icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

alalis
3. feb 2012

@ikke neviem co mam si mysliet o tom ?? mam jej napisat zle hod.. alebo vy co by ste robyly??

ikke
3. feb 2012

@alalis cize ma pri inzerate tvoje fotky?

ja by som napisala adminom a dotycnu pripadne dala na Ciernu listinu
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/

zuzana581
3. feb 2012

@alalis inak nič v zlom, ale ak si jej to predala a ona ti to zaplatila, tak na čo sa chceš sťažovať? To čo s tým ona robí ďalej už nie je tvoja vec. Alebo to zle chápem?

alalis
3. feb 2012

@zuzana581 to ano je to jej vec ale ona pise ze je to nepouzivane a zavadza otomi ide vy by ste chcely nieco co nieje dove ale niekto by vam to tvrdil myslim to tak ze tam chyba to zrkadielko lebo sme ho vystryhly je to taka farebna deka motilykova no a inde ju baby v inzeratoch maju s tim zrkadielkom no ona predava tu moju a tam nieje a pise ze je to nove!!! iba to my vady

bibina25
4. feb 2012

@alalis nehnevaj sa, ale toľko gramatických chýb, to sa nedá čítať

traktor
4. feb 2012

ak si jej to predala, ona s tym môze robit co chce..aj predat to.ine vsak je, ak ten inzerat ponuka s tvojimi fotkami..teda ak si to neodfotila ona sama, ale vzala si tvoje fotky, môzes jej napisat, ze si to nezelas, neh ich stiahne, inak ju nahlasis adminom..zle hodnotenie jej nemas preco dat..obchod prebehol ok..ona ti vyplatila sumu, aku si chcela.. ..a este neda mi..tolko gramatickych chyb..vecne sa to riesi..naco?nevieme ci ten clovek nema inu narodnost, ci nema s tym problem..urcite aj sama o tom vie, ze ich tam ma.. 🙂

zuzana581
4. feb 2012

@alalis Ja myslím, že ak tam niečo chýba, tak to je vidieť a určite to tak nikto nekúpi. Napíš jej, že sa chová nekorektne, alebo ak má v inzeráte napísané, že je to nové, tak jej ho označ ako zlý a admini jej ho stopnú. Slovo nové v inzerátoch nemá byť. Alebo druhá možnosť: nerieš to. Máš to zaplatené, tak už to nie je tvoje.

ikke
4. feb 2012

podla mna ak tu niekto nakupuje veci nie pre vlastne pouzitie ale s jasnym ucelom to dalej predat (tu alebo inde, to je jedno), tak to rozhodne nie je OK . minimalne je to nemoralne 😠

mirkach
4. feb 2012

@nikolca no vidis,aka bola vytrvala,az 5 ich napisala,uz to neriesim,poucila som sa,co uz....a to este ake veci mi popisala cez IP....dalo by sa o tom este vela pisat....

nikolca
4. feb 2012

@alalis napiš adminovi,ja som raz predala overal,kupujucej nesadol,stiahla moju fotku,nahlasila som to adminovi a inzerat jej zablokovali 🙂 😉

alalis
4. feb 2012

@nikolca dakujem asi to nahlasim

alalis
4. feb 2012

@ikke no ja si to tiez myslim pretoze namne chce zarobit a zavadza ja som tie veci kupovala tu na modrom koniku a my sme to tiez pouzivaly je to aj na tom vydno ze je to pouzivane tak ako moze napisat ze nepouzivane! toto nechapem nejaka mamicka si to kupi lebo si bude mysliet ze je to super srave a ked jej to pride tak bude smutna ze to take nieje ...a nie len moje veci predava ale aj kamoskine aj odnej kupila a v ten den ako jej to prislo uz to aj dala na inzerat a za drahsie...

nikolca
4. feb 2012

@alalis pri tom jej inzerate klikni hore na vikričnik,a zadaj tam dôvod že to kupila od teba a neopravnene stiahla tvoju fotku,ktoru pri predaji bez tvojho vedomia použiva,admin jej to stopne

alalis
4. feb 2012

@nikolca no len ona nema moje ale ona si to odfotila a teras som pozerala odpisala mi ze vsetko je super je to krasne a aj topanky capacky predava co som jej ties predala ja som jej 3 ks predala za 4.60 aj s postovnim a ona predava za 4.50 jeden ks a ze pise citujem : ) su nepouzivane nestihly sme vynosit 100 stav.... ale ja som ich kupovala tu a aj ja som ich no mali pouzival tak co stim mam robit kebyze tu je nejaky admin co by mi poradil trosku som sklamana...

zuziq
4. feb 2012

@alalis a nick sem nenapises? aby ostatne maminky vedeli o koho vlastne ide... 😕

alalis
4. feb 2012

@zuziq patko2 kuknite motilikova deka capacky za 4.50 a hradza za 20e

nikolca
4. feb 2012

@alalis tak by som jej napisala pod každu vec ktoru kupila od teba a teraz ju predava,že prečo zavadza druhe maminy kedže veci boli nosene,že prečo klame v popise a napiš jej že to budeš hlasiť adminovi a aky ma nik?

alalis
4. feb 2012

@nikolca uz som napisala nik :( dakujem za rady ja idem piec uz som aj adminovi pisala tak pa a dakujem

lucia20
4. feb 2012

rada by som vas upozornila na tuto maminu. nie je registrovana ale je velmi neodbitna. uz stvrtykrat mi pise, ci jej nedam vec za polovicnu cenu vratane postovneho a hoci je odpoved stale rovnaka, kazdy druhy den mi vypisuje a neda sa odbit. stale dookola.

alena.prilepkova@zoznam.sk - Alena Prílepková

macamac
4. feb 2012

@alalis pozerám,že je čerstvo registrovaná
žeby si svoj obchodík stavala na predaji tu kúpených vecí a nadhodení ceny?
no-všelijakí sme 😒

alalis
4. feb 2012

@macamac presne tak aj inych veci predava a tvrdi, ze su nepouzivane, pozor!

natalii6
5. feb 2012

ahojte 😉 chcem sa vas spytat ci nahodou neviete o nejakej mamine ktora by potrebovala nejake veci pre asi 3r chlapca..mam nejake veci na darovanie a rada by som ich podarovala niekomu to to naozaj potrebuje..dik 😉

michalag
5. feb 2012

Ahojte nemate skusenosti s touto osobou??? tomastomasko@post.sk

akika722
5. feb 2012

@michalag ano Malčice

michalag
5. feb 2012

@akika722 ja som jej ani neodpisala a asi ani neodpisem 😝

akika722
5. feb 2012

@michalag dobre robíš...už sa tu o nej popísalo tušim dosť 😵

michalag
5. feb 2012

@akika722 ako vidim je tu znama firma 😅 😠

yvetulka
6. feb 2012

@michalag ja ano, odporucam nereagovat

dasababincova
6. feb 2012

Ahojte poradíte mi prosím kupovala som vec na dobierku od annamaria18 boli sme dohodnuté na sume 9eur a ona mi to poslala za 11eur ja som to aj napriek tomu vybrala a mala tam byť nenosená vesta Puma a našla som tam špinavú napodobeninu ☹ nedalo sa s ňou dohodnúť tak som jej napísala hodnotenie a ona mi potom napísala až dve zlé 😠 ...bola som z toho smutná lebo mám všetkyhodnotá dobré a do takejto situácie som sa nikdy nedostala nakoniec som sa s ňou dohodla tak že si navzájom vymažeme hodnotenia a že peniaze už od nej nechcem aj tak by som sa ich nedožila ☹

alex31
6. feb 2012

@dasababincova ... myslim si ze aj toto je riziko tohto "obchodovania" ... bohuzial aj taketo predavajuce sa tu najdu ☹ ... pokial viem raz tu koloval akysi zoznam nespolahlivych predavajucich mozno by si ju tam mohla dopisat a tak upozornit aj ostatnych na tuto predavajucu ... drzim palce aby sa to uz viac neopakovalo a hlavne aby ta to neodradilo od tohto sposobu obchodovania ... verim ze je tu viac tych spolahlivejsich maminiek na ktore sa budes moct spolahnut aj ked verim ze ti uz tato neprijemna skusenost trochu nastrbila doveru v taketo obchodovania ... drzim palce aby si ty aj ostatne maminky mali uz len same dobre skusenosti a boli s priebehom celeho obchodika a vecickami spokojne 😀