icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

desszi
24. mar 2011

ahojte maminky, mate skusenosti s neregistrovanou kupujucou lucka.imko@centrum.sk menom Lucia Kalhousova? Mam zopar veci na darovanie, chce ich vsak na dobierku, ale ide o dedinu Melcice, kde boli ludia postihnuti zaplavami a pocula som, ze uz na to nie su odkazani a takto ziskaju veci, ktore potom predaju. Radsej by som to posunula niekomu, kto to naozaj potrebuje. Dakujem za info.

lucustek
24. mar 2011

@nikus5 ale ty si jej to posielala doporucene alebo obycajne?lebo ak si posielala doporucene tak to musela vyplatit na poste alebo postarke nie? a potom by ti prisli peniazky tak by si vedela ze uz tu zasielku ma...ale ak to nevyplatila tka je to chyba tej postarky ktora od nej nevzala peniaze, alebo nepytala peniaze. ja som tiez tak poseilala jednej pani na dobierku a neprevzala si balicek lebo sa sama vyhlasila za mrtvu 🤐 a balicek sa mi vratil dokonca skor myslim uz na 15ty den som ho mala spat.

nikus5
25. mar 2011

@lucustek posielala som jej to doporučene, vyplatila to vopred na účet, mne sa zásielka nevrátila, tak mi to bolo divné, podľa mňa tak ako písala traktor išlo skôr o špekuláciu /alebo u nich majú na pošte neskutočný bordel 🙂 /

z_d_e_n_a
25. mar 2011

"zbožňujem", keď sa ma niekto pýta, či je inzerát aktuálny a potom sa už neozve 😝

sofinka18
25. mar 2011

@z_d_e_n_a aj ja... 🙄

z_d_e_n_a
25. mar 2011

@sofinka18 v poslednom čase sa s nimi roztrhlo vrece 😖

sofinka18
25. mar 2011

aj mne vela ludi napise ci este mam dane veci ze maju zaujem a nic... a ja cakam kontrolujem aby som im cim skor odpisala a ziadna odpoved 😒

z_d_e_n_a
25. mar 2011

ja hneď mažem inzerát, keď tovar v ňom ponúkaný predám, takže všetky inzeráty sú aktuálne vždy

dara76
25. mar 2011

Tak taketo sa mi tiez stava velmi casto. Aspon keby napisali, dakujem nemam zaujem, nech clovek necaka. A pritom su to kocky ktore maju dobre hodnotenia... @z_d_e_n_a

z_d_e_n_a
25. mar 2011

v mojom prípade hlavne neregistrované, alebo bez hodnotenia

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@lucustek doporučene neznamená, že to vypláčaš pri preberní zásielky, doporučene znamená, že máš doklad s podacím číslom o tom, že si zásielku odoslala, kôli prípadnej reklamácii...
vyplácaš zásielku, ktorú si nechávaš poslať na dobierku 😉

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@z_d_e_n_a toto už neriešim, bo by som sa zbláznila, zmažem záujemcu a schluss ende konec 😀 😀 😀 😀 😎
to ja som mala lepšejší prípad minulý týždeň, predávam kojenecké košieľky takmer nepoužité 6ks+dupky zdarma za 6€ cakum prásk a ozvala sa mi dáka pani, že jej to môžem poslať na tú a tú adresu, že mi ďakuje....
tak som jej napísala, že poposím 7,20 na č.ú. .... ak nabehnú, posielam, neozvala sa odvtedy, vymázla som ju a dobre sa na nej zabavila... 😀 😀

z_d_e_n_a
25. mar 2011

@beruska.zuzanka takých je stráášne veľa špekulantiek, napíšu adresu a nepošlú peniaze, čakajú, že tovar pošlem skôr ako prídu peniaze, ale to ja už nerobím

kvojtanikova
25. mar 2011

@beruska.zuzanka
ako vymazete zaujemcu, prosim? Lebo aj mna sa ozvala daka pani na kocik, potom uz nie, tak ju chcem vymazat aby ostatni nevideli ze tam je ten panacik, lebo teraz sa asi neozvu. A este ako davate aktualizovat inzeraty? Ja som myslela ze ked dam aktualizovat, tak sa ten inzerat zase zobrazi ako novy v ten den, ale nie. Ako mam urobit, aby inzerat bolo zase vidno teraz - aby sa ludia nemuseli preklikavat 10 stran dozadu?
Ja som tu na bazari nova, takze vobec neviem ako to chodi, pomozete mi?
@z_d_e_n_a

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@z_d_e_n_a ja som to raz takmer spravila, mala u mňa mamička rezervé takmer 3t, ale som si to rozmyslela a dobre som spravila, pribudlo jej už neúrekom zlých hodnotení, ako sa obohatila o nemalé peniaze a odmlčala 😠 😠 😠

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@kvojtanikova pod otázkou od záujemcu máš také vetičky-vymazať záujemcu a druhé nepamätám, treba na to kliknúť 😉

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@kvojtanikova zafajočkujem všetky inzeráty, ktoré chcem zaktualizovať a stlačím aktualizuj...
ale je nejaký problém s bazárom už celý týždeň, zobrazujú sa kadejako, najsprávnejšie len v tých ktorých kategóriách, ja som dnes nahadzovala a nie všetky boli vidno na titulke 🙄

kvojtanikova
25. mar 2011

@beruska.zuzanka ahaaa dakujem uz som ju odstranila🙂 No s tymi inzeratmi, tiez neviem. A normalne ked bazar fici ako ma, aktualizacia znamena ze sa inzeraty zobrazia ako keby si ich zadala v ten den?

tadotami
25. mar 2011

@desszi tak ja ich hned mazem.zneuzivaju zavaznost situacie.cloveku to je luto ale ked napisu malcice tak to beru tak ze clovek sa dotrha.a je podla mna nehoraznost ak na inzerat darujem,napisu ze dobierkou.ak maju na dobierku tak to maju aj na obycajne postovne.

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@kvojtanikova jj, presne tak, vždy sa zobrazia, ako nanovo pridané 😉

benne
25. mar 2011

@kvojtanikova áno, zobrazia sa ako dnešné.. svieti nad nimi "dnes" 🙂 😉

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@tadotami niektorí nemajú tucha, čo to znamená obyčajne, doporučene, na dobierku 😉 😅 😕

tadotami
25. mar 2011

@beruska.zuzanka sak to.
obycajne postovne:zasielka stoji 0,60centov.ak sa strati nema sa ako a podla coho vypatrat 😉
doporucene:zasielka stoji 1,20.ak sa strati da sa vypatrat podla cisla na podacom listku 😉
dobierka:stoji 2-3 eura,primatel ma na vyzdvihnutie zasielky 18 dni a ked nepreberie-plati sa na poste,odosielatel ma smolu lebo ak ju chce dostat tak na poste musi zaplatit poplatok.je stratovy 😉
no a malcice......darovala som krasne hracky po tamare a za 2 tyzdne sa ponukali na bazaroch po 15 eur.takze toto su u mna malcice.

beruska.zuzanka
25. mar 2011

@tadotami mňa ešte Malčice nekontaktovali, ak tak aj spravia, mažem a smola... 🤐

tadotami
25. mar 2011

@beruska.zuzanka u mna malcice=zneuzivanie dobrosrdecnosti ludi ☹

kvojtanikova
25. mar 2011

@beruska.zuzanka
@benne dakujem za info.

andzi
25. mar 2011

@tadotami ako to je s dobierkou? Keď si ju adresát neprevezme, tak mne ako odosielateľovi nevrátia balík? Jasné, že zaplatené poštovné nie, v tom som stratová, ale balík by mali vrátiť, nie?

Baby, mne sa minule jedna baba ozvala, chcela poslať tovar, tak som jej napísala číslo účtu a ona na mňa arogantne vyskočila, že predsa nezaplatí za niečo, čo nevidela, že jej to mám poslať a keď sa jej to bude páčiť, tak zaplatí. No nechápala som. 😀

tadotami
25. mar 2011

@andzi oni ti ho vratia ale okrem postovneho musis este dalsi popletok zaplatit 😅 az ked ho zaplatis tak ti to daju.

andzi
25. mar 2011

@tadotami tak som nevedela a koľko je ten poplatok?

andysok
25. mar 2011

@andzi mala si jej povedat ze to je riziko podnikania 😀