icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
6. feb 2012

@annamaria18, ospravedlnujem sa ti, takze nakoniec je to inak 😖 . Preto je dobre, ak sa mozu obe strany vyjadrit. Dakujem, ze si sa vyjadrila, uz som si urobila obraz. 😉.

jenett37
6. feb 2012

@jarkam2 obavam sa,že nerozumiem???

macamac
6. feb 2012

@jarkam2 😲 to čo za hodnotenia má?
sa čudujem,že s ňou ešte niekto išiel do obchodíku 😒

dasababincova
6. feb 2012

@annamaria18 ano ja som povedala že si navzájom vymažeme hodnotenia aj ked vy ste nemala najmenšie právo mi napísať a ešte k tomu dve zlé hodnotenia,admin sa na to aj díval aj ma kontaktoval,mamičky ktoré čítali tieto príspevky tak trvali na tom aby som to sem dala...a čo sa týka vrátení peňazí od Vás tak nechcite aby som sa zasmiala čo ste mi napísala ale ved on si rozhovor medzi nami pozrel

macamac
6. feb 2012

@jenett37 ty nerozumieš martine alebo jarkam2?
martina ti písala,že si v zlej téme 😉 ak chceš niečo ohľadne IVF, sú tu na to témy. ale táto nie 😉
ak nerozumieš jarkam- chcela nás v správnej téme uozorniť na podvodníčku 😉 tu sa píšu skúsenosti s obchodíkmi na MK 😉

yvetulka
6. feb 2012

@zuzana357 prave preto si pytam vzdy rozmery, velkost mi napovie iba priblizne v dnesnej dobe, dokonca aj ked su udane rozmery, pytam sa, ci sedia fakt.

simisi
6. feb 2012

@jarkam2 treba kontaktovat admina!

dasababincova
6. feb 2012

@annamaria18 napísali ste mi že mi nevrátite plnú sumu tú správu mám odloženú tak prečo zas klamete!!!!lutujem že som všetky tie mamičky poslúchla a dala to sem

jarkam2
6. feb 2012

@jenett37
@simisi
@macamac
veď to, hodnotenia som si neprečítala ... 😒

dasababincova
6. feb 2012

@annie13 počkajte teraz nechápem ☹

annie13
6. feb 2012

@dasababincova @annamaria18 nevidim do toho takze sa neviem vyjadrit a uz ani nechcem

ale je mi luto ze mamicka mamicke robí škodu pri tom biednom rodicaku kde vsetky vieme ze kazde euro je dobre

aj ked v tomto pripade neviem ktora ktorej

annamaria18
6. feb 2012

@dasababincova ano ja sa priznavam povedala som vam najprv ze vam elu sumu nevratim a potom som si to vypocitala ze kolko bi som vam mala vy ste nesuhlasili zacali ste pisat za napisete adminovi a do ciernrj listiny a potom som vam povedala ze vam vratim celu sumu jak ste chceli a potom som natom aj trvala ale vy ste mi potom navrhli ze nechcete aby som vymazala hodnotenia ale keby som vedela ze este stale budete vypisovato mne vsade tak by som nesuhlasila a trvala bi som natom ze vam vratim peniaze len mi dajte uz pokoj ☹

annamaria18
6. feb 2012

@annie13 vsak prave to nikdy som ssa este do takej situacii nedostala vsetky mamicky boli tak spokojne ze si aj doteras piseme ,som tu preto lebo chcem nieco zarobit ale ked sa nieco niekomu nelubi tak to aj zoberem naspet aby boli aj naj ednej aj na druhej sttrane vsetci spokojni ☹ nechcem zarabat z klamstiev alebo z niecoho takeho ani zo spinavyvh veci tak jak to pani dasa napisala ze som jej poslala spinavu vestu a ze za 9eur 😢

annamaria18
6. feb 2012

Chcela som to uz vsetko tak nechat nekomentovat nevsimat si to ale neda sa to tak ze sa tu prihlasim a vidim ze su tu skoro vsetky maminy proti mne ☹

dasababincova
6. feb 2012

jasne je tu dané to že ked Vám dá niekto zlé hodnotenie a si ho teda zaslúžite tak vy nemôžete mu potom napísať a dokonca až dve zlé hodnotenia na to!!mala ste byť slušná a toto by nemuselo byť a nie mi vypisovať že nebudete čakať na mojich posratých 11 eur a že som trapná tak pochybujem že sa tu takto vyjadrujú aj druhé mamičky a mala ste napísať narovinu že vesta je napodobenina a že je nosenoá a špinavá a ja by som si ju absolútne nekúpila ale ved mamičky na fotkch videli akú parádu ste mi poslala ☹

dasababincova
6. feb 2012

@annie13 mamičky videli fotky,by ste pochopila ale to už je teraz jedno

annie13
6. feb 2012

@dasababincova ☹ neviem ktora ste v prave ale je mi to luto

mamkakatka
6. feb 2012

@dasababincova ja som asi blbec, ale fakt nerozumiem, preco ste to neskoncili uz prvym prispevom, v ktorom vam
@annamaria18 povedala, ze vam vrati peniaze, ale mali ste potrebu pisat dalsie dva, v ktorych ste sa stazovali na to iste + ste pridala fotky...myslim, ze tie fotky neboli potrebne, mamicka vam chcela vratit peniaze, vy ste mali zbalit veci a poslat ich a tymto sa mohlo vsetko ukoncit

bartokami
6. feb 2012

@annie13
@simisi ..takto..aj ja som citala,a prispievala komentare,ked dasa mala tam fotografiu tej vesty,bola spinava,a nebola to znacka ,,puma,,..takze moje zlate videli ste tu vestu???viete ze nechcela pani pristupit na vrateni plnej sumy??a taktiez ze pisala dasi nech posle tych ,,posratych 11€???absolutne nesuhlasim z
@annamaria18 pretoze klame tu...vedela ze to nieje vesta,,puma,,len sa stale vyhovara ze dcera dostala na narodky,ale na vysacke to je jasne..o aku atrapu ide...a po dalsie,ked bola spinava vesta..a dasa jej to povedala,tak pani
@annamaria18 sa vyjadrila ze ju mala len v posteli..to akoze v posteli sa da zaspinit vesta..???obracia tu vsetko..a robi sa tu za nevianiatko..admin videl konverzaciu,takze..tak..vratit pani peniaze v plnej vyske..

dasababincova
6. feb 2012

@mamkakatka vôbec neviete aké správy mi písala admin má právo do tohoto nakuknúť a aj som mu napísala že nech to spraví takéto vulgárne jednanie čo pani používa tak to tu ešte nebolo ☹

bartokami
6. feb 2012

@annie13 ja som videla tu fotku
@mamkakatka pani jej ale nechcela vratit peniaze v plnej sume..a co si dovoluje povedat ze ,,posratych 11€,by sa vam pacila taka konverzacia???

simisi
6. feb 2012

@bartokami videla som fotky,kde bola len visacka,boli dve...kupujuca pisala,ze vestu uz druhykrat perie....ze bude dobra akurat tak na piesok...nechapem preco ju do tej pracky hodila a nezabalila a neposlala naspat
nevidim do toho,co a ako bolol,kazdopadne vcera sa dohodli a dnes to pani vytiahla opat
ak by sa to stalo mne a vec nie je hodna taka aka mala byt,nenecham si ju na piesok ale poslem ju spat 😉
a nebudem vypisovat do blogov....

dasababincova
Odpoveď bola odstránená
mamkakatka
6. feb 2012

@dasababincova
@bartokami ja nebudem riesit nadavky, to je uz na kazdej maminke aky slovnik pouziva, ja narazam, nato, ze vsetko to, sa mohlo skoncit uz prvym prispevkom, fotky prisli na rad az v druhom prispevku.

bartokami
6. feb 2012

@simisi no aco ze to vytiahla dnes ,nemala pravo???ma nechat jej 11€??nema pravo sa podelit ma byt ticho,aby doplatila dalsia mamicka??

bartokami
6. feb 2012

@mamkakatka a po dalsie,,akym pravom jej dala hodnotenia.---2 dokonca..ste ich citali???otrasne

simisi
6. feb 2012

@bartokami ty si videla spinavu vestu???ja teda nie,taka foto tam nebola...nenechala by som jej 11e,suhlasim s
@mamkakatka ,uz to mohlo byt vyriesene 🙂

simisi
6. feb 2012

ja nedrzim nikomu stranu,ani jednu mamicku nepoznam,ale ide o celu situaciu...uz neriesim,hadam budu obe spokojne 😉

mamkakatka
6. feb 2012

@bartokami preco jej ma nechat 11€? ved jej @annamaria18 napisala, ze jej peniaze vrati celych 11€+ spätne postovne

dasababincova
Odpoveď bola odstránená