Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ahojte zienky
aky nick ma ta baba, co ma vo fotoblogu ciernu listinu - zoznam nespolahl.zakaznikov??nemozem si spomenut...
diik za info
troska sa vam tu zamiesam do temy,ale prave som si pozrela cesky bazos a chcela by som upozornit na podvodnicku menom veronika-hodonin.inzeruje kocik bugaboo cameleon all black a potahy paul frank.je to podvodnicka!!!!!!!!!!
Ahojte!Dievčatá,chcela by som vás poprosiť,napíšte mi za kolko Eur alebo centov sa dá poslať napr. velká deka alebo fusak.Mne tvrdia,že ked to zabalím do igelitu a potom do papiera,tak obyčajne to pošlem za 1 Euro.Ale akože obyčajne?Ja to tak viem,že to je podla velkosti už balík, za 2.20Euro 2. trieda a 2.80 1. trieda.Dakujem vám za rady!
ahojte
myslite si,ze som moc naivna ked si myslim,ze mi balicek este dorazi?
odoslala som peniazky na ucet predavajuca mi pisala,ze ich dostala a balicek odoslala v utorok.inzerat pozastavila.komunika s nou ukazkova mila zena aj mi potom pozitivne hodnotenie napisala,ale balicek zatial nikde a dnes ked som si pozerala zas inzeraty,ze nieco objednam tak som objavila,ze ten inzerat a tovar za ktory som zaplatila pustila zas do obehu.
@krasnulka dnes uz aj mna oslovila, vid:
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 11:41
dobri najdesa dobra dusa ktorabimi podarovala vecicki pre deti mam 3 rocneho chlapceka nema nic ani oblecenie ani hracki nemasa scim hrat som slobodna maminka manzel ma nechal cakam babetko nemam nic ani perinki ani ja sama nic nemam na porod zupan a take veci kupit sito nemozeme lebo to co berijem to davam mame na potravini a lieki bivam u mami lebo o rodini dom cek som prisla malzel odomna zobral staram sa sama o sina prosim vas nechcem vela pomoste ak mozete to co nepotrebujete pomoste mi velmi vas prosim dobru dusicku o pomoc prosim vas
Ja - Dnes o 13:40
jasne a na net mate.
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 15:01
nie
dnes sa mi stalo,že mi prišiel baliček,poštarka mi ho doniesla a povedala mi že baliček je trošku poškodeny na zadnej strane ale že veduca pošty ho prebrala aj podpisala tak som ho vzala a na zadnej strane napisane že baliček už prišiel poškodeny a tam podpis veducej pošty,no ešteže to bolo len tričko a bolo nepoškodene? 🙂
Chcela pánske rifle na dobierku, nezvyknem posielať ale maili ma presvečili a poslala som, postupne neodpovedala na maili, dobierku som nemala mesiac doma samozrejme ju neprevzala.
Platila som poštovné 2 krát !!!
Pamela Bartošová
č.35
Velká nad Iplom
985 32
ahojte,ja som predala na dobierku čižmicky za 5eur a postovne 3eur. mamicka my pisala ze su velmi pekne ale mala jej ich neobuje,ci ich moze vratit - samozrejme ze som suhlasila a dnes my postarka doniesla balik za ktory som ja zaplatila 5eur. nepredala som cizmi za 5eur a strate som 8 eur len na postovnom. 😖 ☹ ☹ ☹
ja si myslim ze platit 2krat postovne je dost nespravodlive. ☹
@erika115 prečo si platila 2x poštovné?prvý krát si ho nezaplatila kupujúca?
ano prevzala balik ale ked ho poslala tak ja som rano postarke platila znova postovne a balne. ale napr. 2eur ale 5eur.
ja som platila najprv 3,ktore sa my nevratili a teraz rano 5eur.ani ja to nechapem.

@boise ano,jsem ve zprávách k paní velice slušná,trpělivá.ale nejraději bych ji poslala kamsi 😒 dnes jsem jí ještě nepsala ☹ .už nevím . petricaja - nemáte někdo zkušenost s touto ?