Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@yvetulka @nikolca takze admin mi odpisal,predavajuca bola naposledy prihlasena 12.2. takze moje spravy jej prisli a pekne vsetko ignorovala ☹ a ma tam teda po mne dalsie negativne hodnotenie...admin pytal odomna nasu konverzaciu tak som ju poslala,dufam ze sa to cele nejak vyriesi.uz nie som smutna ale nehnevana 😠 tak clovek si mysli ze chuda mamina mozno ochoreli alebo co,normalne milo som jej pisala a ona tu bola a nebola schopna nic odpisat...je jasne ze klame a ziadnu spiralu mi neposlala 😠 pisem ju na ciernu listinu 😠
Ahojte maminky 🙂...podla VAS ako reagovat na takuto situ.?...objednala som malemu plechovy kufrik s rozmermy 43x31cm-je to jasne napisane...dnes mi prisiel a rozmery 20x13cm-trocha rozdiel NIE? Sklamana som, pretoze do takeho mini kufrika sa nam nevpracu vsetky auticka :-/...pisala som, ale este ziadna reakcia predavajucej.
ahoj...aj ja uprednostňujem pri tých väčších veciach (napr. bicykel, trojkolka, kočíky, postieľky, autosedačka...) osobný odber - aj pri kúpe, aj pri predaji...pri predaji kočíkov je to dosť dôležité (teda aspoň podľa mňa) lebo takto môžem všetko pekne poukazovať - keď predávam, alebo si ho poriadne odskúšať - keď kupujem🙂...ale raz som predsa len posielala golfáč v krabici ako balík...mala som síce pri ňom v inzeráte uvedené, že uprednostním osobný odber, ale kupujúca ma presvedčila🙂 (že už taký mala, len staršiu verziu...)...inak, je to niekedy riziko, každý si totiž pojem "mierne opotrebovaný", či "používaný"...vysvetľuje po svojom 😉 ...ako predávajúci, tak kupujúci...a keď sa tie názory na stav veci "neprekrývajú", tak je problém...a píšeme sem...
Z niektorych tu kupujucich ma asi porazi!!Ja som cakala na velavazenu 4 dni,kym sa rozhodne,ako mi posle peniaze ,prisli 13 poobede,napisala som´jej ,ze balicek jej bude zaslany do 2 pracovbych dni-poslane 2.tr.doporucene a dnes mi napisala:Akoze mi to este nedoslo????!Ani bu ani me..a este som jej dala zlavu...najradsej nby som ju niekde poslaala!!!!
@little84 no tak to je fakt smutne ked matka okradne matku,ja som si tiež myslela že sa niečo stalo,že su v nemocnici a podobne,tu na mk to je na figu že nevieš zistiť kedy tu bola,na mma ti presne ukaže datum aj hodinu kedy bola naposledy prihlasena,preto asi ani neaktualizovala inzeraty aby maminy ktore okradla nezistili kedy bola naposledy prihlasena,ved ona tam ma inzeraty ktore aktualizovala pred dvomi tyždnami a odvtedy nič 😠 😠 😠
@zanika1983 pis jej stale, neustale vypisuj, a ked nic, tak kontaktuj admina, sak to je aky rozdiel, co uz toto je, co sa tu deje...
teraz mi odpisala...ze jej chyba, ze to nepremerala a ze mi vrati spat peniaze...tak naco tam udava rozmery, ked take nie su. a len ja prerobim na postovnom :-/...fakt zaujimave, co sa tu deje!?
@zanika1983 vsak pytaj spat aj postovne, mne uz takto mamina vratila za oteplovaky, co som jej vratila, tolko isto mi vratila
@yvetulka dik za radu, uz sa ozvala, no ale aj tak ja prerobim :-/...inak bola dost divna, pretoze ja som chcela cerveneho MCQueena, ona, ze ok uz som aj zaplatila a o niekolko minut mi napisala, ze ten nieje, nech si vyberiem druhy, uz mi to bolo podozrive, ale chcela som ten kufrik, teraz su zase rozmery ine :-/// ja uz neviem, uz nic nekupim a to boli nove veci v eshope.
@zanika1983 preco by si mala prerobit na postovnom? Ved by Ti mala vratit postovne aj za to,ze jej ten kufrik posles spat, ved to nie je Tvoja vina.
@yvetulka toto sa tu uz riesilo, admin ma za to, ze zverejnovat kto tu kedy bol je zasah do sukromia 😎
@zanika1983 nechapem, preco prerobis? a co sa tyka toho furika, ze iny si si mala vybrat, zohladni to potom v hodnoteni
@gabika7706 no to si aj ja myslim, ale ked vrati len za tovar, tak postovne bude na moje naklady, preto som to pisala. Dam vediet ako dopadol, tento moj skvely nakup :-/
@gabika7706 ale, len tak, ze si kliknes na jej nick a tam bude napisane, ze kedy bola online. ved na babybazare to je tak, nechapem ako toto moze byt zasah do sukromia.
@yvetulka ved ked mi vrati len za tovar, chapes....no pockam a ked nic tak urcite pisem negat.hodnotko. este cakam na koniec dohadovania 🙂
@yvetulka spirala stala 4 eura plus som platila 1,20 za doporucene postovne.nie je to strasne vela ale zas z toho mala co dostavame je to len tak na vyhodenie dost ☹ ten inezrat so spiralou ma pozastaveny takze sa nezobrazuje..inak pisala mi este na zaciatku ze po mne sa jej ozvali aj ine maminy na ten inezrat,ktovie ci to neposlala niekomu inemu a odomna len peniaze zobrala ☹
@nikolca tiez si myslim ze by bolo dobre vidiet,kto kedy bol prihlaseny,ved na viacerych strankach to tak je a nemyslim si ze by to bol zasah do sukromia..som velmi zvedava co sa teraz bude diat,mozno napisem niektorej maminke co jej dala predomnou negativne hodnotenie a zistim si,ako to vyriesili ony medzi sebou..
@yvetulka aj na mmb je to tak (som tam od r.2005) a je to velka vyhoda, pretoze ak sa mi kupujuca/predavajuca neozyva, mozem si pozriet, ci vobec bola prihlasena a ked sa tyzden neprihlasila, mozno ma na to vazny rodinny dovod alebo podobne, tak pockam, obcas pozriem, ci bola prihlasena, ale tu visi info "aktivny" tusim 2 tyzdne, no to mi je uplne nanic, ale nevyriesime to,pretoze admini sa k tomu postavili inak...
chcem sa spytat ci sa vam casto kupujuci snazia zlavovat z ceny. priklad predavam novy mobil ktory stoji normalne 80e, davam za 50e, zaujemca drzo napise ze beriem za 30e. to je trosku skok nie, ja neviem co si ti ludia myslia, uz mi to dost lezie na nervy...

@rainee tak drzim palce 🙂 ale ak to prebrala, tak by ti peniazky mali nabehnut bez problemov 🙂
a k tym vacsim veciam.. ja som kocik posielala na druhy koniec nasej republiky, ale ten co som kupovala ja z druhej ruky som si tiez radsej osobne bola kuk a prevziat 😉