icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mamka78
6. feb 2012

@dasababincova neviem prečo by si jej mala vymazať hodnotko 😕 a zvlášť keď ti ani neposlala peniažky,hodnotko sa dáva za prebehnutý obchodík a keď nie si spokojná tak to tam dáš.Ja by som žiadala vrátiť peniažky a vestu jej vrátila,ale hodnotko by som jej nemazala 😕

pastelka74
6. feb 2012

@mamka78 .......súhlasím s tebou..ved obchodík neprebehol tak ako mal 😝 ,ja by som jej negatko nezmazala...práve naopak.... 😠 ....dala by som ju na čiernu listinu,je nespolahlivá,klame a zavádza....nechápem čo stoho tie baby majú....bráň sa!!!...každé euro je dobré.....

bartokami
6. feb 2012

@mamka78 aj ja som toho nazoru,ze patria jej spat peniazky+posta,bundicka nebola ,,puma,,dokonca bola spinava,teda nezodpovedala popisu,,a patri jej aj napisat hodnotenie,,11€ su uz nejake peniazky,..takze vratenie bundicky,
@dasababincova daska hore hlavu 😉 drzim palce

dasababincova
6. feb 2012

ahoj pošlite mi prosím nick na čiernu listinu dakujem pekne 🙂

mamka78
6. feb 2012

@pastelka74
@bartokami presne tak 😝 ,nerozumiem tomu,čo z toho majú,či čakajú že kupujúca mávne rukou alebo čo 😝 a potom sa stane,že ma samé pozit.hodnotká a nakoniec ani nevieš s koľkými sa takto dohodne,tak potom to až také objektívne nebude 😅.Stane sa,že niekto nieje spokojní s vecami,ale tomu sa nedá vyhnúť,čo človek to iný názor,ale tento prípad je jasný 🙄,zavádzala pri akože značke aj pri stave veci,takže nieje čo riešiť 😕

dasababincova
6. feb 2012

@mamka78 už som ju dala na čiernu listinu aby každý vedel že si má na ňu dávať pozor!!

mamka78
6. feb 2012

@dasababincova dobre si urobila 😉

bartokami
6. feb 2012

@mamka78 ano ,presne tak,potom ides kupovat citas len dobre hodnotka..a potom kupis od nej a bbum.. 😝 dalsia oklamana kupujuca..a plac..naco to je vsetko dobre ??chceme tu normalne kupovat..uz som dlho necitala tu prispevky..ale co sa tu uz nerobi???ano moze sa stat,ze clovek prehliadne nejaku dierku,alebo flacik..ale nie znacku,atd??to kde sme?

bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
6. feb 2012

@mamka78 a najlepsie natom je ,ze napise potom predavajuca..ze ja mam len dobre hodnotka..teda ona nieje na vine,ze posle tovar nezodpovedajuci popisu..sa mi dviha žlč potom 😝 toď moja skusenost

pastelka74
6. feb 2012

@mamka78 ....poriešila by som to aj s adminom....nebola ochotná priznať chybu...a vyhrážať sa negatkamy....to je teda úroveň 😝 😝 ....už aj si ju značím....že nespolahlivá...... 😝 😝 😝

sisaha
6. feb 2012

@dasababincova daj jej ale späť aj to negatko. Ona ti na oplatku dat nemoze. Admin ti ho zmaze, lebo je to v rozpore s pravidlami. Nestaci dat iba na "black list" (niektore maminy ju necitaju), treba napisat aj hodnotenie.

sisaha
6. feb 2012

@alalis napis jej rovnako hodnotko, ze obchod sice prebehol, ale ze tovar dala opäť do obehu ako nepouzivany, ze zavadza...

mamkakatka
6. feb 2012

@dasababincova mne to neda a musim sa vam opytat este raz, preco ste nepristupila na to, ked vam sama v prispevku, ktory ste uz vymazala navrhla, ze vam vrati peniaze a vy jej mate poslat spet tovar, tymto si podla mna priznala chybu a chcela ju napravit, mne sa nezda fer, aby ste na nu tolko utocila

alalis
6. feb 2012

@sisaha kaslem na nu. uz to vyriesil admin ... ale dakujem : )

miskakyska
6. feb 2012

...aj ja som bola veru za zlú,keď som jednej s 28 dobrymi dala zle hodnotenie..čudovala sa,že sú všetci spokojní,,tak čakala,že sa budem asi aj ja spokojne tváriť,.

annie13
6. feb 2012

@dasababincova pekne jej to negatko daj a ked da ona tebe tak ti ho admin vymaze to je zavadzanie

nelinka0401
6. feb 2012

@mamkakatka aj ja si myslím a 11 eur je veru dosť aby som to nechala len tak.a ked chcela tovar viať späť tak by som sa na to určite nevykašlala ale pekne vrátila amala by som peniaze.

annie13
6. feb 2012

@mamkakatka ked raz niekto tvrdi ze je to original a nieje tak by som utocila aj ja a za 11 eur z 190 RP je to trosku moc na vyhodenie

annie13
6. feb 2012

@dasababincova len pekne ziadaj naspat 11 + posta k nej 1,2 a posli ked budes mat na ucte toto sa naozaj nerobi sama si upravi cenu + spinave a nie original

nelinka0401
6. feb 2012

@annie13 presne.vyhodiť len tak 11ečok je podla mňa priveľa.

mamkakatka
6. feb 2012

@annie13 nechapeme sa, ta dotycna annamaria18, jej navrhla, ze dasababincovej vrati peniaze, co si myslim, bolo najspravnejsie, pretoze ako pises 11€ je moc na vyhodenie, preto nechapem, preco nato dasa nepristupila

annie13
6. feb 2012

@mamkakatka ale aj s postou k nej ?? lebo to nieje len tak vyskusala som ci nahodou si ju aj tak nenecha aj ked nieje original
a i tak si na ciernu listinu zasluzi pretoze to je vedome zavadzanie a na to je aj paragraf a svojvolne si este aj cenu zmenit z 9 na 11 to nieje trosku moc 2 eura 0,20 nech ale 2 eura

annie13
6. feb 2012

@annamaria18 nech sa aj pani vyjadri ked sa tu o nej hovori

nelinka0401
6. feb 2012

@annie13 to jej tuším posielala na dobierku.vesta ju vyšla tuším 9 eur

mamkakatka
6. feb 2012

@annie13 dasin prispevok som docitala, len do casti, kde sa annamaria vyjadrila, ze jej vrati peniaze a sama aj povedala, ze nieje zbehla v posielani balikov a pekne a zrozumitelne vysvetlila aj to, preco platila namiesto 9€ 11€, nevravim, ze si negatko nezasluzi, ale podla mojho nazoru len zato, ze zatajila povodnu znacku oblecenia...

dasababincova
6. feb 2012

@mamkakatka nepristupila som na to pretože by mi vrátila menej a poštovné to už vôbec nie ☹

mamkakatka
6. feb 2012

@dasababincova akoto ze menej?? 11€ + spätne postovne

annamaria18
6. feb 2012

@nelinka0401 pani dasababincova vam asi zabudla povedat ze nie len vestu kupila ale aj mikinu a newiem preco to zase rozobera ked sme boli uz dohodnute ze vec uz nechame tak,tak ja som jej peniaze vratit chcela aj vestu bi som zobrala ale ona sama povedala ze nechce peniaze ani nic ,tak nechapem o co tu zase ide
@mamkakatka
@annie13