stratova na postovnom ak si to neprevezmu. lebo lahko si niekto naobjednava a ked ma platit je to uz horsie. alebo este mozes ziadat zaslat postovne vopred na ucet a nasledne posles dobierku ponizenu o to postovne, ak neprevezme nebudes aspon stratova... bohuzial dnes sa neda doverovat nikomu.
a tie srdcervuce maily so ziadostami o darovanie veci ani nejdem komentovat, rovno mazem. ak darujem tak len niekomu koho poznam a ozaj to potrebuje.

stvura
Odpoveď bola odstránená
akika722
22. jan 2012

@poleva hahaha hahaha zase uraduju Malčice? 🙄

lovacska
23. jan 2012

Ahojte dievčatá!Chcem sa vás opýtať,ked niekto nedá odpoved ani po 24 hodách,tak čo s tým?Konkrétne mám o niečo záujem,odpoved nedali a teraz už by som mohla kupiť taku istu vec u inej predávajucej.Poslala som tej prvej aj moju adresu,tovar by bolo dobierkou,odpoved nedá.Som bezradná.Možem jej kludne napísať,že nech už tovar nepošle,kedže som na to čakala vyše 24 hodín?Bolo to ešte v sobotu popoludní,možno že neboli doma?Dakujem vopred za rady.

poleva
23. jan 2012

@akika722 asi 😵

gabika7706
23. jan 2012

@lovacska ak to bolo cez vikend, pockala by som do dnesneho vecera, ci sa predavajuca ozve alebo nie, prip. este moze mat v podmienkach predaja, ze na dobierku neposiela a na taketo obj ani nereaguje (citala som uz aj take)...

lovacska
23. jan 2012

@gabika7706 Dakujem,ona to posiela,má v podmienkach že bez problémov aj na dobierku.Tak počkám do večera,dakujem ti za radu.

gab7
23. jan 2012

@dani84 píšete negatko takovým lidem?

gab7
23. jan 2012

@beruska24.9. píšete negatko takovým lidem anebo si to necháváte líbit stále dokola?díky za odpověď.opravdu už mě to unavuje. ☹

rainee
23. jan 2012

@gab7 pisem negatko len keby bol fakt velky problem napr. ak by mi prisiel poskodeny, dotrhany tovar a pod., inak by som sa asi nedopisala 😉 to ze sa niekto neozve, nereaguje, to je na dennom poriadku. my ich neprevychovame 😕

beruska24.9.
23. jan 2012

@gab7 - zatím jsem negatko nepsala, ale možná to nebude trvat dlouho a uvedu do podmínek i tuto variantu. třeba se lidi konečně naučí alespoň odpovědět, když nevědí, co je slušné jednání.

beruska24.9.
23. jan 2012

@gab7 - ještě mě napadlo. já prodávám i neregistrovaným zájemcům a těm žádné hodnocení napsat nejde 😒

huxy
23. jan 2012

no dnes ma trošku zarazilo,keď mi admini pozastavili inzerát,že darujem capačky k objednávke.netušila som,že aj to je proti pravidlám.a už vôbec nechápem maminu,ktorá tento inzerát nahlási.akože chcem darovať capačky,ale niekomu vadí ešte aj to.zaujímavé 😝

haslerka31
23. jan 2012

Ahojte.Poprosim o radu,ako postupovat pri nedoruneni balicka-bol poslany doporucene 2.tr-13.5 a mamicka ho este nema:(A na poste asi tiez nic nie je-nechceli jej nic povedat ,lebo nema podacie cislo. 😖 😖

dosa
23. jan 2012

@haslerka31 13. maja?????? musis sa spytat ty na poste... ak to islo cez pocitac, tak podla cisla ti pani na priehradke hned povie, co je s balikom, ci je ulozeny, alebo co je snim... ak sa nenajde, tak vypisat reklamaciu...

lobo90
23. jan 2012

ahojte cxhcem sa spýtať čo mám robiť ked v stredu som posielal abalíčky trom maminkám a ani jedno ho zatial nedostala 😖 😖 Bolo to poslané ako balík,teda papierik otom mám.štve ma to dosť tri balíky to je divné a neboli najmenšie.. ☹ A v piatok som poslala tiež jeden balík dokonca obyčajne a pani ho už má aj doma.jak je to len možné? ☹

missy97231
23. jan 2012

@huxy darovat mozes 😉 ale proti pravidlam je ze - ak si nieco odo mna kupis, dostanes capacky...

nadhera
23. jan 2012

@lobo90 asi neboli 3 maminy na hlavnej trase postarov. . To nie je sranda,ale skutocnost. 😉

lobo90
23. jan 2012

@nadhera očkať počkať a ko to teraz myslíš?ž ebalíček nedostanu?čo mám robiť ak im naozaj nedoručí ani zajtra?to už bude 4den☹

nadhera
23. jan 2012

@lobo90 neboj, oni ich dostanu - snad na 4 alebo 5ty den. Vravim z osobnej skusenosti, ked maminy na hlavnej trase mali balicky za dva dni a ostatne maminy mimo hlavnej trasy / take mensie mestecka a dedinky/ za 3-4-5dni.