icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gab7
27. jan 2012

@boise ano,jsem ve zprávách k paní velice slušná,trpělivá.ale nejraději bych ji poslala kamsi 😒 dnes jsem jí ještě nepsala ☹ .už nevím . petricaja - nemáte někdo zkušenost s touto ?

boise
27. jan 2012

@gab7 jeminecku, ja bych jej napisala ze ak sa do pondelku neozve zial budes musiet posunut veci inym zaujemcom 😅

gab7
27. jan 2012

@boise asi tak,říkám si,že ještě počkám,zda se ozve do dnešního večera,a pokud ne,tak jí toto napíšu.Pokud neposlala peníze doposud,tak snad nebudou zatím na cestě.ale tomu nevěřím,když nekomunikuje 😒

elise
27. jan 2012

@b1105 to čo dala link @trnka77 tam je lokalita banka to je dedina pri piešťanoch ak sa ti podari zohnať meno na 100% b udem poznať🙂

b1105
27. jan 2012

@trnka77 no hej to je presne ona

trnka77
27. jan 2012

@b1105 tak ju kontaktuj tam,a ak nebude reagovať skúsila by som aj jej preferencie----je tam jedno pozitívne hodnotenie - kontaktovala by som toho človeka,ktorý od nej kúpil,či náhodou nemá jej adresu,alebo kontakt 🙂

b1105
27. jan 2012

@trnka77 diikes

trnka77
27. jan 2012

@b1105 nemáš začo..v mnohých prípadoch tu baby pri takýchto situáciach pomohli a sú tu veľmi ochotné baby ,takýmto predavajúcim 😠 to nesmie len tak prejsť..veľa šťastia 😉

b1105
27. jan 2012

@trnka77 napisala mi ze v stredu mi posle peniaze takze cakam do stredy a ak nic tak sa podla toho zariadim

trnka77
27. jan 2012

@b1105 😀 😀 😀 😀 perfektné,budeš mať aspoň kľudnejší víkend

elise
27. jan 2012

@b1105 budem držať palce ale ak zistiš meno daj vedieť celkom by ma to zaujimalo kto toje🙂

monulicka
29. jan 2012

ahojte zienky
aky nick ma ta baba, co ma vo fotoblogu ciernu listinu - zoznam nespolahl.zakaznikov??nemozem si spomenut...
diik za info

lucy1990
29. jan 2012

@monulicka vefi89

kilian
29. jan 2012

troska sa vam tu zamiesam do temy,ale prave som si pozrela cesky bazos a chcela by som upozornit na podvodnicku menom veronika-hodonin.inzeruje kocik bugaboo cameleon all black a potahy paul frank.je to podvodnicka!!!!!!!!!!

lovacska
29. jan 2012

Ahojte!Dievčatá,chcela by som vás poprosiť,napíšte mi za kolko Eur alebo centov sa dá poslať napr. velká deka alebo fusak.Mne tvrdia,že ked to zabalím do igelitu a potom do papiera,tak obyčajne to pošlem za 1 Euro.Ale akože obyčajne?Ja to tak viem,že to je podla velkosti už balík, za 2.20Euro 2. trieda a 2.80 1. trieda.Dakujem vám za rady!

benne
29. jan 2012

@lovacska no podľa váhy.. ak sa zmestíš do 1kg, tak to môžeš poslať ako list, teda za 1€, alebo 1,60€ doporučene, 2.tr. pozri si stránku pošty, tam jenapísané, aký rozmer to musí mať, aby to mohli brať ako list. Ak to bude mať zabalené nad 1 kg, už pošli ako balík

lovacska
29. jan 2012
kukujka
30. jan 2012

ahojte
myslite si,ze som moc naivna ked si myslim,ze mi balicek este dorazi?
odoslala som peniazky na ucet predavajuca mi pisala,ze ich dostala a balicek odoslala v utorok.inzerat pozastavila.komunika s nou ukazkova mila zena aj mi potom pozitivne hodnotenie napisala,ale balicek zatial nikde a dnes ked som si pozerala zas inzeraty,ze nieco objednam tak som objavila,ze ten inzerat a tovar za ktory som zaplatila pustila zas do obehu.

yvetulka
30. jan 2012

@krasnulka dnes uz aj mna oslovila, vid:
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 11:41
dobri najdesa dobra dusa ktorabimi podarovala vecicki pre deti mam 3 rocneho chlapceka nema nic ani oblecenie ani hracki nemasa scim hrat som slobodna maminka manzel ma nechal cakam babetko nemam nic ani perinki ani ja sama nic nemam na porod zupan a take veci kupit sito nemozeme lebo to co berijem to davam mame na potravini a lieki bivam u mami lebo o rodini dom cek som prisla malzel odomna zobral staram sa sama o sina prosim vas nechcem vela pomoste ak mozete to co nepotrebujete pomoste mi velmi vas prosim dobru dusicku o pomoc prosim vas
Ja - Dnes o 13:40
jasne a na net mate.
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 15:01
nie

nikolca
30. jan 2012

treba kontaktovať admina,kedže nekomunikuje a napiš jej hodnotenie!!!!a ake ma hodnotenia všetko pozitívne?
@kukujka

nikolca
30. jan 2012

dnes sa mi stalo,že mi prišiel baliček,poštarka mi ho doniesla a povedala mi že baliček je trošku poškodeny na zadnej strane ale že veduca pošty ho prebrala aj podpisala tak som ho vzala a na zadnej strane napisane že baliček už prišiel poškodeny a tam podpis veducej pošty,no ešteže to bolo len tričko a bolo nepoškodene? 🙂

benne
30. jan 2012

@nikolca to sa ti stalo až dnes? mne už pár-krát 😉

nikolca
30. jan 2012

@benne no veru mne sa to stalo prvykrat a to mi už viac krat prišiel balik poškodeny ale vždy mi poštarka povedala že sa jej to natrhlo ked to vyberala z tašky 🙂 😉

benne
30. jan 2012

@nikolca mne to príde opečiatkované "obal poškodený" alebo tak nejako..

kukujka
30. jan 2012

@nikolca ved praveze ma okolo 50pozitivnych hodnoteni tak prave preto sa divim,ze je to nejake zvlastne skusim pockat do zajtra a uvidim ci balicek pride

benkovamartina
30. jan 2012

Chcela pánske rifle na dobierku, nezvyknem posielať ale maili ma presvečili a poslala som, postupne neodpovedala na maili, dobierku som nemala mesiac doma samozrejme ju neprevzala.
Platila som poštovné 2 krát !!!

Pamela Bartošová
č.35
Velká nad Iplom
985 32

benkovamartina
30. jan 2012

Chcel rifle, poslala som na dobierku, neprevzal !!!!

jozef racz

erika115
31. jan 2012

ahojte,ja som predala na dobierku čižmicky za 5eur a postovne 3eur. mamicka my pisala ze su velmi pekne ale mala jej ich neobuje,ci ich moze vratit - samozrejme ze som suhlasila a dnes my postarka doniesla balik za ktory som ja zaplatila 5eur. nepredala som cizmi za 5eur a strate som 8 eur len na postovnom. 😖 ☹ ☹ ☹
ja si myslim ze platit 2krat postovne je dost nespravodlive. ☹

nelinka0401
31. jan 2012

@erika115 prečo si platila 2x poštovné?prvý krát si ho nezaplatila kupujúca?

erika115
31. jan 2012

ano prevzala balik ale ked ho poslala tak ja som rano postarke platila znova postovne a balne. ale napr. 2eur ale 5eur.
ja som platila najprv 3,ktore sa my nevratili a teraz rano 5eur.ani ja to nechapem.